Русенски полицай опря пистолет в главата на жена си

Мъжът заплашвал да убие нея и близките й
6 май 2012 19:05,
54
Русенски полицай опря пистолет в главата на жена си
Полицията е открила и други оръжия в дома му. Снимка: архив Булфото

Русенски полицай е бил арестуван заради заплаха за убийство срещу жена си.

Мъжът опрял в главата на съпругата си незаконно притежаван, зареден пистолет.

Срещу 43-годишния служител на реда е образувано дисциплинарно производство,  а той е отстранен от работа до приключването му. На служителя е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок 72 часа.

Сигнал в полицията за скандал в дома на Г. Г. е бил подаден снощи към 23.40 часа.

Пристигналите на място полицаи установили, че свадата е в апартамента на полицай от групата "СОД" в областната дирекция.

Мъжът бил в нетрезво състояние.

Той бил опрял до главата на женаси зареден и незаконно притежаван пистолет "Скорпион" с монтиран на цевта заглушител, като я заплашил да убие нея и близките й.

Когато видял колегите си, мъжът предал доброволно оръжието, след което бил задържан.

От дома му са иззети зачисленото му служебно оръжие пистолет "Макаров", два пълнителя и 36 боеприпаси за него, незаконният картечен пистолет със заглушител и приклад, два пълнителя, 82 патрона, газов пистолет "Ekol-Special 99" - нерегистриран в информационните системи на МВР, и 13 патрона за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Маринов преди 11 години
"Родната полиция ни пази!"
43
0
 
1
 
! Отговори
До 36 и 37 преди 11 години
Дарик отразяват новината с 3 изречения, едно от които е, че няма пострадали.А ето какво казват пострадалите:ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%B3%D1%80-%D0%B4%D1%80%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-c928.html
42
0
 
2
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Това правило е защото са лошо платени!
41
3
 
3
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
shtom na jena si posqga s pistoleta predstavqm si za kakuv *** stava vapros izobshto na tia utaiki trqbva da im zemat orajiata
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама какъв полицай. Този си е СОД-аджия. Това не е полицай.
39
1
 
3
 
! Отговори
Веско Потния преди 11 години
Родната полиция ме пази !
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе сигурни ли сте че става дума за полицай? Че като му изреждат незаконния арсенал и лабилната психика...*** и това са на "правоохранителните" органи, които ни "пазят"...
37
4
 
8
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Ти явно си прасе.На човек не му трябват медии,за да събере негативи за ОРГАНИТЕ на реда.А относно техните правомощия,те редовно ги надскачат.Така че въобще не ми ги защитавай.Живеем в полицейщина.Някакви в униформи се разхождат и не си знаят задълженията.Не знаят как се разговаря с гражданин,да не говорим да си свършат работата.С толкова прости и неграмотни същества в униформа съм имал честа да се срещна,че направо се чудя как ги наемат на работа.А.С.А.В. това е или ние или те.
36
5
 
6
 
! Отговори
до23 преди 11 години
Бандитите са добре въоръжени.Понеже медиите обслужващи управляващите направиха модерно полицейското насилие-на полицаите им забраниха да стрелят.За тва има е незаконен пистолет.Иначе журналята си умират да пишат негативизми за полицията,настройват и обществото,следва ограничаване правомощията на МВР-пък после-защо има висока престъпност,кой ми с ра в гащите?!Настоящия случай е чист битов скандал-все еднода се прави новина от всеки,който бие или заплашва жена си-търси се сензация и пропаганда
35
1
 
3
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Поредното безумие породено от Синдрома на Емоцоналния Срив следствие ЕГОЛОГИЧНОТО замърсяване в което живеем.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Русенски полицай опря пистолет в главата на жена си- що? да не е пренасяла кокаин?
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо сека година да минават психо-тест нема ли ? И ако са отявлени алкохолици също аут...
32
2
 
5
 
! Отговори
crow преди 11 години
na vseki mu pisva po nqkoe vreme, osobeno ako e bila *** koqto se chuka s liubovnika si dokato maja i e na rabota.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно полицаите нямат време за такива инциденти - трябва да се работи на няколко места
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази новина за Дряново отразена ли е някъде в ИНЕТа?
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве днес.бг, вие пак се доказахте като изключително компетентна медия с поглед върху актуалното!! Защо ги пишете тиа простотии, а не кажете за случая в гр. Дряново, при който хайка от 40 *** нахлува в дискотека, има пребити и метриални щети, имало е и полицаи, които са стояли на метър и за си чесали мазолите на петите!!! Заради *** като вас сме 70 и кое място по медийна свобода!!
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Представяте ли си колко мутри опират пистолети в главите на кой ли не... Е - нищо не се случва, просто защото не са от полицията.А колко полицаи са назначени "по втория начин" - и срещу какво? Естествено, не на места с много работа и много опасности...
27
6
 
11
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Не се учудвам с толкова *** министър начело на МВР полицаите изпращяха тотално.Нужни са мерки незабавни.
26
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А уж ченгетата минавали психотест. Истината е, че половината куки се зобят с амфетамини и се мислят за ганстери от американски филми. Нашите куки са по-зле и от *** в Америка!
25
4
 
15
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Сигурно и този тип е *** или има *** жилка. Защото ние българите сме интелигентни, ерудирани и духовни творения, и отричаме всяко, повтарям всяко насилие спрямо ближните си.Оттук следва извода, че:- всички престъпници, мутри и мутреси, сводници и ***, наркомани и наркодилъри, насилници и педофили, депутатите и министрите, ицялото президентство, полиция, следствие и прокуратура и т.н. и т.н.са ... ***, а най големите *** са съдиите!псДами и господа, трябва най-сетне да си признаем, че обществото ни се разпада.Общество, което се е отрекло от духовните, морални и културни традиции, и е издигнало на пиедистала мерзоста и пошлоста е обречено. Ние в такова общество ли сме се превънали???