Антимафиоти спряха сайт за музика

Страницата предлагала произведения от каталога на музикална компания
Обновена: 21 юли 2012 10:34 | 21 юли 2012 10:34,
93
Антимафиоти спряха сайт за музика
Снимка: архив, МВР

Служители на ГДБОП спряха сайт за музика, съобщиха от МВР.

В хода на акцията бил установен собственикът на сайта. Чрез страницата се предоставял достъп до неограничен брой потребители на музикални произведения от каталога на музикална компания.

Нанесени са щети на българската музикална индустрия и българските творци, изтъкват от МВР.

От адрес в столицата са иззети два компютъра, чрез които се администрирал сайтът.

В продължение на три години по този начин бил осигуряван достъп на потребителите на интернет до огромен брой защитени обекти на авторското право без необходимото съгласие на правоносителите.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: музикасайтГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
3
 
! Отговори
не сум анонимен преди 11 години
Ето още едно доказателство blog.prophon.org/ как звъчи това във вашите ушиМинистерство на културата редуцира броя на организациите за колективно управление на авторски и сродни права от 34 на 6
76
1
 
3
 
! Отговори
не съм анонимен преди 11 години
Всичко се прави за да може тиа от ПРОФОН да лапат повече и повече а дано се задавят и да им приседне дано, и наи лошото е че ГДБОП работи за тях а те дали имат права за клиповете на техния саит скапани мафиоти blog.prophon.org/2011/06/blog-post.html
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
брей брей брей-големи юнаци - машалла голяма работа сте свършили-искайте сега от дянков по някойлев за награда - апашите и крадците -гражданите да си ги ловят
74
1
 
7
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Ако не беше трагично, щеше да е комично ....
73
1
 
7
 
! Отговори
Р.Папазов преди 11 години
... Антимафиоти ... дръжки на чушки... *** изгнили :( направо ми е тъжно със тази нелепа пропаганда от страна на ГДБОП... не им ли стана ясно че има СВОБОДА в интернет и колкото и да се мъчат цензура няма как да бъде прокарана, една глава са отрязали , е аз пуснах 2 други да заповядат...
72
1
 
4
 
! Отговори
к. станев - ст.з. преди 11 години
през 1967-68 г. продадохме малачката и си купихме телевизор
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко нали е приятел на Митко ''Пайнера''....
70
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдам истински герои - мафията си върти контрабанда, терористи взривяват автобуси те се борят със ... сайт за музика. Мухльовци.
69
1
 
28
 
! Отговори
ДА СЕ ЧУДИШ И МАЕШ преди 11 години
Антимафиоти спряха сайт за музика и отчетоха постижения за борба с МАФИЯТА.Тъпо - та дрънчи.Понякога думите са излишни.
68
2
 
12
 
! Отговори
Orlin преди 11 години
glupaci.... nqmam dumi naprao darjavata q trese atentata te za muzikalni saitove mi pi6at .......
67
2
 
16
 
! Отговори
® преди 11 години
Българските творци вече са защитени ! Поклон !
66
1
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
що не вземат толкова бързо да намерят крадците, дето три пъти ми разбиваха къщата и ми изнесоха всичко ? Щото вътре в къщи съм нямал песни и филми ли ?
65
2
 
26
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
Най великите антимафиоти на света са това ...
64
1
 
33
 
! Отговори
супер анонимен преди 11 години
Безсмислени мерки, целящи да впечатлят европейските господари бюрократи. Освен това никой не е в състояние (освен Китай и Сев.Корея) да спрат Р2Р трафика. Мрежата е пълна с тракери със свободен достъп, а и в Ю-тюб вече има нови филми в HD формат.Това , че са спрели няколко тракера, въобще не означава, че продажбите на дискове в България рязко ще се увеличат. Ама изобщо не сте познали от ГДБОП. Пък и защо не се споменава кой е въпросния сайт, нали е нарушител и крадец от българските музикални творци?
63
1
 
28
 
! Отговори
voodoo преди 11 години
Герой бравос ГДБОП.А какво ли щеше да е да прочетем ГДБОП обезвреди камикадзе на летище Сарафово.Последното и Спилбърг не може да го измисли.До кога високо платени ГДБОП ци ще вършат работата на икономическа полиция и ще решават между фирмени взаимоотношения.Това че някой продава фалшиви маркови ***,потници и джапани или продава музика или филми,незаконен софтуер се решава в съда.Носителите на правата завеждат дела и съдят като в помощ им е икономическа полиция,а не ГДБОП.Парата прави борбата.
62
1
 
20
 
! Отговори
??? преди 11 години
А защо не става ясно кой е този музикален сайт нанесъл "щети на българската музикална индустрия и българските творци"?
61
1
 
22
 
! Отговори
АСТА-фашизъм! преди 11 години
Сега чакаме новото министерство на информацията и пропагандата, по гьобелсов модел, начело с Цвък-Цвък!!Цитат от цвъчко: "Лицето камикадзе бил облечен като обикновен турист"!!!?
60
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ СЛУШАТ БГ МУЗИКА? ТОВА СА КАНАРЧЕТА НЯКАВИ ЧАЛГАРЧЕТА И ТУК ТАМИ ПО НЯКОЙ КРОКОДИЛ. ПРИ ТОЛКОВА БОГАТ ИЗБОР НА СТОЙНОСТНА МУЗИКА ЩЕ СЛУШАМЕ ЧАЛГА И НЯКАКВИ КАТО БАБА ЛИЛИ ЛИ?
59
3
 
48
 
! Отговори
666 преди 11 години
"Антимафиоти"Аферим, ашколсун...за невероатната смелост да се изправят срещу организираната престъпност.То големите мафиоти лесно да ги затвориш, щото всеки ги знае кои са, но да затвориш сайт за клипчета...вече ще спя спокойно, като знам къде ми отиват парите. Просължавайте така, докато спрете целия интернет - тогава мониторите ще ги ползваме за нощни лампи, по-малко консумация на ток, хем по-малко консумация на ток имат."Антимафиоти...." отивам да с...ра, че нещо отвътре ми идва....
58
1
 
22
 
! Отговори
Джуджето Хаяско преди 11 години
От утре се затварят "Планета тв" , "Фен тв" И ще се гласува закон за забрана на чалгата! На който не му харесва, да се изнася в Македония, някой май е написал докторат вече там, че Чалгата е типичната Македонска музика от преди 30 000 год, само са ни я дали на заем временно! На ви сега... Ще ни вземат и малкото стойносна музика която ни остана! от НСБОП като чули пирати, тръгнали по корабите, в момента се проверява софтуера на БМФ - братя Домусчиеви!