Мъж преби варненка с винкел

Нападателят я причакал и започнал да я налага
6 юли 2012 22:00,
123
Мъж преби варненка с винкел
Полицията работи по случая. Снимка: архив Булфото

39-годишна жена беше нападната и зверски бита с метален винкел, обвит със скоч и вестници. Екшънът се разиграл тази сутрин около 9.30 в близост до плажа на Варна, на бул. „Приморски”, срещу  кораба музей „Дръзки“.

Нападателят е задържан, информират от полицията. Той е на 38 години и е от село Тополи. Около 9,30 ч. той причакал жертвата си, издебнал я и преди да се качи в колата си се нахвърлил върху нея. Започнал да я налага здраво и крещял, че си отмъщава за това, че му била минала през краката с автомобила си.

На помощ на шашнатата потърпевша се притекъл случаен минувач, който успял да издърпа разярения бияч.

Отбранявайки се, жената не останала длъжна на нападателя си и му захапала пръстта. Нейният спасител също не останал без нараняване. В мелето му бил избит един зъб. Пострадалите са откарани с линейка в болницата, но няма опасност за живота им.

Мотивите за престъплението все още се изясняват, уточняват от Варненската дирекция на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: побойВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
щом я е причаквал няколко дни, значи има умисъл . Затвор до дупка, това си е опит за убийство, който случайно не е успял. Писна ни от комплексирани типове !
79
1
 
1
 
! Отговори
do 92 преди 11 години
Nau4i se da izprikazwa6 prawilno dumite, a posle mi gowori za prowincionalisti. Sy6toto waji i za drugiq kraj na Bylgaria 6opite. Aman ot ***. Tozi bil selqnin, onzi bil prowincionalist. A w sy6toto wreme, po-golemi neweji i prostaci tqh nqma.
78
9
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 11 години
Ама то тая жена със сигурност не е от Варна,нашите могат да карат.Сега е пълно с Провинциални регистрации,дето не знаятда карат в град, аз лично много пъти бих слязъл и сменил физиономиите на тези некадърници и най-вече на тоя дето им е дал книжка!!
77
4
 
18
 
! Отговори
До 88 преди 11 години
Като мине през краката ти 1 тон желязо и ти ще полудееш, със сигурност:)), и от това желязо да излезе някоя тъпачка с големи очила приличаща на муха, и да те пита "ко стана", ще ти се иска смачкаш като кюфте.
76
10
 
13
 
! Отговори
Варненка преди 11 години
ХАХАХАХА,пълно е със злобари селяни тук.Като не ви харесва Варна и Варненци-какво правите в града бе селяни???Само знаете да плюете и умирате от злоба,4е не се от Варна ,а сте от някое село.Като не ви харесва си отивайте по селата-Русе,Перник,Разград,Сливен,Шумен и т.н...
75
1
 
22
 
! Отговори
Перник преди 11 години
Перничани са започнали търговия с оръжие с другите градове без разрешително.
74
5
 
3
 
! Отговори
ГАГАУЗ преди 11 години
И двамата са виновни .Тия патки няма да се научат да карат ,утре може и през вашето дете да мине. Доста са случаите на тези овце. Но и този селски прекалено много е избухнал,чак винкел,или тука днес.бг преувеличават.
73
2
 
2
 
! Отговори
! преди 11 години
по-големи *** от 83 и 84 едва ли има.кои сте вие ,че да поставяте всички под един знаменател-злобни дваци
72
9
 
8
 
! Отговори
колега преди 11 години
Абе варненка,русенка,перничанка...нема значение,факт е че всички българки ядете бой...аъде сега стига сте философствали пред компютрите,а запрегайте полите и отивайте в кухнята да направите кюфтета и салата,че стана обедно време вече...а днеска е събота и требва да се хапне нещо по-така...
71
7
 
10
 
! Отговори
Астроном преди 11 години
Жената - шофьор е като звезда - ти я виждаш но тя тебе - не.
70
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варня, пристанище на Перник...
69
7
 
4
 
! Отговори
Антон преди 11 години
Леко ши са включа. Най-безмислените коментари, направени от човешко същество, чета в този сайт. Вие сте мноо *** парчета. Да ви седам на лицата!
68
3
 
10
 
! Отговори
до русенец преди 11 години
Изобщо стъпвал ли си във Варна???Лятото варненка да срешнеш тук е 1/7 Това да не ти е Русе ,самото ти мислене щом е в града е от там ме пука.
67
2
 
14
 
! Отговори
колега преди 11 години
Едно време в предаването "на кафе" на Гала ,вокалиста на рокгрупа "Сигнал",обясняваше как биел дъщеря си Лора с щека за ски.....това също е интересно решение
66
9
 
4
 
! Отговори
Алов до 72 преди 11 години
Ти ако си ми гадже на почивки ще ти правя профилактика и даже през ноща ще си навивам часовника да ти правя масаж с рибарският кол.Аз да си те налагам пък ти си говори,че няма нищо мъжко в това.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винкела е бил опакован, за да не хване жената някой тетанус. Това смекчаващо вината обстоятелство е достатъчно пишман кандидат перничанина да получи условна присъда !
64
4
 
8
 
! Отговори
пи преди 11 години
Върхът на рибарския кол да ти го набият отзад, ***.
63
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е в *** държава,където съдът е ПОДКУПЕН!Май всички трябва да вземем по един винкел и да започнем,иначе няма управия!
62
3
 
8
 
! Отговори
колега преди 11 години
Не се карайте на тема "град",а дайте да споделим и да обменим опит как с какво и кога с биеме жените....и без това е станало на въпрос...
61
6
 
6
 
! Отговори
До Варненка преди 11 години
хахахахаха Това е за Плевен куха гъбо,но и вие не сте по-долу!Квартала на Амазонките?Нещо да ти говори?Русенките може да са ку..и,но са КРАСИВИ,не са ЖАБИ като всички останали!