Втори удар - въоръжени обраха хипермаркет в София

Двама маскирани задигнаха 3 хил. лева от касата
Обновена: 8 ное 2012 23:39 | 8 ное 2012 22:48,
101
Втори удар - въоръжени обраха хипермаркет в София
Снимка: архив, Булфото

Втори въоръжен грабеж за ден. Хипермаркет беше обран в столичния квартал „Лагера”, съобщи bTV.

Двама въоръжени и маскирани мъже нахлули в магазина около 20:30 часа тази вечер. По това време в магазина е имало само една клиентка и една касиерка.

Още по темата
 Нападателите бутнали касиерката на земята и присвоили оборота. По първоначална информация откраднати са 3 хил. лева.

При сблъсъка с обирджиите жената е получила нараняване на гръбнака. Екип на Спешна помощ преглежда касиерката.Полицията преглежда видеозаписите от охранителните камери на магазина.

Тази сутрин двама маскирани мъже с пистолети нахлуха и заплашиха касиерката на обменно бюро в Студентски град.От бюрото са откраднати 20 хил. лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: обирЛагера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецко муцка, признай си че си бил ти... Само тебе може да не те хванат...а и патронът ти само за това го бива...
69
2
 
3
 
! Отговори
Ама ха! преди 11 години
До ПИТЪР ПАНКато си седите по домовете и мрънкате така ще е!! Гърците за всяко евро по-малко от заплата са по улиците и протестират АКТИВНО, ама са умни, ЕС няма как, дава пари защото, когато дължиш 1000лв. това е твой проблем, но когато дължиш милиони, това вече е проблем на банката...Чак когато се научим да си отстояваме правата може да претендираме за що-годе стандарт...
68
0
 
8
 
! Отговори
Жорж преди 11 години
Ами докато разследващите търсят автора на сигнала до НС, т.е. духа на Караджата, а униформените си спят в патрулките положените 30 минути, престъпниците не спят, а грабят! Други пък пребиха съдия Марков от СГС сигурно заради "несправедлива" присъда, трети обсъждат "селските ***", а четвърти пишат в "Снимай престъпника", ако може и "Хвани престъпника". Съдиите от СГС и САС пък пледират: "Тези млади хора не се престъпници, пускаме ги"! Цецо се е захванал да помага на съдия Марковска на всяка цена да стане конституционен съдия Абе бъркотия и хаос в цялата държава.
67
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
питащия,като се стискат за охрана,ще ядат сопите,полицията не е слънце да огрее навсякъде.....рано се почна тази година между другото:)
66
2
 
13
 
! Отговори
историк преди 11 години
Едно време партизаните обираха мандрите и крадяха сирене и кашкавал. Сегашните имат супермаркети подръка и ги обират. Общото е , че и преди и сега това са мързеливи и неграмотни хора, които не желаят да работят.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
полицията обръща по-голямо внимание на тежката организирана престъпност, а битовите престъпления остават на заден план, а не би трябвало да е така.
64
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От хубавия и сит живот , народа превъртя...........
63
5
 
14
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
А бе, къде е Цецко?
62
7
 
16
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТИ преди 11 години
Боко и Цоко пуснаха бандитите по улиците да ни тормозят та на изборите да гласувами за "твърдата ръка". Толко са гнусни тия, че нямам думи.
61
5
 
22
 
! Отговори
питащ преди 11 години
Коя е страната с най- много полицаи на глава от населението и с най- много неразкрити престъпления ? Въпрос с понижена трудност .
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато израстваш в пропита от корупция,кражби и насилие карциногенна среда ,подобен род тумори на обществото ни са безспорен факт.Едва ли ще се създадем правова държава,докато важи с пълна сила изразът,че за кокошка няма прошка,а за милиони няма закони.
59
2
 
16
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Капитализмът е жестока система - битката се води всеки ден и с всички средства - едни крадат наедро от народа: монополисти, банкери, висшата администрация, лекари -други по на дребно от магазини и обменни бюра или крадат от домовете. Ще продължава.
58
3
 
9
 
! Отговори
ПИТЪР ПАН преди 11 години
Като Каракас ще стане,нормалните хора няма да имат друг избор и ще се опитват да правят по един удар.Глад ни мори,а уж сме в ЕС..
57
2
 
6
 
! Отговори
ЕвроБахур преди 11 години
комунистите са надобря ли вече от мандри минаха на хипермаркети
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе аз чух, че Цвъко е преборил престъпността, а тя каква стана? То чух че и Дянков е преборил дефицита, ама днес казал, че чака дефицит
55
2
 
30
 
! Отговори
социолог преди 11 години
Ето профила на млад човек, който е безработен. Възраст до 28г. Образование-никакво. Квалификация-никаква. Желание за работа- много пари за малко работа. Ежедневие- кражби, побоища, чалготеки, ***. Това са 90 % от безработните. Другите 10 % са качествени хора, но не искат да работят за 300 лв. при "назначените" от Луканов капиталисти.
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименa 4engetata biqt li horata, kogato protestirat? !
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименtova ne e problem s prestupnostta, a e problem , poroden ot nemotiqta i mizeriqta
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво , " специалистите " Борисов , Цветанов и огромната армия от полицаи се справят " блестящо " с престъпността ! Питам се ,Европа още ли им вярва ?
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей добре,че поне победи престъпността ГЕРБ.. иначе за какво ги даваме тия милиард и кусур на полицаите.. В затвора е пълно с минали политици-престъпници, битови кражби намаляха и вече няма 140 показни убийства като преди - когато Боко беше гл секретар