Хванаха мотоциклетист без книжка с 2,79 промила

Образувано е бързо досъдебно производство
29 окт 2012 17:16,
17
Хванаха мотоциклетист без книжка с 2,79 промила
Дрегерът е отчел полужителна проба за алкохол. Снимка: архив Булфото

22-годишен неправоспособен мотоциклетист е задържан с 2,79 промила алкохол в Чирпан, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Днес в 3.10 сутринта той е заловен да кара мотоциклет БМВ „Ф 650”, със старозагорска регистрация, по ул. “Д-р П.Генов“, след употреба на алкохол. При проверка дрегерът е отчел 2,79 промила.

На водача е съставен акт, издаден му е талон за медицинско изследване и му е взета кръв за анализ. В Районно управление „Полиция”-Чирпан днес е образувано бързо полицейско производство срещу 22-годишния неправоспособен водач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Чирпанполициямоторист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Това правителство се занимава с полицейско насилие. Първо са го напили човека , а после го тормозят, че даже и акт му правят. Това неможе повече да продължава ,едвам чакам изборите.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това с очите си да го видя - няма да го повярвам! Да караш кола пиян е опасно, да караш мотор е опасно, но да караш мотор и то пиян - това си чиста проба самоубийство! Особено с 2,79 промила... Нормален човек с толкова промила не може да мине и 100 метра на мотор. Този или е някакъв абсолютен уникум или по-скоро са го хванали 1 минута след като е дръпнал 50 грама ракия.
10
2
 
8
 
! Отговори
Мото преди 11 години
С мотор 650 м3 и е спрял за проверка! Тоя заслужава награда от полицията! Иначе първа, втора и е избягал!
9
3
 
3
 
! Отговори
чирпанлия преди 11 години
90%че е безработен *** и какво ще му направят нищо.Заплата не получава помощите са малки няма как да му одържат от тях ей така си карат *** другата седмица може и с автомобил да го спрат и пак същото, това са ни законите.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ванка, правилно са го написали "полужителна". Идва от "полу" и от "жителна". Има ли са предвид, че при 2,79 промила си на границата (средата, половината, полу-) между живота и смъртта.
7
1
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
Ефективна присъда 10 години. За "абсолютния престъпник" Цонев, както го нарекоха в сайта - невинен, за подкуп от 20хил евро. Само у нас!
6
0
 
12
 
! Отговори
ванката преди 11 години
"Дрегерът е отчел полУУУУУжителна проба за алкохол" - ***, ***..... "положителна" се пише с 2 "О"-та, толкова ли нямате дори спел чек на WORD-a...баси неуките хора
5
1
 
16
 
! Отговори
богнострокулум преди 11 години
По-важно е колко е показала кръвната проба. Имам си персонален дрегер и съм експериментирал да се тествам непосредствено след като съм ударил около 20 ml ракия-дрегерът показва между 3.5 и 4 промила. 15-20 минути по -късно показва 0.00 промила. Вероятно хлапакът наистина е ударил нещо за сгряване и непосредствено след това са го спрели. Инак не мога да си представя как изобщо може да се кара мотор при реална такава концентрация на алкохол в кръвта.
4
3
 
10
 
! Отговори
Ама преди 11 години
не разбрах за кое са го хванали, като е безкнижка?
3
1
 
11
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ЗА ТАКИВА, като този *** не трябва да има глоби, а ефективна присъда- затвор. Добре, че през нощта е нямало хора по улиците и не е ударил някой.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момчето пак е имало съвест , че е спряло за проверка.Ако беше духнал , как щяха да го хванат???
1
1
 
13
 
! Отговори
I преди 11 години
Само/убиец