Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно

За да избегне трапа, кола се натресе челно в автобус
Обновена: 8 яну 2013 10:52 | 8 яну 2013 10:36,
85
Катастрофа с жертва заради дупка на пътното платно
Снимка: Impact Press Group

Жена загина при тежка катастрофа край Варна тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в крайморския град.

Инцидентът е станал около 7:00 часа на крайезерния път от Варна към село Езерово. След село Казашко в посока село Езерово, на остър завой, за да избегне дупка на пътното платно, водач на лек автомобил завива рязко, навлиза в насрещното платно и се блъска челно в автобус.

В катастрофиралия автомобил са пътували три жени. Едната жена е загинала на място. Друга от пътуващите, на видима възраст около 60 години, е в тежко състояние, с опасност за живота и е настанена в шокова зала на Спешен център – Варна, предаде "Фокус". Третата пострадала, на около 50 години, е без опасност за живота и е настанена в ортопедията.

Пътят е затворен за движение на автомобили, в момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
28
 
! Отговори
пълно безобразие преди 11 години
Нали се пъчим, че строим магистрали! Нали плащаме винетки за това, че пътуваме по пътищата на България, а всъщност по-голяма част от междуградските и междуселските пътища са осеяни с дупки-кратери и загиват хора. Кого залъгваме не зная, но фактите са налице. Жалко за загиналата жена и дано другата тежко пострадала да се върне към живота.
13
4
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
до-12 За майка му добре(радост),обаче човека си е напълно прав!
12
14
 
20
 
! Отговори
дО 7 преди 11 години
Ясене виновен е ББ защото мрази Варна и след като дойде на власт спря всички пари за проекти в града.Бургас е добре защото ББ насочи парите само към София и Бургас /единствения град на ГЕРБ освен столицата до местните избори/.Това е истината - Варна е умишлено съсипвана от ББ.
11
2
 
36
 
! Отговори
до преди 11 години
Що е виновен кмета ли?Що е виновно правителството ли,тоест държавата?Ами щото всички идват на власт обещания,че ще ни вдигнат стандарта на живот в тва число и,че ще оправят пътищата,обаче накрая се оказва,че са излъгали за поред път.Е за тва са виновни!
10
2
 
27
 
! Отговори
Народен съд преди 11 години
Осъждам община Варна, кмета на община Варна и областния управител да платят кръвнина на семейството на загиналата в размер на 1 500 000 български лева. Също така ги осъждам да положват общественополезен труд - асфалтополагане върху пътните участъци, нуждаещи се от ремонт и запълване на дупките по всички общински и национални пътища на територията на община Варна!
9
9
 
19
 
! Отговори
до адвокат преди 11 години
Адвокате четейки поста ти единственото нещо за което се сетих беше твойта майка.
8
3
 
32
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Плащаме данъци за да се САМОУБИВАМЕ!!!
7
6
 
16
 
! Отговори
бб преди 11 години
за сега строим магистралидупки ще запълваме през втория мандат ако не сме опоскали всичко до тогава
6
5
 
52
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Варна е най-отвратителният град за живеене . Мръсотията и дупките са сравними само с Исламабад !!! Виновни са гражданите ,че си избраха *** да ги управлява в лицето на един луд !!Вземете пример от Бургас ,защото ви остана само - морска столица като нарицателно!!
5
2
 
21
 
! Отговори
16737 преди 11 години
Ужас !!!! Варна и околността е като след война всички кръпки който направиха за се отгорили и станали ями !! Но защо Господа управляващи във Варна не е направен дори и 1км нов път ?????Накъде отива нашата мила държава .....? Няма ден без загинал на пътя!
4
2
 
47
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Докато не изкарат кмета да го линчуват пред общината, ще си гинат хората заради ямите по улиците, Варна е по-зле и от Берлин след бомбандировките през 2-рата световна, докато тоя *** ни оправлява града и по-лошо ще става!
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялата ни пишман морска столица ТИМарна е осеяна с дупки, а пътищата около града са леш и то само там където не са превзети от свлачища.
2
8
 
50
 
! Отговори
сътворено от герб преди 11 години
нали строим магистрали . а дупките си останаха по пътищата .
1
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се съди държавата до дупка