Баретите сгащили Куката при Русата Златка

При акцията плевенският наркоиграч молел да не го снимат
4 юни 2012 07:36,
213
Баретите сгащили Куката при Русата Златка
Куката се славел в подземния свят с агресивния си нрав. Снимка: МВР

Камен Балбузанов-Куката, който е сочен за един от най-близките хора на наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки, е задържан в леглото на плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка.

Миналата седмица по искане на прокуратурата освен плевенския наркоиграч Куката служителите на ГДБОП закопчаха още трима, работили за бандата на гърка - боксьора Сашо Пацов, Кирчо Руския и председателя на фенклуба на Левски "София-Запад" Антон Калчев-Тони Застраховката.

Още по темата

От известно време Камен Балбузанов, който иначе живее в Плевен, започнал да се подвизава в столицата, а основната причина за пътуванията му била новата му любов Златка Райкова. Когато ченгетата нахлули в жилището на Русата Златка, заварили Куката да я прегръща.

"Моля ви, само не ме снимайте, за да не ме види жена ми", примолил се Куката, цитиран от в. "Монитор".

Той обяснил, че законната му половинка не знаела за забежките му. Освен това бил сигурен, че по този начин ще се измъкне от полезрението на антимафиотите.

Куката се славел в подземния свят с агресивния си нрав и безскрупулното си поведение. Срещу Балбузанов има издадени 11 присъди, основно за хулиганство. Той като по чудо оцелял след два атентата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
2
 
! Отговори
Do Стамат преди 11 години
estestveno, che sam vijdal Kukata !!!! Mnogo pati! Vseki ponedelnik ot 2100h !ti ne znam za koq kuka govorish ;)
82
0
 
15
 
! Отговори
ицо преди 11 години
Това момиче,наистина е страшно кухо,няма с какво да бъде оприличена....Кухо като маруля може би?
81
1
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 11 години
Абе "Varnenec" ти виждал си Камен Балбузанов-Куката.Видно е,че на снимката на статията не е той,а просто е сложена обща снимка заради заглавието.Куката е късо подстриган и винаги е спортно облечен - razkritia/wp-content/uploads/2011/03/Image_573230_5-300x224.jpg , но да се върнем на темата.Куката си е повярвал,че е безсмъртен и си позволява много.Време е да го свалят на земята и да го приберат по строгите затвори за поне 20-30 години та Плевен да се отърве от него.
80
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При кой да иде?! Много ясно, че ще иде при някой ***, с който му е на интелектуалното ниво. Коя, средно интелигента, отрасла в подходяща среда и възпитана, жена ще тръгне да се занимава в такъв ***. Както и кой успял мъж ще седне да си другарства със Златка Райкова, освен за повече от веднъж. Тя тази едно сложно съставно изречение не може да състави и освен да пъшка друго за нищо не става.
79
0
 
32
 
! Отговори
До Златка Райкова преди 11 години
Г-жо Райкова,вие сте от обслужващият персонал на хай-лайфа.Не се самозалъгвайте,че като ядете без пари по партитата,а после обслужите определен типаж,сте от хай-лайфа.ПАЗИ БОЖЕ СИЛИКОН ДА ПРОГЛЕДА
78
0
 
3
 
! Отговори
Varnenec преди 11 години
aa tova na snimkata ne e Kukata!!!dnes.bg , Kukata e s dalga kosa i e dosta po-golqm MAJ ot tozi s rozovata rizka ot snimkata
77
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
POZNAVAM KUKATA OT 1-VI KURS VINAGI SE IZMAKVAL TOI IMA HORA I ZA KAKVO GO LOVAT DA PI6AT PO VASNICITE.ILI GO SADETE ILI GO OSTAVETE NA MIRA
76
1
 
10
 
! Отговори
Очевидец преди 11 години
Тя тъкмо го е обезвреждала когато ченгетата нахлули ..
75
1
 
35
 
! Отговори
Стамат преди 11 години
От години се знае,че куката е човек на Таки и,че полицаите и по-точно Румен Петков го пазят.На Плевенчани им е писнало от този *** да се разхожда из центъра като освободител,да се подиграва с персонала и клиентите на заведенията и да кара в насрещното движение все едно е Бог!Кой е тоя бе?Нали и той *** миризливи ла*на като всички нас.Знаят го кой е никой не го закача,ама той не може така да търпи и трябва да си покаже селския манталитет и простащина.Време е да го приберат.Стига вече!!!
74
3
 
17
 
! Отговори
arhar преди 11 години
А пък аз очаквах русата Златка да се кандидатира за депутат и дори щях да гласувам за нея ... Жалко !
73
17
 
8
 
! Отговори
ТPE3BEH преди 11 години
"Моля ви, само не ме снимайте, за да не ме види жена ми", примолил се Куката, цитиран от в. "Монитор".Журналистиката е една доста долна професия! Защо не отразихте новината без тази малка подробност?Това, че е наркодилър едно на ръка, но защо се бъркате в личния живот на човека и му правите мръсно така?
72
0
 
30
 
! Отговори
Топ новина преди 11 години
Русото Злати ще съди България в Страсбург. Цецовите *** не дали възможнст на клиента да и плати за услугите...
71
0
 
4
 
! Отговори
kosharevskia преди 11 години
айде сега при дачи или при сумиста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
70
2
 
5
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
DALI SCHTE IZCHEZNAT NARKOTICITE SLED TAZI AKCIQ....NADALI.....CQLATA OPERACIQ E ZA DA SE PRIBERAT PARITE NA ZADARJANITE....I PARTIINATA KASA DA SE NAPALNI.....
69
1
 
18
 
! Отговори
азз преди 11 години
пичове,куката е под закрилата на бсп!задържат го,от софия идва "съдия",и след 5 минути е на свобода!преди няколко години(4),куката и ощее един,мисля че бе гулянския,хванаха един от плевенските дилъри който работеше за себе си.биха го и го е***а в парк кайлъка!дилъра за шест месеца в затвор с лек режим,а двамата получиха по две години" Домашен затвор"!аааа,само куката домашен,другия беше за една година в плевенския!да не споменавам хулиганските прояви,за който,аз,примерно,ще си полежа около 5 години зад решетката!сега си коментирайте колкото и както искате!кервана си лае,кучето където иска си пикае!
68
0
 
24
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха ха преди 11 години
Страховит наркобос, агресивен и не знам какъв още, ама го е страх от жена му!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаА Русата Златка брои ли си ги изобщо? Този кой е под ред при нея? 1001-ия, 2003-ия или 9999999-ия?!
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време му е май за трети... без чудеса този път =)
66
0
 
34
 
! Отговори
Куку преди 11 години
Как са го сгащили като е бил без ***???
65
0
 
51
 
! Отговори
темида дге преди 11 години
то е ясно, единственото правосъдие което ще получи е от жена си...
64
0
 
24
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Куките хванаха Куката.Златка агент на ГДСБОП /русата/.Черната Златка да го ду-ха!!!!