Въоръжен грабеж в магазин във Велико Търново

"Плячката" е 250 лева
18 ное 2012 12:57,
43
Въоръжен грабеж в  магазин във Велико Търново
Снимка: Bulphoto

Въоръжен грабеж в денонощен магазин във Велико Търново разследват служители на Районното управление на полицията в града.

В събота около 05,00 ч. мъж с поставена маска на главата влязъл в магазин на ул. “В. Левски”, заплашил с пистолет 20-годишната продавачка и поискал парите от оборота, съобщиха от областната дирекция на полицията в страта столица.

Жената издърпала касовото чекмедже, нападателят се пресегнал и взел сумата от 250 лв., след което предупредил служителката да не се обажда на никого. После излязъл от магазина и се оттеглил по бул. България".

По данни на потърпевшата мъжът е бил висок около 165-175 см., на 19 – 20 г., със слабо телосложение.

По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Студентка преди 11 години
Според мен на 20 години не може да е толкова отчаян, че да тръгне да прави въоръжени обири :) Работа има за всеки, друг е въпросът, че някой не е съгласен да работи за малко пари! Но всеки сам си преценява риска - дали ще работи за малко пари, или ще я кара чрез незаконните методи. Жалко, че няма да го хванат, защото щом го е направил един път, ще го направи и втори, и трети .. А още по-жалкото е, че и да го хванат, най-много една условна присъда да му пляснат! ;)
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
glada e po silen ot toka a drogate e po silna ot trifazen tok
31
0
 
3
 
! Отговори
Красимир преди 11 години
Точно в събота, точно в 5 часа, на ЦБА-то на бул. България един ни извади пистолет, бяхме с 3ма мои приятели. След като прочетх статията отидохме и дадохме описание. Дано го хванат !
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До krasimirна улицата си,нямаш какво да ядеш,нямаш работа,но имаш компютър или телефон и wi-fi за да напишеш коментар под супер важна за тебе статия :) добра логика
29
0
 
0
 
! Отговори
krasimir преди 11 години
mi as 6te probavm 6toto i bes tova sam na ulicata i nqma kvo da qm i nqmam i rabota pone 6te si probavm kasmeta
28
0
 
2
 
! Отговори
До пенсионера преди 11 години
Тогава беше на мода да обирате мандрите, сега явно е друго. При Болно и Гладно общество този вид престъпления ескалират.
27
4
 
9
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ преди 11 години
Г Л А Д
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до пенсионераВ София имаше денонощен магазин още преди 1980г.,добре зареден,с много по-малко ,но изключително качествени стоки ! Потока от клиенти не беше голям,но все пак съществуваше !
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е по някой точки ги стигаме хамериканците:)
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои хора няма да свикнат с еволюцията, това си е... еми, мечтайте си за едно време като ви е много зор. Иначе - всеки се оправя както може - така е било и преди, така ще е винаги, това че едно време сте научени на супер много мързел и сте го предали по поколението напред - проблема сте вие.
23
13
 
3
 
! Отговори
до пенсионера преди 11 години
Ами то тогава нямаше и какво да се краде, да не говориме за денонощни магазини
22
5
 
48
 
! Отговори
Пенсионер преди 11 години
На годините на този "бандит" ние бяхме или войници ,или студенти ,или работеща младеж.Работа имаше за всички.Не деляхме хората на *** ,турци ,българи.Домовете ни нямаха дори ключове ?Не искам такава демокрация ,която накара децата ни да напуснат България ,която накара децата ни да стават престъпници ,която противопоставя млади на стари ,*** на българи ,мюсулмани на православни...Вие искате ли ?
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зачестиха дербните обири.За заплата 300 лева не се хващат децата на демокрацията.Предпочитат да рискуват по единично,но сетят ли се ,че заедно могат повече,ще заформят нелегални терористични крила.Тогава ''наглите'' и ''килърите''ще ни се видят цвете.По този начин ще натрупат пари и в даден момент ще регистрират партия,която да вземе властта.Намерят ли водач,Бойко ще ни се струва успешен премиер.Жалко за България.
20
3
 
4
 
! Отговори
drapa4 преди 11 години
na 55 sam i drapam vav 4ujbina sam bez rabota za sega no sam po petite na druga rabota i nese predavam Ako sam na dvayset 6te kopam sas prasti
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако беше отвлякъл продавачката и да я пусне на магистралата, щеше да събере повече...
18
9
 
6
 
! Отговори
циганин сам преди 11 години
тая е викнала гаджето и , да я обере бе шимпанзета
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До на дядо ви потуритеНаркоманията е болест на безделието и келешлъка.Достатъчно презадоволени,с образование и без никакви ангажименти хора около мен са се отдавали на наркотиците от скука.Единствения самоубил се набор бе храненик и хората,които го отгледаха трепераха над него като над писано яйце.Бяха го разглезили до ента степен,защото нямаха възможност да имат деца.Друг набор,син на неграмотни и бедни,но работни хора е с висше образование и добра работа.Въпрос на домашно възпитание.
16
1
 
10
 
! Отговори
На баба ви кюлотите преди 11 години
До на дядо ви потуритеНа 20 години той нищо не е опитал от живота, за да казваш, че няма переспектива. До преди 2 седмици се подаваха документи за БЕЗПЛАТНИ курсове за повишаване на квалификацията, мислиш ли, че този е кандидатствал?! Самоубийствата сред младите са заради "несподелена любов". Теб като те зареже гаджето, отиваш и навираш патлак в главите на хората ли?!
15
2
 
5
 
! Отговори
А ле ле преди 11 години
Ам сига полицаите ша трябват да пишат!Дъл"ни са забраили азбуката,ако въобще са я научили!!!А извършителя ще планува друг,защото този вече го е измъркал!А за уплашеното момиче някой капацитет от държавна институция да се е поинтересувал?!!!
14
3
 
19
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
От какво се е отчаял на 20г.,аз от 17 годишен бачках лятото по строежи,после докато следвах през ваканциите бях на морето да събера за такси и квартири.Намерили лесното да обират студенти.Нещастници долни .