Спипаха четирима с марихуана в Димитровград

При опит да избяга с колата си единият блъснал полицай
Обновена: 14 ное 2012 17:54 | 14 ное 2012 17:30,
19
Спипаха четирима с марихуана в Димитровград
Снимка: Архив Reuters

Четирима души са задържани за съхранение и разпространение на наркотици в Димитровград, съобщиха от МВР.

В полицията получили сигнал, че 24-годишният В.П. съхранява и разпространява марихуана от квартирата си на улица “Химик”. По получения сигнал започнала операция по задържането на съпричастни към разпространението на наркотици.

Около 17:30 часа вчера полицаите задържали пред блока на предполагаемия наркоразпространител Н.Д. на 23-години, който е стар познайник на органите на реда. При обиска му откриват у него 0,5 гр. марихуана.

Около 18:30, само час по-късно, пред блока пристига и друг познайник на полицията - 19-годишният М.И. Като видял служителите на МВР, младежът решил да избяга от мястото. Не се подчинил на разпорежданията им и рязко потеглил назад с автомобила си, при което ударил и повлякъл главен полицай Павлов. Това обаче очевидно не го притеснило, защото продължил със задния ход и успял да удари 3 паркирани на улицата автомобила.

Полицаите се принудили да счупят предния ляв прозорец на возилото, за да спрат престъпника. В този момент той се опитал да изхвърли от колата черен полиетиленов плик. Оказало се, че в него има 100 грама марихуана. При направения му обиск у него открили още 5 грама ''трева''.

28-годишна жена също е задържана пред въпросния блок. У нея намерили отрязък от саморъчно свита цигара с мирис на марихуана.

Накрая служителите на реда претърсили и жилището, в което В.П. живеел. Там те окрили 8 грама от вещество, реагирало при полевия тест на марихуана, електронна везна и 860 лева.

И четиримата задържани са в ареста за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Пострадалият полицай Павлов е прегледан в местна болница. Има съмнения за скъсано сухожилие. В последствие е освободен за домашно лечение.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
морски преди 11 години
До Анонимен По-скоро монопола е пропищял срещу шанаджиите :) хахаха
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вижте в youtube BBC Horizon- A Look At Medicinal Cannabis & Sativex UK и Medical Marijuana Stops Spread of Breast Cancer - NBC NEWS . Хората по света вече го ползват като медикамент а наще тапунгери вкарват хора в затвора за това . Същата простотия като чернобил , мълчат си и си гледат собствените интереси а хората нека да мрът !!! Жалка картинка са всички български служби !!!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фармацевтичната компания GV Pharmaceuticals от Великобритания е първата в света компания, която получи разрешение да произвежда лекарства на базата на канабис.Лекарството се казва "сативекс" и ще се продава с рецепта. Става въпрос за спрей, който лекарите ще преписват на пациенти болни от множествена склероза. Според лондонският "Таймс" лекарството се произвежда на тайно място, както и мястото където се отглежда канабиса.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щатите Колорадо и Вашингтон бяха първите в страната, които легализираха използването на марихуана за немедицински цели. Петдесет и четири процента и петдесет и пет процента от избирателите в двата щата подкрепиха идеята. Това значи, че потребителите над 21 години ще имат възможността да купуватмарихуана от лицензирани от щатските власти магазини, които ще плащат данъци. Очаква се постъпленията от тези данъци да възлязат на милиони долари. ТУК В БГ ВСИЧКО Е СИМУЛИРАНЕ НА ДЕЙНОСТ !!!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, тежък удар срещу организираната престъпност. Тези четиримата са биг босовете на подземния свят. Разпространявали са трева, сено и люцерна без бандерол. А забележете, че в зената дори е имало ФАС. Да държиш фас всички знаем, че е непоправима грешка. Тревата чада мой не спада към клас "наркотици", също както алкохолът не можеш да го наречеш наркотик.
13
0
 
1
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Вместо да гонят тези плъхчета с по половин грам трева да погнат мафиотските акули с милиардите в български и чужди банки. Защо да издържаве скъпо и прескъпо тази полиция за подобни " акции" ?
12
0
 
0
 
! Отговори
а преди 11 години
И какво блъснал ченгето и му разтегнал сухожилие (евентуално) . хахаха той сигурно е бил на 5 метра отстрани, но свидетелите казват друго.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo na 4engegiskata mafia hvanalu po golemi mafiyoti xaxa umryla rabota lapenca lovyt hvashtaite deputatite
10
1
 
6
 
! Отговори
идиотия преди 11 години
За подобен развой на събитията из Европа, да ги съдят тия "органи на реда" , само като споменат че намерили "фас миришещ на" и вече тия са уволнени. Големи бандити ей , тия финансират световния тероризъм .. гаранция !
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ше кайш че има условия за живот тука че да не продават марихуана.. единия го фанали с 0,5 другата я фанали с няккаф фас.. 3-тите ги фанали с 100 грама... Брао ве провалихте им "престъпния" живот на момчетата... А като стане дума за убийство или за големи риби? - Собщавате че раследването продължава а то даже не е започвало... Гнусни сте
8
0
 
1
 
! Отговори
Rena преди 11 години
Mn si prav
7
0
 
7
 
! Отговори
Reni преди 11 години
Goliam ekshan za niakolko grama marixuana...smexurkovci...na zapad policiata niama da si mandat prastta...
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
shto ne xvashtate tia deto q prodavat ,a ne tezi deto q pyshat stranno .
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спипали четирима с марихуана :D Че то в нашия вход само всички *** си имат по всяко време "за лична употреба" ! Не е нужно да пуша,нужно е само да постоя под терасата на първия етаж и съм готов напушен.Леле тия цвъковци са големи смешници !
4
1
 
31
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ТАКА ЛИ НИ ПАЗИ ПОЛИЦИЯТА.....КАТО НИ РАЗВАЛЯ...РАХАТЛЪКА....
3
5
 
23
 
! Отговори
Смешни сте преди 11 години
"При обиска му откриват у него 0,5 гр. марихуана." - :О --- П Р Е С Т Ъ П Н И К --- !!!
2
5
 
32
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
"28-годишна жена също е задържана пред въпросния блок. У нея намерили отрязък от саморъчно свита цигара с мирис на марихуана."олеле боже електрическия сто не и мърда на тая
1
3
 
25
 
! Отговори
realist преди 11 години
Lovat lapeta s po 10 20 grama xvanali se da iskarat nqkoi lef , a tiq s 4ernite mercedesi i gkledashti strashno , tqx koi da gi lovi , prosto kukite se nasirat ako trebva da udarat nqkoi golqm i posle borili prestapnosta , abe ostavete naroda da pushi be negodnici , navremeto sa bili alkoholi sega sa pushilistite na moda , tova e novoto pokolenie ACAB