Двама братя нападнаха и псуваха полицаи в Банкя

Униформените предупредили единия да не ходи по средата на платното
25 май 2012 11:15,
103
Двама братя нападнаха и псуваха полицаи в Банкя
Снимка: архив, Булфото

Двама братя бяха арестувани заради агресия срещу полицаи в Банкя, след като униформените направили забележка на единия да не ходи по средата на платното за движение.

Снощи около 19 часа в центъра на Банкя патрулиращи полицаи забелязали мъж с неадекватно поведение да върви по средата на пътното платно между движещите се автомобили.

Един от полицаите отворил прозореца на служебната кола и му казал да премине на безопасно място. В този момент видимо пияният мъж нанесъл удар с юмрук по лявата скула на униформения и продължил да се движи по осевата линия на пътя.

Полицейският автомобил го последвал, подаден бил звуков и светлинен сигнал, след което служителите на реда слезли, за да задържат нарушителя. Пияният ритнал с крак предната решетка на служебната кола, която паднала на земята.

Когато единият от полицаите пристъпил към него с белезниците, той оказал съпротива, като сипел удари и ритници, заканвал се и обиждал служителите.

През това време на мястото на инцидента пристигнал още един видимо употребил алкохол мъж, който се опитал да осуети задържането на нарушителя и се нахвърлил с юмруци върху полицаите, като през цялото време сипел ругатни и закани.

В помощ на полицаите пристигнали два автопатрула и двамата хулигани били задържани. Братята –на  43 и 41 години от Банкя са в ареста на Девето районно управление с полицейска мярка за 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Потърпевшите служители са прегледани в болнично заведение – единият от тях пострадал по-тежко и получил перфорация на тъпанчето, предстоят му още прегледи и хирургическа интервенция. Колегата му е с контузия на главата и съмнение за комоцио.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: БанкяПолицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе почти им повервахме :))) двама кьор кютуци едвам ходат по осевата линия, обаче изведньж събрали сили и набили полицайте
11
4
 
7
 
! Отговори
Кейн преди 12 години
Ами искаме полицейска адекватност,когато има мутри и пияни , агресивни хулигани,да бият,а не да ги набиват,но не петима да ритат легнал или вързан човек
10
7
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Не ни привисвай какво щяло, какво не щяло да стане да не си врачка.Я кажи една държава където ченгелите ги бият крадят им патрулките и какво ли не
9
10
 
21
 
! Отговори
БТА преди 12 години
Официалната версия е ,че Бойко Борисов си е ходил у село Банкя придружен от Цветанов.Полицаите просто не са ги познали!
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А, ако го беще прегазила кола тоя пияндур?Сега щяхме да коментираме как патрулката минала, без да му направи забележка.Да не говорим, че щеше да е виновен и шофьора.
7
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес двама братя биха полицаи, утре цял народ един пожарникар.
6
5
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Ще набият чети *** слезли да ги задържат и отнесли тупалките.
5
7
 
15
 
! Отговори
Непрофесионално преди 12 години
Това на Бат Бойко ли са братя ? И понеже не им пишете имената вероятно са от т.нар. "дискриминирано" малцинство дето има изгода да е "дискриминирано" щото само тогава може да се множи за сметка на "дискриминиращото"мнозинство.
4
18
 
23
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Помните ли когато един пиян и старец, пиян до степен едва да се крепи на краката си, закла като *** двама ушеви с джобно ножче?Помните ли стотиците случаи, когато *** бандити бият прасетата като боксови круши?Ей-затова имаме най-много ушеви на 1000 граждани в целия цивилизован свят и в същото време най-голяма битова престъпност !!! Тия *** напразно ядат държавния хляб.
3
15
 
47
 
! Отговори
vini преди 12 години
Не ръсете простотии за полицаите защото ако бяха ги набили сега друго щяхте да пишете.Общо взето не знаете какво искате ***.
2
31
 
8
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Ех *** само какви жертви се описват в доклада полицайте бе поне знаят как да го представят . Версията е следната пияния върви по пътното платно Полицайте приближават бавно и с присмех му викат ей боклуко бегай от платното бе *** при което тоя им казва да бегат ПОЛИЦАЙТЕ ГО ПРЕБИВАТ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ Е ПОСЕГНАЛ ЧЕ ЧАК НАНЕСЪЛ УДАР В СКУЛАТА ЧЕ ЧАК ИДВАТ И ОЩЕ 2 ПАТРУЛКИ ДА ГО ДО ПРЕБИЯТ И ТАКА АМА НЕ Е ЛИ ХУБАВА БЪЛГАРИЯ ЕТО ЗА ТОВА Я ОБИЧАМ
1
17
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ккави полицаи са тия пък, ако не са 20 срещу един не могат един пиян да зъдържат и тия ще ни пазят леле-мале.