Жесток разстрел на двама мъже в джип край Разлог*

Единият убит е лихварят Васил Донев
Обновена: 3 юли 2012 13:43 | 3 юли 2012 10:35,
359
Жесток разстрел на двама мъже в джип край Разлог*
Снимка: архив Булфото

Двама мъже са били застреляни в джип "Мицубиши" на пътя Разлог – Баня тази сутрин.

Двамата им спътници - мъж и жена, са простреляни.

Те са откарани в болница, като жената е по-тежко ранена и е с опасност за живота, съобщиха за Dnes.bg от МВР.

Около 8:00 часа тази сутрин в полицията е подаден сигнал за пътно произшествие на пътя Разлог – Баня.

При пристигането си органите на реда открили труповете на двама мъже и тежко ранените им спътници. По първоначални данни по тях е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие.

Самоличността на жертвите все още не е изяснена и не е ясно дали те са криминално проявени.

По неофициална информация единият от убитите е 49-годишния Васил Донев от Банско, който има недвижими имоти в село Баня и Разлог, съобщава БТА.

Васил Донев беше задържан при спецоперация на ГДБОП за лихварство в началото на април. Той беше освободен от ареста само 72 часа по-късно под парична гаранция.

Васил Донев, по прякор Доневио, се е занимавал с незаконно лихварство и рекет, и срещу него е имало много жалби за изнудване.

Доневио дълго време е имал проблеми с дрогата. Той е разведен, но продължава да има общ бизнес с бившата си съпруга в туристическия бранш.

Донев е брат на общинската съветничка от Банско Ася Рупчина. Тя е част от партията на бившия кмет на града Александър Краваров ВМРО-БНД.

В болницата в Разлог в момента оперират простреляната жена. В тялото й са попаднали най-малко осем куршума. Тя е в крайно тежко състояние, има опасност за живота й.

Очаквайте подробности!

Информацията е актуализирана в 11:48

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още по темата: стрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
5
 
16
 
! Отговори
....? преди 11 години
А защо има ---ЛИХВАРИ в Бг ?---Защото БАНКИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИТЕ БЕДИ ЗА НАРОДА !---Защо не си го признаваме?
215
4
 
21
 
! Отговори
УРРРРА! преди 11 години
Колко БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ ,ЗА ПОВИШЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ТОКА ----ФЪФ Бг?Номерата на управници и политици-----ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ ----НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ ....!
214
2
 
12
 
! Отговори
.... преди 11 години
Защо ли не мога да проявя съчувствие към лихвар, грабил, унижавал и тормозил стотици хора? Когато правосъдната система не работи, единственото което ни остава е саморазправата. Жалко за семейството, което е пътувало в колата. Изглежда, че са обикновени хора- работили са в кравефермата на убития.
213
1
 
5
 
! Отговори
До 249 преди 11 години
Ако говориш за кокошкарската престъпност може ама в организиранана нали са замесени и "Политици" и "Бизнесмени" все престъпници там се не бута!
212
1
 
4
 
! Отговори
танкист преди 11 години
до 250 , ко си недоволен ве, на фона на ежедневното строене на магистрали , освояване на еврофондове , откивне на заводи, инвестиции, и просперитет, тази новина си е разнообразие бе , като малко сол на манджата.
211
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе нали бяхме преборили престъпността????
210
1
 
31
 
! Отговори
НОВИНАР преди 11 години
Имало и хубави новини ! Няколко ''*** по-малко супер ! На всичките ''тарикати''с джипове същата участ пожелавам !
209
6
 
7
 
! Отговори
chach преди 11 години
za6to namaliaxa ubiistvata pri upravlenieto na gerb.6toto ubiisite doidoxa na vlast.
208
5
 
19
 
! Отговори
танкист преди 11 години
до 237, щото бойко не е комунист и хич не е мутра пък и не с е облажил от парите на *** докато е работил за сик, той е демократ, полу американец полу англичанин но чист германец интелектуалец и радетел за демокрация просперите и най вече народно добруване, аре нема нужда *** гербери прочетете си биографията на фюрера после пак плюте по комунистите та боко да не може да свари да си обрише суратя.
207
0
 
4
 
! Отговори
най-големите преди 11 години
*** са зомбираните комунази, тези които крадат, знаят защо........
206
0
 
18
 
! Отговори
Кабули преди 11 години
Дай Бог такива новини през час на ден! В живота има възмездие!
205
5
 
3
 
! Отговори
до ХОМОГЕРБЕРАСТИКУС преди 11 години
ТИ си един пълен Б.***,
204
0
 
10
 
! Отговори
Джи преди 11 години
"Ръката отдава на всекиму дължимото"
203
1
 
22
 
! Отговори
Иванчо до 226 преди 11 години
Правилният текст е:Мислете ПОЗИТИВНО когато четете подобни новини. А когато започнат да убиват политиците мислете СУПЕР ПОЗИТИВНО!!!
202
0
 
10
 
! Отговори
мйче преди 11 години
не само полицията му се кланя,освободили го само за 72 ч. под парична гаранция
201
5
 
9
 
! Отговори
мн си УМЕН преди 11 години
Ти направи най голямото прозрение, са да ти кажа че по времто на НДСВ и на БСП псоле има убийсвта, рекети и отвличания умножени по 100- пъти в сравнение с управлението на ГЕРБ, а Нали знаеш че всички мутри са чеда на Лукановата чета и бивши комунисти, и последните 20 години им сърбаме попарата
200
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До какво води безнаказаността в комбинация с безчовечност и беззаконие - издевателстваш над хората, не влизаш в затвора, но един ден тези хора ти го връщат.
199
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами не ме учудва новината, след като има стотици подадени жалби, а после ги пускат след 72 часа. Няма да се учудя ако и започне тази практика и срещу съдии и прокурори, политици. Това е спасението, за жалост! Като не е с добро, нека да е с лошо тогава. Всичко си има граници на този свят. Търпението на народа почти е привършило. Доста изтърпяхме и продължаваме да търпим, сякаш нещо добро се случва?!
198
4
 
9
 
! Отговори
tankist преди 11 години
еми ко са чудим въобще, при боко е така, разстрели, затвор, изнудване, човека е либерален и гледа на закона с широко око, помните ли когато ходи при някакъв дето се беще барикадирал в къша в гората и накрая боко взриви къщата с базука, така се решават нещата със замах, пък тоя дето са го свитнали явно не е читав човек така че дгд под вода, ще чакаме следващите разстрели и бомби накрая дано и бобко го очистят лошо няма, колко има още за изтребване в тази държава никой не може да каже .
197
1
 
6
 
! Отговори
Алов преди 11 години
В резервата специално за борчлии устроили лов. Дивеч имало много. Един борчлия доволен, стреля ли стреля. На другата сутрин директорът на резервата си скубе косите: - Как можахте да стреляте по Мутрата, при положение, че той ви крещеше, че не е дива ***? - Мислех, че блъфира.