Арестуваха Николай Русинов-Чеци за убийството на Яна

Този път срещу 35-годишния мъж ще бъдат повдигнати обвинения
27 апр 2012 20:00,
193
Арестуваха Николай Русинов-Чеци за убийството на Яна
Николай Русинов. Снимка: МВР

35-годишният Николай Русинов-Чеци е задържан и са му повдигнати обвинения за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София.

Причина за ареста е експертизата, която пристигна от Австрия. На базата на резултатите прокуратурата разпореди и е повдигнато обвинение на Николай Русинов, за когото бе установено, че е бил до нея.

Експертното заключение, направено в чужбина е на противоположното мнение на това в България, според което за
убийството на момичето е виновен Пламен Трифонов. Очаква се ведин от четирите почивни дни прокуратурата да поиска постоянния арест на Русинов.

Той е задържан за 72 часа.

Още по темата
Трупът на Яна Кръстева бе намерен от случайни минувачи на 10 юли миналата година в Борисовата градина в София. Момичето е било видяно за последно в парка по време на музикалния фестивал София рокс да слуша с приятели гостуващата група Джудас Прийст.

Аутопсията показа, че тя е била удушена и е правила секс преди смъртта си. Още тогава сред заподозрените беше Николай Русинов, по случая бе арестуван и Пламен Трифонов.

При предишното задържане на Русинов градският прокурор Николай Кокинов съобщи, че според признанията му той е бил с Яна във фаталната за нея вечер, употребили са голямо количество алкохол и са имали полов контакт.

Това е станало на няколко метра от мястото, където е намерен трупът на момичето. Тогава Чеци твърдеше, че той си е тръгнал, като оставил Яна сама и жива, а обвинения не му бяха повдигнати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почивай си Странджа, и мисли по-задълбочено върху смисъла на съществуването си!Правилния отговор е: НЯМА СМИСЪЛ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО ТИ!
110
6
 
7
 
! Отговори
гурбетчия до 131 преди 12 години
Просто търсиш начини да се самоуспокоиш !! Естествено ,че при нас *** са повече на брой ,вие сте 6 млн.,ние 80 млн.! Но на глава от населението при вас на всеки 3 българи се пада по 1 *** ! Това което го има при вас ,го има единствено и само при *** ,при нас не е възможно !Спомняш ли си за битият учител от ученици?! При нас учениците уважават по-големите и имат чувство за дълг и отговорност, само при вас и *** няма никакво уважение към по-възрастните ,и затова генерирате ***
109
7
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до 134-ти ФСХ горкичкия.......Върви ти се прегледай,но не само това ! Замисли за живота си който водиш ? Едно празно,безсмислено,жалко съществуване,без цел и смисъл ! Боли те от истината крадецо че вече има ред и се спазва законността ли ? Че се разкриват убийствата,че битовата престъпност намалява. Че страната ни вече не е разграден двор както при управлението с мандата на ДПС ! От това ли те боли а ? От това че вече не можеш да живееш от кражби,а трябва да работиш за да живееш ? Боли нали ?
108
1
 
5
 
! Отговори
ФСХ преди 12 години
До СтранджатаОтиди на лекар бе човек,много ти е промит мозъка,или си смени очилата,за да виждаш цветно.Черно-бялото вече е отживелица.
107
0
 
3
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
Абе гурбетчия, ти пък веднага реши, че той е убиецът. Нали му проследиха апарата, бре. Ти пък като не мислиш, реагираш като типичен заблуден българин.
106
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до 128-и ФСХ........... Ти поклоннико на беззаконията,кражбите и убийствата ! Какво мой човек- не си доволен че при това управление се разкриват убийствата ли,че се арестуваха поръчковите убийци от групата на Килърите,че се вкараха в затвора Наглите ? Не си доволен ли че има ред,че се спазва законноста и конституцията ? Или искаш да живеем както преди 3,4,5 години с отвличания всеки ден,че хората се изнудваха и обираха всекидневно ! Това ли искаш крадецо ? Не ,свърши това време на беззаконие !
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toва експертизно заключение показва само, че Пламен Трифонов е невинен, нищо друго. То и преди бе намерен биологичен материал от Николай Русинов, но след като проследиха телефонът му се доказа, че когато е настъпила смъртта, той не е бил в Борисовата градина вече. А къде са неизвестните лица, най-вероятно убийците са те. Ама цяла година не можеха да ги открият и държаха невинен човек в ареста. Срещу Русинов също няма доказателство. А неизвестните са на свобода. Тъжно е да живееш такава държава
104
6
 
5
 
! Отговори
гурбетчия до 126 преди 12 години
Абе бахур не си тормози мозъчето излишно бе ! Нали има следствие ,псих. тестове ,детектор на лъжата и пр. !!! Знаеш ли колко лесно може да се докаже ,че лъже като казва ,че я е оставил там жива и си е тръгнал !! Бах ти българския *** ,да убиеш най-зверски жената ,с която само преди минути си правил секс!!!
103
1
 
5
 
! Отговори
ФСХ преди 12 години
До СТРАНДЖАТАЕй и днес изкара надницата,ще има какво да ядеш.Щом и едно брутално убийство политизираш ясни са доходите ти.СТАВАШ СМЕШЕН,защото не можеш да затвориш очите на хората,за ежедневните убийства,самоубийства,кражби,изнудвания,мизерия,безработица-всичко това го виждаме всеки ден.Недей от смърта на едно момиче да правиш политика.
102
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възможно е той действително да си е тръгнал, а тя да не е била жива. Възможно е убиецът да е убил и след това да се е гаврил, за да не се вдига шум. Версии много, но нас ни управляват недалновидни хора, реагиращи първосигнално. Къде са неизвестните, защо не ги намериха цяла година?
101
2
 
2
 
! Отговори
до bahur преди 12 години
Да, и аз се чудя защо ще му подигнат обвинение, когато биологичния материал не доказва, че той е убил, ако има други. Знаеш ли, това е Аабсурдистан. И за друго се чудя защо държаха Палмен Трифонов толкова време в ареста. Всъщност като че ли убийците са на свобода. А задържат невинни.
100
1
 
3
 
! Отговори
bahur преди 12 години
е след като има и биологичен материал и от други, как точно ще докажат, че той е убиеца? Това единствено доказва, че е спал с нея, нищо повече....
99
7
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
При управлението на партия Граждани за Европейско Развитие на България/ГЕРБ/ убийствата се разкриват . При това управление бяха задържани и неутрализирани групите на "Килърите","Наглите" , "Лихварите" , "Изнудвачите",сега и това жестоко убийство бе разкрито! Удари се гръбнака на организираната престъпност ! Вие да не мислите че все още Ви управлява правителството с мандат на ДПС ? При което изнудванията,кражбите,рекета,отвличанията бяха в апогея си ! Или мислите че на власт е мутрата Бинев ?
98
5
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Също така ,докозателство че сте по-големи *** от *** е,че убийствата извършени от българи са извършени с много насилие и садизъм ,а *** ти теглят ножа или ти удрят една брадва и бягат!Припомнете си при този случай колко насилие е имало над момичето преди да го убият!Колкото и минуси да ми слагате ,няма да промените истината ,няма и да я прикриете!Ние затова казваме :булгарън достлугу диз юстюнде /приятелството на българина е поставено в/у коленете му /,т.е. всеки момент може да...
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сръвнението с *** е неуместно. Всяко стадо си има *** а *** почти всички са ***. *** са от друго тесто те са индийско племе което се се прехранвало дори и сега предимно от кражби убийства. Колкото и да сте снизходителни факт е че кръвта на вода не ставаКакво толкова се чудите. Този от снимката е бял ***.
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще се окаже че от много целувки е задушил момичето, не й е дал да диша . Това не е отмъщение, това си е чист съдизъм на мръсен ***
95
0
 
3
 
! Отговори
ДТ преди 12 години
Абе ние нямаме ли си експерти че австрийците ще ни правят експертиза или точноста на нашата експертиза се определя от парите
94
50
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Вие сте по-опасни от *** ! Убийци с ангелски лица ,вижте му снимката ,никой не би предположил!!! А от *** човек може да се предпази като не общува с тях ,т.е. като видите оня орангутан дето наръга един от братята,просто ще страните от него ,направо му личи ,че е потенциален убиец! А българите са еволюирали получили са т.нар. мимикрия /прикритие,което те прави трудно забележим/ ! Допускаш го такъв човек до себе си ,а той ти тегли ножа !!! *** СТЕ !!!!!
93
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като му прочетох интервюто пред Карбовски ми се доповръща от тзи човек. Имал гъбички на оная му работа, но вместо да иде на лекар (все пак е образован човек, а не магистралка) той се е*е с коя му падне и разнася зарази.
92
29
 
5
 
! Отговори
май не само преди 12 години
*** са убийци !!! А успокойте си душите казвайки че и този е *** ! Оня дето хвърли майка си от третият етаж и той е *** ,оня дето най-тържествено гръмна синът си на празник в една вила и той е *** !