Багата: Знам кой ме нападна, но това не беше Дъмпела

ММА боецът не пожела да обяви името на нападателя си
Обновена: 15 юли 2012 19:27 | 15 юли 2012 19:25, Красимир Ангелов
192
Багата: Знам кой ме нападна, но това не беше Дъмпела
Багата обяви, че е отслабнал с 35 кг. по време на престоя си в болницата. Снимка: Архив Булфото

"Помня всичко от вечерта. Разказал съм на разследващите органи какво се е случило, но в момента тече разследване", обяви в предаването на bTV "Нека говорят" ММА боецът Благой Иванов – Багата, който се възстановява след тежко нападение, което едва не отне живота му.

Багата бе категоричен, че знае кой е нападателят му, но това не е соченият първоначално за извършител Даниел Стефанов  - Дъмпела. Спортистът обаче категорично отказа да назове името на нападателя си.

Самбистът и адвокатката му Екатерина Димитрова бяха категорични, че боецът не е получавал пари за да даде тези показания пред разследващите.

"Не е имало момент, в който да губя надежда. Сили ми даваше любовта на моето семейство, на приятелите, които бяха пред Пирогов и на феновете от цял свят, които се молеха за мен", заяви развълнуваният боец.

Той заяви, че смята да тренира пак и ще се върне отново на ринга.

"Завръщането ми в спорта е основната цел засега. Аз вярвам, че ще успея да се върна, даже и по-силен", продължи световният шампион по бойно самбо. Той призна, че при престоя си в болницата е отслабнал 35 килограма.

Още по темата

"Съжалявам за тревогите, които създадох на моето семейство и на всички, които ме обичат. Отново ще се върна на върха", завърши Благой Иванов.

Dnes.bg припомня, че Багата беше намушкан с нож в края на февруари в нощно заведение в центъра на София.

Той беше прободен под мишницата, но раната му бе дълбока и стигаше до сърцето. Самбистът беше дълго време в критично състояние в "Пирогов" и лекарите не даваха гаранции за живота му.

В края на май Багата беше изписан от болницата и за първи път даде показания за случилото се с него.

Според показаният на Благой Иванов, които бяха цитирани в медиите, той е бил намушкан от Иво Чобанов, познат в ънърграунд средите с прякора Пилето. На този етап срещу него обаче няма официално обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Благой Иванов-Багата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
1
 
! Отговори
... Много преди 11 години
постно тъй без тях /Златките/.
124
0
 
1
 
! Отговори
алоууу преди 11 години
А нещо за Златките няма ли? Много
123
2
 
16
 
! Отговори
К К преди 11 години
багата дъмпела пилето що ли ни занимават с тия - нещастници
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Qnkooo, hajde hop na dqsno.
121
7
 
8
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
момчета явно не ви идва на акъла, че и да иска не трябва да казва кой е защото си има разследване. мислите малко, а багата може да е всякакъв но не е седнал да реве нито по форуми, нито където и да е, а тези които ги е яд, че е оживял...нямам думи колко злобни мишоци сте.
120
2
 
9
 
! Отговори
ДО НЕРЕЗА преди 11 години
Нерез ли си мерез ли си не знам,ама страшни простотии дрънкаш.Ми да ходи в Люлин да си го намери и да се разправи с него както си знаел щом е толкова тарикат Багата.Много ще ми е интересно какво ще се получи.Не разбрахте ли че тоя квартал си има собствени правила и закони бе охлюви.
119
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
awe kvo me zanimavat s nekvi lihvari i pobonici.Ima tolkova svesten narod v bg i talantliv vie me zanimavate s nekvi prostaci malko gi gledam seki po kvartala.
118
6
 
4
 
! Отговори
люлин преди 11 години
Люлин мрази София долу багата
117
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами тогава да повдигнат обвинение с/у тоя престъпник за това, че пречи на полицията да разкрие престъплението и да си плати лечението - ние обикновените хора не сме длъжни да му плащаме лечение на тоя бабаит, дето утре ще ни трепи ...
116
5
 
12
 
! Отговори
онзи преди 11 години
Жалка картинка хора, животното, машината за убиване и жребец на манекенки и Златки, снощи гледаше като сомалийско сираче, дано са го видели повечето комплексари с големи мускули
115
6
 
23
 
! Отговори
Люлин преди 11 години
тоя Багата е взел кинти ,зада си мълчи кой го е клал!!!това е истината,всичко друго са празни приказки.
114
0
 
9
 
! Отговори
ДЪМБЕЛ преди 11 години
Дъмбела- дъмбела- дъм"б"ел! Бах"т"ти редакторите майна, това продължава вече 1/2 година?!? Кой им плаща?
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как лъже само???????
112
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Бага, ти Цвъко ли ще вярваш или на очите си? Цвъко каза че е бил Дъмпела, що оспорваш думите на пудела, пардон, министъра?
111
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Журналистите ***, половин година писаха за този, за да се събуди и да заяви публично, че няма да каже кой го е нападнал.Ами, като няма да кажеш- води си частно дело или ходи на майната си.Държавата не му е длъжна на този бияч.Шампион бил...
110
3
 
2
 
! Отговори
Pacho преди 11 години
AFERA!!!
109
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
o6te li se zanimavate s toq oligofr`n...
108
13
 
7
 
! Отговори
до 164 преди 11 години
"Лично съм виждал как Кубрат удря круша от онези атракциите дето пускаш стотинки...."Вижда си ти лично дедовия ... никой състезател по бокс не удря круша без бинтове камули някакви непрофесионални круши пълни с незнам какво си по атракционите. Просто ще си строши човек ръката колкото и правилно да удариш стига да е силен ударът, а и тези по атракционите са като камък, а не като тренировъчна круша или чувал.
107
5
 
27
 
! Отговори
Свидетел преди 11 години
Побългарен *** с 10 сантиметров.Гарантирано от Соня
106
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лично съм виждал как Кубрат удря круша от онези атракциите дето пускаш стотинки....Честно да ви кажа после след него всички пробвахме и не стигнахме рекорда му.До тогава си мислех,че са измама тези круши....