22-годишен се простреля в сърцето с газов пистолет

Младежът е от хасковското село Маслиново
24 сеп 2012 15:08,
33
22-годишен се простреля в сърцето с газов пистолет
Снимка: Булфото

22-годишен младеж от хасковското село Маслиново сложи край на живота си, като се простреля сам в сърцето с газов пистолет.

Инцидентът е станал снощи малко след 20:30 часа. Момчето се прибрало и не след дълго се качило в стаята си. Малко след това се чул фаталният изстрел.

При първоначалния оглед няма следи от насилие, но на трупа ще бъде направена аутопсия, която да установи точната причина за смъртта, коментираха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

22-годишното момче е живеело в Маслиново заедно с баба си и дядо си, разказа за Dnes.bg кметът на селото Недялко Бойчев.

Според него нищо в поведението на младежа не подсказвало, че ще предприеме такава крайна постъпка.

Майката на 22-годишния мъж живеела в Димитровград с втория си съпруг. Загиналият младеж за кратко е бил студент, но след втората година от следването си се отказал. Изкарвал прехраната си като общ работник.

В късния следобед днес той ще бъде погребан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Хасковосамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ - Момче, теб казвали ли са ти, че имаш ментални увреждания?? Бързо на преглед при специалист и да си спазваш назначената терапия, че току виж и ти си избил на някъде, пък после други като теб пак ще плюят правителството!
6
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТПрестанете с тази демагогия! Защо не пишехте същото за ВЕЛИКИЯ и ХУМАНЕН соц-тройно коалиционен преход, когато всъшност хората драстично обедняха, чуждите инвестиции се отръпнаха и замразиха, а младите тотално се обезвериха? Хайде, като сте такъв националист, кажете какво направихте ВИЕ за тази държава и за добруването? Дайте ми конкретни дела!Новината е тъжна, но винаги е имало и щеа има хора с лабилна психика, които (най-често поради несподелена любов) слагат край на жив
5
19
 
27
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Що за *** има тук??? Всяка една човешка трагедия се политизира и за всичко ви е виновно правителството. Самоубийства е имало, има и ще има. И така ще е, до като не бъде разгадана напълно човешката психика. Никой не може да се застрахова от изпадане в депресия. А във всеки един учебник по психиатрия ще прочетете, че нелекувана своевременно, депресията често води до суицидни опити...Ама айде..НЕЩАСТНИЦИ!!! ВСЕ ВИ Е ВИНОВЕН БОЙКО!!
4
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е светлото бъдеще на българина!
3
1
 
38
 
! Отговори
х преди 11 години
не станаха ли много тези дето си слагат край на живота.защо -от любов или от безпаличие.
2
6
 
15
 
! Отговори
ebahti преди 11 години
аз си мислех, че с моя газов не мога да утрепя човек ако ще от упор да го тресна....супер вече съм къде къде по-спокоен
1
1
 
34
 
! Отговори
мим преди 11 години
Бог да го прости!