Спипаха брата на Бербатов с кокаин

Дрогата била скрита в дунапрена на детско столче в колата
Обновена: 5 окт 2012 13:28 | 5 окт 2012 11:57,
103
Спипаха брата на Бербатов с кокаин
Асен Бербатов с брат си Димитър Снимка: архив, Булфото

Братът на футболиста Димитър Бербатов - Асен Бербатов, е задържан снощи на главен път Е79. В колата, в която е пътувал, са открити 20 грама кокаин.

Задържането му е станало след гонка с полицията в района на Дупница, съобщи за БНТ ръководителят на дупнишката прокуратура Величка Шопова, където е образувано досъдебното производство по случая.

В автомобила е пътувала и съпругата на Асен Бербатов - Димитричка. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата.

Все още не са повдигнати обвинение срещу двамата, но те са в ареста за 24 часа.

Престъплението е тежко, но по-късно ще бъде ясно дали прокуратурата ще поиска продължаване на мярката за неотклонение, допълни Шопова.

Лекият автомобил "Сеат", в който е открита дрогата, е собственост на Асен Бербатов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Асен Бербатовкокаин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NE E VERNO V TOVA VREME TOI E BIL NA KINO HAHAHAAHAHAHAHAHA KOI OT GERB E SADEN ZA NE6TO
68
2
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Типично гербаджийско семейство - меко казано нахални и се имат най-малкото за уникални, да не кажа велики! Същевременно се занимават или с контрабанда или с търговия на наркотици...Цецко се намеси и го пуснаха още преди да са минали 24 часа - герберската престъпност закон не я лови! (поне, докато са на власт)
67
0
 
7
 
! Отговори
Не знам преди 11 години
Е*ати детето.Да си крие наркотиците в столчето...Сега баща му страда....
66
6
 
5
 
! Отговори
Боби Турбото преди 11 години
Берба е най- големия, скапаняци, а "рутинната" операция е рутинна колкото аз съм Бритни Спиърс! Мене са ме спирали 1000 пъти, но детското столче не са ми го пипнали. Не на мене, тия вафли съм ги ял. Че малкия Бербатов е микере е ясно, Асен не е Митко, но това по нашите ширини е достатъчно да зарадва завистниците...Само Фулъм !!!
65
1
 
3
 
! Отговори
Tinko преди 11 години
Mitko kato e skranza i ne mu dade malko pari kakvo da pravi momcheto ? mnogo yasno shte shitka BELO da si dokara nekoi lev.
64
2
 
4
 
! Отговори
BULGARI преди 11 години
toia e sklonen da plati na niakoi za da un6tojat semeistvoto na brat mu i milionite dolari da ostanat za nego . Kakto po tursko brat-brata e predaval
63
4
 
3
 
! Отговори
ЛД преди 11 години
До Васко ВасилевПлатили сме образованието и на още много други можещи и знаещи хора, избягали извън граница...да ги убием с камъни освен! Така ще е докато собствената ни държава не успява да оцени и възнагради труда на такива хора...! Да му писне на човек да чете мнения на такива комплексари, като теб!!!
62
4
 
8
 
! Отговори
ЛД преди 11 години
До Васко ВасилевТи си поредния човек олицетворяващ злобата и простотията в българина!!! За Асен не коментирам, но за Митко много грешиш! Поясни как точно той е забогатял на твой или мой гръб? Ограниченото ти мислене явно не знае що е това талант или просто си крайно некадърен и завиждаш, че има и талантливи...май е второто! Митко има право свободно да избира дали да играе за националния отбор или не, и нито ти, нито аз, нито който и да е друг има право да го съди!
61
5
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
не гледам футбол,тия не ме интересуват,случайно попаднах на новината...но,да попитам нещо - да има някой да е сигурен,че не могат да му намерят в аптечката или покрай пожарогасителя подобно нещо?
60
4
 
2
 
! Отговори
barcelona преди 11 години
brat mu milioner i edna stinka nemu e dal na brat mu,e kak nqma da prekarva koka,dreme mu na.....
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ABE VARI GI PE4I GI - BULGARI 6TE SI OSTANAT ,HORA NIAMA DA STANAT
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха сега да видим мама Маргарита какво оправдание ще измисли или шофзора го е сложил там без Асенчо да разбере. На Асенчо пробата може и да е отрицателна защото анализа е правен във Благоевградската болница дето мама е старша сестра
57
1
 
5
 
! Отговори
К К преди 11 години
Обичам ги всичките тия ***-браво са невинен утре с едно кило ха ха
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в детско столче, ето защо били толкова важни тия уреди и всяка майка писка възмутена как виждала ДРУГИТЕ деца да се возят незакопчани. Купете си столче, явно е важно!
55
0
 
18
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
и какво излиза, че в България няма нито един богаташ, който да не е замесен с наркотици. Сигурно сега и този ще започне да ни разказва приказки като Боевски, сигурно ще каже, че нищо не знае, че така е купил детското столче и че даже не помни откъде го е купил.
54
3
 
4
 
! Отговори
до В.Василев преди 11 години
Интересно какъв ще бъде твоят анализ за т.н. "полит.елит", който по цял ден ти обяснява колко си *** и какъв късмет имаш, че ти е разрешил да го храниш и издържаш ??
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов прибира по 500 бона на седмица и ще плати гаранцията за затвора.Ако не си плати, брат му влиза в затвора.
52
7
 
21
 
! Отговори
простак преди 11 години
Баткото - кeлeш, малкия - престъпник
51
8
 
6
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Като гледам какъв театър ни разиграха със Стоичков , за да си вдигнат рейтинга, се питам дали и сега пак не ни разиграват поредната си постановка ?Строги, но справедливи ?
50
0
 
6
 
! Отговори
Silver до 65 преди 11 години
Защото ще видиш както си е отделен човек, пълнолетен, женен и т.н. (както ги изброяваш ти), така няма и да помирише решетките. А сега си задавай въпроса защо.