Масов бой между българи и роми в тервелско село

Един в болница без опасност за живота, полицаите охладили страстите навреме
Обновена: 31 май 2012 15:43 | 31 май 2012 15:43,
175
Масов бой между българи и роми в тервелско село
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Тервел спряха масово сбиване между българи и роми в тервелското село Каблешково, съобщиха от Мвр-Добрич.

Скандалът избухнал снощи малко след полунощ. Пристигналите на място полицаи охладили страстите и спрели мелето.

Станало ясно, че около полунощ група граждани от български произход след употреба на алкохол решили да потърсят обяснение от друга група граждани от ромски произход.

Причина за разправата бил по-рано възникнал скандал между близки на двете групи.

Няколко българи влезли в дома на 46-годишния Д.М. от селото и нанесли побой на него и семейството му.

След побоя агресивната група се отправила към дома на 40-годишния Т.Н от същото село. Пред дома на 40-годишния мъж възникнал и сбиването между живущите в къщата и групата.

Собственикът на жилището е приет в „Неврохирургия” на МБАЛ-Добрич с леки наранявания по главата и без опасност за живота.

По случая са задържани двама мъже от Добрич и един от Тервел.  За да не ескалира напрежението и да не се повтори случаят, в село Каблешково има засилено полицейско присъствие.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: Каблешковомасов бой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
79, ти ли бе шушумига, къде си ставал такъв свидетел
64
0
 
14
 
! Отговори
до 79 преди 11 години
мислиш ли? аз от личен опит знам, че като почнеш да млатиш ***, той се сдухва и почва панически да пищи "олеле майко бият ме".
63
2
 
6
 
! Отговори
БГ преди 11 години
1:0 за нашите......... :)
62
0
 
12
 
! Отговори
до гурбетчията преди 11 години
Близо 70% от германците не искат роми да са им съседи, защото се страхуват, че щели да ги ограбят. Разрови ли се човек в проучванията, наяве излизат още доста мрачни истини за отношението на германците към синти и роми, пише Дойче веле.
61
34
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Бас държа ,че ако оставят 10 българи да се бият срещу 10 *** , *** ще им разплачат майката на българите ! Аз съм бил свидетел на бой между равностойни по численост българи и *** !
60
0
 
6
 
! Отговори
uuu преди 11 години
Ако са били хората сомо защото са *** да им се наложат най строги наказания. Ама ако са си заслужили боя заради кражби или други престъпления да се наградят биячите. гурбетчия - за това което си написал заслужаваш хубав бой и то в ръкопашен бой!
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извода който си правя е следния:Селата = огнища на българщината!Точка!
58
0
 
3
 
! Отговори
марин преди 11 години
надявам се, че наще са били.
57
0
 
14
 
! Отговори
Бай ви Тоз преди 11 години
Не одобрявам саморазправата,но все пак търпението си има граници.Не плащат данъци,осигуровки ток вода крадът и грабят.Не съм срещнал още *** земеделец или дори миньор.Ежедневно вероятно продават цигари с тонове грабят и безчинстват из селата и посягат и на живота на най-възрастната част от населението.Като не се прилагат законите ще има дори линч все пак сме повече от тях и няма да позволим нови башибозуци.
56
1
 
26
 
! Отговори
дълг преди 11 години
ще е хубаво да повторим мобилизацията от Катуница и пак да пламнат големите градове. държавата е едно с мафията, *** са част от мафията и престъпността ... само ние сме си спасение! успех и повече дела!
55
0
 
15
 
! Отговори
Аз Казах! преди 11 години
Ами ако по всички села и градове тръгнем да искаме сметка ... полицията дали ше успее да засили присъствието си навсякъде?! Ше има ред сополи , ред *** сълзи ...
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бой само ще ги оправи тия
53
0
 
26
 
! Отговори
1 преди 11 години
Това е най -голямата смешка за годината, няма по страхливо животно от ***. Стават смели само ако са 4 пъти повече и то само при положение че нападнатия се изплаши. Също така са много смели и срещу пенсионери живущи самотно и са над 80 години.
52
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу изедници османскити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!
51
2
 
20
 
! Отговори
с.до гурбетчия преди 11 години
Е,друго си е да сгазиш човек с бус,нали!***!
50
0
 
14
 
! Отговори
с.до гурбетчия преди 11 години
Ти пък дано да не си жив за да видиш!
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само пишем и сме силни уж ...сега ако съберем два автобуса хора и отидем до Тервел да подкрепим българите после *** 5 години няма да шавнат дори
48
26
 
7
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ами то е ясно защо българите са се "справили"! 9-10 българи нахлуват в дом на един *** с една жена и 5 *** ,пребиват ги ,и после нахлуват в дома на друг *** ! "Голямо геройство"!
47
33
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Българчетата пак са имали късмет ,че полицията се е намесила на време ! *** са много опасни в ръкопашния бой и саморазправите ! Следващият път дано полицията закъснее !
46
37
 
5
 
! Отговори
Иван Костов преди 11 години
По добре ромско робство,отколкото руско!!!1