Баща наръга с нож сина си след скандал

Раненият е настанен в болницата в Стара Загора с опасност за живота
16 авг 2012 21:00, Красимир Ангелов
12
Баща наръга с нож сина си след скандал
Раненият мъж е с опасност за живота. Снимка: Булфото

Баща наръга собствения си син с нож след скандал в чирпанското село Ценово, съобщават от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

В сряда вечер около 21,20 часа в полицията в Чирпан е получено съобщение за битов скандал, прераснал в побой между 63-годишен мъж и синът му, на 35 години.

В резултат на сбиването младият мъж получил прободна рана в лявата страна на ребрата, като е настанен за лечение в МБАЛ "Д-р Стоян Киркович" в Стара Загора, с опасност за живота.

Бащата е задържан за срок до 24 часа. Причините за инцидента, както и начина на нанасяне на прободната рана са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Чирпанранен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
kasapi i pala4i na sobstvenite si deca. wo za naciq i mantalitet bg.bawi alkoholici,valci i ku4eta pomiqri. kakvoto i da e napravil sinat pak bawata e vinoven ,4e lowo go e vazpital
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 7,"До Анонимен", верно ли :D
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименВъзмутен съм от факта че има такива като теб който продължават да разделят хората на "селяни и граждани" а ВИЕ от града сте аборигени в сравнение с белите страни.Хората от всички краища на България са продукт на безразличието ни към това което се случва покрай нас
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещастен народец сме, еййй!!! И все за пари...
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те не са оскотяли от онзи ден хората, винаги си е имало животни особено по селата. Само не ми почвайте с политизирането и измишльотините. Най-обикновена селска вероятно и пиянска свада.
3
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ми е набор, а баща му е набор на баща ми. Но баща ми почина преди 16г и много ми липсва, разбирахме се чудесно. Вместо да се порадват на живота заедно, тези се трепят. Не се знае още колко години ще са живи и здрави и ще могат да с заедно. Често пъти не можеш да оцениш нещо докато не го загубиш. Дано се помирят и намерят прошката.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошо........хората оскотяха.....
1
5
 
11
 
! Отговори
мим преди 11 години
Ега ти бащата,тоя *** е за трепане.***.