МВР спря еротични масажи с "щастлив край"

При спецакция полицията разкри клубове за сексуслуги в София, Варна и Бургас
Обновена: 31 май 2012 14:43 | 31 май 2012 13:54,
129
МВР спря  еротични масажи с "щастлив край"
Снимка: Reuters

При мащабна спецакция полицията разкри четири помещения за сексуални услуги, маскирани като клубове за масаж в София, Бургас и Варна, съобщиха от МВР.

Задържани са 15 души, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години, двама мъже – единият – собственик на фирмата, наемала момичетата, а вторият – управител на дейността. Двама клиенти също са били арестувани, но след разпит са освободени.

Помещенията функционирали като клубове за масаж с наименованията „Релакс” и „Екзотик” и са били под наем в различни кооперации. Фирмата, която ги наемала, е регистрирана в Несебър от 34-годишния В.Ц. от Бургас. В официалната й дейност фигурирали и масажни услуги.

В.Ц. действал заедно с 36-годишния И.И., като двамата започнали да развиват противозаконна дейност по предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Фирмата обявила свободни работни места в интернет и вестниците за масажистки, като в обявите са посочени няколко телефона и снимки на голи момичета.

Клиентите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи.

Предоставяна им е услугата еротичен масаж с така наречен "щастлив край”, при която клиентът получавал сексуално удовлетворение единствено чрез масажни действия.

Стандартната тарифа за „щастлив край” била 50 лв., като при добавяне на второ момиче (което също извършвало еротичния масаж по „евино облекло”) се доплащало още 30 лева.

В случай, че клиентът пожелаел и предоставяне на сексуална услуга, цената се качвала на 100 лв. за час.

Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване. Дейността на масажните клубове започнала още през ноември миналата година.

На собственика на фирмата и на неговия съучастник са повдигнати обвинения.

До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им.

По време на специализираната полицейска операция, проведена паралелно в Бургас, Варна и столицата, са иззети множество веществени доказателства.

Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност. Двамата бургазлии са задържани с прокурорско постановление за срок от 72 часа, като предстои гледане на мерките им за неотклонение вероятно в съботния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
8
 
! Отговори
Hollywood Jack преди 11 години
Секси пеперудки.
38
1
 
32
 
! Отговори
клиент преди 11 години
Нормално е, който не се отчита на ГЕРБ, бива първо предупреден, а после отстранен. Такава е системата по цял свят. Само ще кажа, че в София има над 200 клуба с ***, които никога не са проверявани, а офертите им ги има из целия интернет.
37
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Управляващите разрешават само масажи с нещастен край в полицията! Всичко друго е незаконно!
36
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичката Мара втасала та до това опряхме. Абе там никой никого насила не води бре! Това ли са ви проблемите?? Или не ви пуснаха безплатно та показни наказания правите...:)
35
7
 
5
 
! Отговори
Badi преди 11 години
Da im e.. maikite na MVR i BB i na si4kite
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой па е пострадал, *** накриво ли са му ударили, що ли?!
33
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"собственика на фирмата и на неговия съучастник"Ха, много добре звучи това :) нещо подобно на министър-председателя и неговия съучастник :):)
32
1
 
22
 
! Отговори
Бг преди 11 години
Такива са ни ценностите в Бг ----цигния до шия !Само далавера и търгаш в Бг ,вече 23 г.Няма образование ,няма култура ,няма Съд. система ,....НЯМА И ДЪРЖАВА !Българите в Бг работят ,само за ---ПОЛИТИЦИ И ***!ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЕ ШИРИ ---*** ----ФАКТ!
31
4
 
19
 
! Отговори
76 преди 11 години
Бравос, най-после някое много умно ченге е успяло да си включи компаи и да направи гениални разкрития или генитални!
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България се върна в 90 - те на рекета от мутри само , че в момента мутрата е на държавна служба , който не киха в партийната/ЕООД-ГЕРБ/ касичка лошо му су пише от проверки на НАП,НОИ, МВР и данъчни
29
5
 
24
 
! Отговори
:) преди 11 години
На това му викам прах в очите + премахване на конкуренцията ! 4 клуба в 3 града :) То само в София са хиляда сигурно... ама си плащат, явно :)
28
6
 
5
 
! Отговори
хохолан преди 11 години
не ви прочетох добре надолу -има и възмутени че не са отръшкали всички клубове -обявявам ви за *** и недоразвити-завиите се с по три родопски одеяла и трайте *** балкански
27
2
 
23
 
! Отговори
пострадалия преди 11 години
"Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване" Изпратили са служители под прикритие, а те сигурно са поискали голяма отстъпка за "масаж", на която собствениците не били съгласни и униформените са ги предали на прокурора заедно с веществените доказателства, а именно 3 чифта прашки, камшик и пухени белезници, освен това и туба лубрикант с неясно предназначение!
26
2
 
17
 
! Отговори
хохолан преди 11 години
айде сега вече се възмутих -цигарите ракията сега и щастливия край -явно са останали само гейове в тая държава -вие всички сте гейове щом търпите това -меки киткиииии
25
2
 
1
 
! Отговори
do yasen 11 преди 11 години
Ti si kato vlakat Strela za Bulgaria ,idvash i v poveche.Vednaga zaminavay nazapad she pechelish mnogo s takiva idei .
24
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви магистрали им построиха от ГЕРБ, те по клубове се тъпчат! Айде да излизат на свеж въздух...
23
3
 
33
 
! Отговори
ПОСТРАДАЛ преди 11 години
"Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност" Пострадалите са предимно мъже, които са били разкрити от съпругите си, в следствие на което са получили удар с тиган и точилка!
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално да ги затвярят тия места, нали сега разкриват нови по новите магистрали!!!!!
21
3
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
Ей големи разкрития, голямо нещо. Тия от МВР са направо велики щом са успели да разкрият цели 4 помещения за масажи. А в същото време интернет сайтовете за обяви за пълни със ДЕСЕТКИ обяви за *** - с ценоразписи по вид на услугата, че дори снимки. Тях обаче явно никой полицай не ги разкрива....
20
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано не са секнали някой точно на щастливия край...много гадно ще е.