Кола се вряза под камион, 25-годишен загина на място

Инцидентът стана на входа на Хасково
Обновена: 16 сеп 2012 15:40 | 16 сеп 2012 15:18,
110
Кола се вряза под камион, 25-годишен загина на място
Тежката катастрофа отне човешки живот. Снимка: Impact Press Group

Жестока катастрофа отне живота на 25-годишен димитровградчанин, инцидентът стана по обяд днес на входа на Хасково откъм Димитровград.

Младият мъж пътувал в лек автомобил Ауди, управляван от негов връстник. Предполага се, че поради движение с несъобразена скорост шофьорът изгубил контрол над возилото и се врязъл в задната част на движещ се отпред ТИР.

"Не разбрах какво стана. Движех се бавно, дадох мигач, за да завия, когато младият шофьор се заби в ТИР-а", разказа 58-годишният шофьор на тежкотоварния автомобил.

На място пристигнали полицаи, медици, пожарникари и спасители. Те констатирали смъртта на 25-годишния мъж, който се е возел на предната седалка.

Шофьорът бил целия в кръв. След като разбрал за загубата на приятеля си, изпаднал в шок. По-късно бе откаран за обстоен преглед в областната болница в Хасково.

Няколко часа движението от Димитровград за Хасково бе затруднено и през определен период от време бяха пропускани автомобили. Бус на дом за деца "Асен Златаров" засече пътя на междуградски автобус и двете возила се удариха леко. Въпреки че инцидентът се размина с драскотини, случката допълнително затрудни работата на униформените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
букет и за шофера.
10
4
 
19
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
до 6Ако теб не те тревожи управлението на шофьора до теб, ще си носиш последствията. Ако шофира без оглед на забележките ти, слизаш и си намираш алтернативен транспорт, поне така правя аз. Ако има мозък в главата си, ще съобрази скоростта с оглед на безопасността на всички, които се возят до него. Сега дано *** *** съжалява до края на живота си за собствената си простотия, довела до смъртта на негов приятел.
9
1
 
16
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ПРИ ДВЕ превозни средства, движещи се в една и съща посока ударът се измерва с РАЗЛИКАТА между скоростта на застигащото МПС и тази на застигнатото. Ако разрешената скорост е 50 км/ч., просто тази разлика винаги е малка и при такъв удар не може да има трагични последици.Значи някой е карал със 100 км/ч.
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се увеличи гражданската на *** с аудита, бмв-та, мерцедеси и др коли, направени за хора с разум
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пътят е добър и е тип магистрала доколкото виждам от снимките
6
1
 
35
 
! Отговори
до №2 преди 11 години
Да, ама в случая е загинало момчето, което се е возило в колата. В повечето случаи става така, че който е виновен остава, а загиват невинните. Бог да прости младия мъж и жалко, че без война в България загиват всеки ден хора. И какво от това, че правим магистрали и караме на запалени фарове, като нямаме дисциплина и колегиалност при шофиране.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип *** по пътищата трябва да измират, жалко че и нормални хора си отиват покрай тях. Разбереш ли че колегата ти е пътен сътрап, спираш да говориш с него и знай че е убиец.
4
12
 
22
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
до 3Глупако пътника също носи отговорност за действията на водача, нарича се здрав разум, който той не е налял на шимпанзето, управялващо автомобила и което му се води приятел.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** загинал е пътник, а не шофьора
2
32
 
28
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Вече не ги съжалявам такива хора, радвам се когато загинат заради собствената си глупост, без да има други жертви на простотията им. Наблъскайте ми 500 минуса ако искате, но това е моето мнение.
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карайте внимателно и се съобразявайте със състоянието на пътищата. Не си струва да погубваме и без това топящата ни се нация. Мислете колко минути пестите с едно рисково каране ... 5, 10?