Рецидивист наръга смъртоносно приятел по чашка

Свадата станала в събота в кв. „Надежда“
Обновена: 30 юли 2012 18:41 | 30 юли 2012 18:34,
47
Рецидивист наръга смъртоносно приятел по чашка
След скандал последвал смъртоносния удар. Снимка: архив, Булфото

Задържаха 39-годишен рецидивист, заподозрян за убийство в квартал „Надежда“, съобщиха от МВР.

Разследването започнало, след като в събота късно вечерта на тел. 112 е получен сигнал за намерен  в безпомощно състояние мъж  пред жилищна кооперация.

Пристигналият на място автопатрул заварил лежащия на тротоара мъж в безпомощно състояние – бил ранен в сърцето, минути по-късно смъртта била констатирана от екип на спешна медицинска помощ.

Последвал оглед от дежурна оперативна група на СДВР, криминалисти от сектор „Убийства” и техни колеги от районното управление, които изяснили и самоличността на жертвата.

Два часа преди инцидента убитият и негови приятели пиели в близката градинка. Малко преди 23.00 ч. възникнала свада, в суматохата единият от тях извадил нож и нанесъл смъртоносния удар. 

Така разследващите влезли в следите на всички участници в инцидента и задържали вероятния извършител – 39-годишния С.Й. от с. Сокол, Силистренско.

Мъжът се подвизавал в столицата без адресна регистрация. Той е стар познайник на полицията – регистриран за кражби и шофиране в нетрезво състояние, осъждан, в момента изтърпявал условна присъда.

С.Й. остава в ареста за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: убийствокв Надежда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Plm преди 11 години
До 29: Изкл. си прав. Просто хората от провинцията до такава степен опорочиха възможността да дръпнат една две класи нагоре с идването си в града, че дори успяха да превърнат града ни в сметище. Доказа се, че неукият селски отружен човек си е за полето.......
30
0
 
3
 
! Отговори
с. преди 11 години
Я селяните да не се обясняват много!Преди около месец 22 годишно момче беше убито и разфасовано от *** за 3 пити кашкавал!Сега пак свинщина!*** провинциална ***!Освен миекане,селянии,чалг,*** и свинщини друго не може да се очаква от вас!Освен дъмпинг на цената на труда и кални номерца и удари под кръста!***!
29
2
 
1
 
! Отговори
Chicho Mincho преди 11 години
Ей, гражданя, че ви е..м сите у гъ.о !
28
4
 
13
 
! Отговори
селянин преди 11 години
София - това е изумително стълпотворение на мързел, безмозъчност и драстично нисък интелект. В тая бездуховна яма можеш да изпиташ всички негативизми и да се отвратиш от битието! Пълна пародия, гротеска и алегория! Клоака!
27
2
 
9
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Трябва да се въведе с закон отново софийското гражданство!!! Аман от *** придошли от немай къде си. А за селяните нищо лошо, те са работливи и честни хорица... Като ви чета коментарите сте повечето *** с комплекси при това! Имам приятели от цяла България и не са ***, явно манталитета ви е такъв... Идвате в София и си мислите, че може да се държите както на село.. Па ножове вадите, па изнасилвате, па крадете, мамите... Па по 3 часа пиете едно кафе по молове и по Витошка за показ
26
3
 
9
 
! Отговори
ЧОКО преди 11 години
Ако селяните напуснат София,то там ще останат само соколета от Витоша.
25
0
 
7
 
! Отговори
bez znachenie преди 11 години
Vsichkite ste mnogo tapi,samo da vi kaja....Izrasnah s tozi chovek,LEKA MU PRAST,poznavam go kolkoto nemojete da si predstavite,dori da se saberete vsichki zaedno na edno mqsto.A kolkoto do selqndurite-DA-MNOGO STE v Sofiq.Selqni ako bqhte shtqhte da ste na po-golqmo uvajenie.....Nqmam dumi,namerete si drugata rabota,ne si pravete truda da komentirate,ne vi se otdava.......:X
24
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 11 години
iaz sam na tvoeto mnenie
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a taka boklycite da se trepat ,kolkoto poveche tolkova po dobre.
22
4
 
6
 
! Отговори
жожо преди 11 години
Анонименпреди 1 час жожо, *** си и то колкото си искаш. когато София става столица на България, тя е петия по големина град в страната. а от тези пет града, тя е с най-голям процент българско население. ясно е че нямаш акъл за 2 стотинки, но поне се постарай да не го показваш. жожопреди 2 часа ВЪН *** ОТ СОФИЯ!!!!!
21
10
 
25
 
! Отговори
ДО СОФИЯНЕЦ преди 11 години
И ти си Софиянец колкото и аз ,баба ти от Бусманци дядо ти от Волуяк ,а ти си *** шоп.Ако отидеш на село ще гледаш само да вземеш нещо на готово без да се замислиш как е произведено защото сте нахални и *** пософиянчени селяни.
20
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте защо става така и кой го иска 5strike/bg/invitation/bylink/75438
19
0
 
3
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
podobni poznainici na policiqta sa mnoooooooooooooogo v bg. i sa otvan a nepoznainicite mozebi sa vatre. ah, kakva sistema
18
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жожо, *** си и то колкото си искаш.когато София става столица на България, тя е петия по големина град в страната.а от тези пет града, тя е с най-голям процент българско население.ясно е че нямаш акъл за 2 стотинки, но поне се постарай да не го показваш.
17
4
 
2
 
! Отговори
nadeto преди 11 години
taka e v nadejda tuka trqbva da si hishnik inache stavash plqchka
16
0
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 11 години
и пак "ястреби"
15
0
 
29
 
! Отговори
до15 преди 11 години
Толкова си прав че бих те избрал за президент! Преди две седмици ми разбиха апартамента и ми стана неудобно че ги извиках!!!
14
0
 
32
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Полицията в България, статистическа организация, която води на отчет кримиконтингета ли е? Само "познати на полицията" и всички се разхождат безпроблемно където си поискат.
13
12
 
26
 
! Отговори
жожо преди 11 години
Че то в София има само ***, особено местните. Когато София става столица, тя е село с няколко хиляди селяни, основно шопи, евреи, *** и турци. Гражданите са дошли от Русе и Пловдив - това е единствените градове по онова време. Много хора са се пресели и от подбалканските градчета. Софийските "аристократи" - както те си се представят - всъщност са местни селяни. Ти май се почувства засегнат?!
12
1
 
5
 
! Отговори
Пийняка преди 11 години
Много добре е направил човека.Може да му е приятел но няма право да изпива последната глътка алкохол.Да се научи друг път да не прави така.