Разбиха мрежа за проститутки в Слънчев бряг

Момичетата заработвали до 1500 лева на вечер, 90% взимал сутеньорът
15 авг 2012 17:17, Красимир Ангелов
55
Разбиха мрежа за проститутки в Слънчев бряг
Снимка: Булфото

Двама сводници и общо 24 момичета бяха задържани при специализирана акция срещу проституцията в Слънчев бряг, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Във връзка с провеждано разследване от месец май тази година, под прякото ръководство на Несебърска районна прокуратура, са установени 24 момичета, предоставящи сексуални услуги срещу заплащане.

Констатирано е, че част от тях, в случай че забележат клиент, употребил по-голямо количество алкохол, често извършват кражби, като се концентрират върху скъпи мобилни телефони и смартфони, златни накити и пари.

В резултат на полицейските действия е установено, че някои от момичетата са жертва на вътрешен трафик, организиран от 47-годишния А.С. и 37 годишния А.К., и двамата от Стара Загора.

Възрастта на момичетата варира между 18 и 25 години, като голяма част от тях са от Старозагорски регион. Двамата сводници им обещавали бърза печалба, като не криели естеството на бъдещата им работа.

Настанявали момичетата в апартаменти в Слънчев бряг, а клиентите се набирали директно на алеите в курортния комплекс, по дискотеки и увеселителни заведения.

По полицейски данни едно момиче заработвало на вечер между 600 и 1500 лв., като близо 90% от сумата отивала директно за сводниците.

Към момента са разпитани множество свидетели, самите пострадали от вътрешния трафик, като са иззети и веществени доказателства, които по-безспорен начин доказват съпричастността на двамата мъже към трафика на хора.

Двамата старозагорци са привлечени в качеството на обвиняеми, като им е взета мярка за неотклонение "задържане под стража за срок от 72 часа" с постановление на Несебърска районна прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
25
 
! Отговори
do 3 преди 11 години
Как каква - коня е сутеньора we ... той е събирал парите и е пробвал девойките.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето това е тематична снимка :)
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това че са крали вече е лошо
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що ги хващат като после от съда ще ги пуснат :)) само си губят времето
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1500 лева са много пари бре - аз цял месец бачкам като луд по 10 часа на ден и ми дават 800 лв ... брях !!!!!!!!!!!