В Ямбол заловиха убиец на 86-годишна жена

Той влязъл в къщата ѝ със сила и задигнал около 1 000 лв.
Обновена: 24 дек 2012 13:46 | 24 дек 2012 13:46,
95
В Ямбол заловиха убиец на 86-годишна жена
Снимка: Bulphoto

За по-малко от 24 часа ямболските криминалисти разкриха и заловиха убиеца на 86-годишна жена Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР комисар Генчо Иванов.

Жената е намерена на 22 декември в дома си на улица "Жеко Андреев” от свой съсед. Извършената аутопсия установява, че тя е починала от черепно-мозъчна травма след нанесени няколко удара по главата

Убиецът е проникнал със сила в дома на самотно живеещата възрастна жена и след като я умъртвил, задигнал около 1 000 лева.

Извършителят е задържан с прокурорска заповед за 72 часа.Той е 42-годишен мъж от Ямбол, рецидивист, осъждан 8 пъти за кражби. Последната присъда е излежал през 2010 г., допълни комисар Иванов.

Следствените действия продължават, разследващите разпитват свидетели и събират допълнителни доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Белене...
73
4
 
3
 
! Отговори
за БАЧКАТОР.. преди 11 години
...ИЗОБЩО НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ПАЗЯТ ДЖЕЛАТИТЕ И БИЯЧИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ!!ОБИКНОВЕННО --ПОКРАЙ СУХОТО , ГОРИ И СУРОВОТО..../съвсем по комунистически/МОГА И САМ ДА СЕ ПАЗЯ И ЗАЩИТАВАМ!..НЕ ИСКАМ ДА РОБУВАМ НА "ЗАКРИЛНИЦИ И ОСВОБОДИТЕЛИ"---ВРЪЗВА МИ СЕ СКЪПО!КОЙТО МЕ ОСВОБОЖДАВА И ЗАКРИЛЯ--ВИНАГИ МЕ ПОРОБВА...ДА МУ БАЧКАМ АНГАРИЯ!ОВЦЕТЕ ....ВИНАГИ ИМАТ НУЖДА ОТ ЗАКРИЛА!
72
1
 
5
 
! Отговори
US Observer преди 11 години
До сащ:GOD BLESS AMERICAВЕСЕЛА КОЛЕДА и|ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА на всички БЪЛГАРИ, милещи за РОДИНАТА
71
1
 
25
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Ако това беше старата милиция на бай Тошо досега убиецът щеше да си повръща жлъчката в мазето на МВР и да пикае кръв, щото ония момчета биеха майсторски и качествено. Отделно законите бяха безмилостни и съдията ще не ще отсъждаше смъртно наказание. Ама сега с тези "европейски ценности" ,не бива да се накърняват "човешките права" -"убиецът е човек", "дори престъпникът има лично достойнство" нищо добро няма да излезе от тази демокрация, която си е чиста анархия.
70
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kak moje UBIEC da e zadyrjan za 72 4asa, pri polojenie, 4e ima i o6te provinenia????????????? e...si sydebnata sistema. NIKOGA niama da se opravime NIKOGA.
69
14
 
0
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Грамота трябва да му дадат на младежа за добре свършената работа.
68
0
 
10
 
! Отговори
228 преди 11 години
До сащТака е и това е действителния проблем. Леките наказания в БГ за съжаление са съобразени със закона в БГ. Единствения начин да престане това е незабавна и радикална промяна в наказателния закон , така че да няма възможност за измъкване с условни присъди, пробации и др. подобни.
67
0
 
6
 
! Отговори
До хммм преди 11 години
А бе пич може и да не си се усетил ,обаче ти си много болен бе човек.Вземи да отидеш на лекар че да не те е хванала шизофренията.С такова мислене ти си опасен за околните-болен ти е мозъка.
66
20
 
2
 
! Отговори
хммм преди 11 години
а така бе пич. Тая година няма да може да гласува за БСП пак, скърджавите и завистливи дъртаци си отиват, един по един...време е за нещо друго червенушки. Вече колко такива новини прочетох ми се оправи настроението, я със телефонни измами я така, скръндзи...по цял ден стоят и приказват глупусти за съседа и БСП и гледат от къде за зашпарят 20 стотинки като ядат по цял ден кисело мляко и хляб, по-зле сте от затворниците в Норвегия бе пенсии... ;]]]]]]
65
2
 
28
 
! Отговори
риск преди 11 години
Рискувам да ме оплюят разни демократчета,но при байТошо беше друго...
64
0
 
32
 
! Отговори
сащ преди 11 години
затова американците са измислили правилото за трите провинения. И за три дребни кражби да си осъждан. На четвъртия път доживотна присъда. Няма тука такива абсурдни случай със сто висящи дела и да е на улицата да граби и убива.
63
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам на управляващите политици,които и да са те да намерят убити родителите си,за да се сетят,че *** нямат нужда от интегриране и прочие идиотии,а от това законите да важат с еднаква сила за всички.Както аз имам план на къщата така и те.Както аз,за да живея трябва да работя така и те,а не само помощи и тарикатлъци
62
0
 
21
 
! Отговори
До 68 преди 11 години
*** не те е изтрил, затова имах възможност да прочета какво си написал и да си позволя несъгласие по една точка - е..ането ще е голяма чест за ***, но, виж, бой с възпитателна цел ще е полезен. Не случайно нашият народ казва, че боят е излязъл от рая. Има известен процент свестни ***, но за съжаление са много малко и не могат да надделеят, за да ръководят тяхното племе.
61
0
 
31
 
! Отговори
мак преди 11 години
За такива има само едно наказание - доживотен затвор, никога да не излязат оттам, за да убият отново.
60
1
 
6
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
До PR- NA BAS ,4E E ***
59
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gadno pleme Vulgarsko bre ...
58
7
 
2
 
! Отговори
PR преди 11 години
do 68 BAY PEDALE ne svarzvai vsqko ubiistvo s *** i vas va znaem shto za kasha ste
57
2
 
17
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
NEKA MODERATORA ME IZTRIE, NO : VREME E VIDISH LI *** NA ULICATA- BOY I E.ANE
56
0
 
20
 
! Отговори
Промяна на закона! преди 11 години
Изглежда, вече е наложително и у нас да се приеме принципът, прилаган в САЩ - след като си извършил няколко престъпления /мисля, че бяха три на брой/, при следващото престъпление /дори и то да е незначително/, влизаш в пандела доживот.Интересно ми е, какъв е процентът на престъпленията, извършвани от рецидивисти в наше време, у нас. Тогава ще можем да направим извода в каква степен ще намалеят престъпленията, ако и у нас се приложи американският принцип. Със сигурност ще е поне 90%.
55
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ЕТО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА КОМУНИСТИТЕ СЪЗДАДОХА БЕЛЕНЕ И ЛОВЕЧ..ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НЕПОПРАВИМИ ТВАРИ КАТО ТОЯ..НЕ БИЛО ЧОВЕШКО? А ТОЗИ ДА УБИВА МОЖЕ? ХАК ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА Я..НЕКА СЕ ДВИЖАТ СРЕД НАС НЕ ЗНАЕЙКИ В КОЙ МОМЕНТ КОЙ ЩЕ ПРЕЧУКАТ