Семейна вражда предизвика убийство и саморазправа

38-годишен мъж е бил намушкан, роднините му трошат къщи
Обновена: 9 юли 2012 12:15 | 9 юли 2012 12:15,
106
Семейна вражда предизвика убийство и саморазправа
Два екипа на жандармерията са отишли на мястото. Снимка: архив Булфото

45-годишен криминално проявен е задържан за убийство в Ихтиман. Вчера вечерта в болницата в Ихтиман е постъпил 38-годишен мъж с инициали К.М. в тежко състояние, с прободни рани в областта на шията и тила, който починал малко по-късно.

Незабавно били сформирани оперативни групи, полицейски служители се насочили към болницата и към дома на починалия, където било установено, че се е разиграл инцидент.

Убитият мъж, известен на полицията за кражби, запивал в компанията на свой роднина, когато пред къщата му с каруцата си преминал 45-годишен, с когото били в много обтегнати отношения.

В каруцата заедно с него били и съпругата и снаха му. Между двата рода отдавна имало конфликт, често се стигало и до сблъсъци.

При вида на стария си враг К.М. мигновено се насочил към него и го нападнал с нож в ръка, като го ранил в хълбока. В отговор на нападението 45-годишният мъж грабнал метална вила за сено, с която нанесъл няколко прободни рани в шията и главата на опонента си.

Нападателят, регистриран многократно и осъждан за кражби, бил задържан с полицейска заповед за 24 часа.

Незабавно след трагичния инцидент роднините на убития мъж се събрали и решени за саморазправа, се отправили към къщата на арестувания мъж. Многолюдната тълпа изпотрошила всички прозорци на неговата къща и къщата на брат му.

При разпитите един от очевидците разказал на униформените, че преди да нанесе смъртоносните удари с вилата, А.Б. е стрелял с пистолет. Незабавно бил извършен оглед на имота му и в стопанска сграда зад къщата криминалистите открили газов пистолет, захвърлен в сеното.

За да се опази общественият ред в квартала и с цел недопускане на масови безредици били мобилизирани допълнителни полицейски екипи от районните управления в Костенец, Елин Пелин и Самоков. Два екипа на жандармерията също оказали съдействие на колегите си, като в рамките на около два часа ситуацията е била овладяна.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Софийска окръжна прокуратура. И днес продължават процесуално-следствените действия за пълното изясняване и документиране на извършеното престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kato stanat pove4e s kakvo shte gi hranim be????
61
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kak pak vse vav tazi mediq se sabirat naiiii golemite fa6isti aman ot takiva bokluci veeee po mnogo kriv pat ste tragnali ei
60
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз повече няма да вляза в този подкупен от евророма сайт. Лек ден на всички
59
0
 
19
 
! Отговори
До 21 преди 11 години
Ани и в София не е по-различно. Стане ли тъмно те хваща шубе да ходиш пеша. Не знам какво да ви кажа
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sega policiqta gi udarja ama sled 10 godini 6te udarji na marko topkite kogato im se utroi broikata.Osobenno v gradovete i selata kadeto sa mnogo.Ei bogata6i skoro 6te doidat i v hotelite,kashtite i vilite vi.Radvaite se.
57
2
 
19
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Май и покойникът и нападателят не са стока ?! И двамата съдени за кражби и др. криминални прояви !!!
56
1
 
31
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Един *** по-малко. Де да беше всеки ден така...
55
0
 
31
 
! Отговори
kук преди 11 години
Жалко е че и другият е останал жив. Нека си спортуват хората ама и по-качествено харакири да си правят,сега трябва да плащаме за мед.помощ, че и за охрана. Оставете ги на спокойствие да си спортуват.
54
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така се стараят да скрият имената на тези ***, че въобще не се разбира кой кого е нападнал пръв и кой с какво оръжие е бил и т.н. И да знаете - ако има само инициали без дори малко име, става въпрос за ***
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Ихтиман това си е като традиция
52
1
 
20
 
! Отговори
OLeee преди 11 години
Тези саморазправи ще стават все по-чести в БГ, за съжаление! Полицията бездейства и отказва съдействие навсякъде. Полицаите са абдикирали напълно от своите задължения, те са юридически неграмотни и единственото което ги интересува са далаверки и кафенце на сянка или топло! А НИЕ СМЕ *** ЩОМ ИЗХРАНВАМЕ ТИЯ ТЪРТЕИ!
51
1
 
10
 
! Отговори
AC-23 преди 11 години
Газов е бил патлака. Такъв всеки пълнолетен може да има. Дори ***...
50
1
 
6
 
! Отговори
:D преди 11 години
Kulturni i etni4eski osobenostii. Kakwo da prawi6, tezi i 100 godini da minat pak nqma da bydat integrirani.
49
0
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
трябвало е да ги оставят......да се оправят сами и колкото повече от тях се 'оправят',толкова по-добре за Държавата.............един *** по-малко
48
1
 
16
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Време е за КУКЛУС КЛАН.
47
0
 
18
 
! Отговори
DS преди 11 години
Остайте ги да се избият ве! Търсите решение на *** проблем еми ето ви го. Като се трепят и ръгат затворете си очите за една вечер да се избият мама им *** и на сутринта ще четем чудесни новини - "След свада в ромски квартал загинаха над 500 цирея", "След пиянски свади популацията на *** намалява стремглаво - с по 500 на вечер!". Е кво по хубаво от това!
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В края на всяка такава новина пишете разходите, които плащаме ние данъкоплатците. Не намерим ли начин да спрем *** своеволия и да премахнем *** от нашата страна - горко ни...
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак ***
44
0
 
6
 
! Отговори
Коко Д преди 11 години
Както чета, *** в каруцата е бил нападнат и даже ранен с нож! Защо го обявяват него като "нападател"? Егати перверзните закони!!!
43
3
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
мислители че тук полицията има вина? Много често се случва да пуснеш жалба срещу някого и полицията да не вземе никакви мерки. След това омразата едик към друг разсте и завършва с убийство и тогава проблема се решава. Така работи цялата система хората се изнервят а те си траят. И аз имам един съсед с който от 10г. Сме в крайни отношения, на няколко пъти ми драска колата раздаваме си любезности от двора пишеме си жалби в полицията но в крайна сметка напрежението разсте и е въпрос на време да му забия някоя вила. И така за мен този случай си е една трагедия допусната от тамошното управлени