Открити са мъртви петима души от едно семейство в София

В апартамент са намерени телата на две жени и трима мъже
Обновена: 11 яну 2013 14:49 | 11 яну 2013 06:21, Елка Василева
206
Открити са мъртви петима души от едно семейство в София
Снимка: архив, Булфото

Открито е мъртво петчленно семейство в дома му в блок 254 в квартал „Гоце Делчев” в София. Намерени са телата на жена на 79 години, дъщеря й и зет й на по 54 и 55 години и двамата им синове на 27 и 21 години.

По непотвърдена информация те са починали в началото на седмицата, а снощи след 21 ч. са били намерени от съседи, които са издирвали възрастната жена, която не били виждали от дни. Те имали ключ от жилището. Входната врата на апартамента е била заключена.

Тялото на възрастната жена е било намерено в коридора на жилището, а в другите стаи са открити останалите четирима членове на семейството.

Директорът на СДВР Валери Йорданов уточни, че вероятно става въпрос за тежък битов инцидент.

Разследващите органи работят по версията, че млад мъж е застрелял четиримата свои роднини, след което се е самоубил. Предполага се, че автор на убийството е единият от двамата синове.

При огледа на мястото са намерени четири гилзи и законно притежаваното оръжие на зетя на възрастната жена. Той е бивш служител на Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е работила в Министерството на вътрешните работи.

Според съседите  става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите им двата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани, съответно дали са се водели на отчет в психодиспансер.

Огледът, продължил повече от осем часа, е приключил към 6.30 тази сутрин. Назначени са експертизи, иззети са натривки от ръцете на лицата, съобщи старши комисар Валери Йорданов.

„Главната цел на експертизите на натривките ще бъде да можем да установим кой е стрелял, тъй като категорично към този момент не можем да кажем нито как е започнал скандалът, нито как са се развили събитията и кой е останал последен жив от петимата, коментира той, цитиран от „Фокус“.

Според него всяко твърдение за евентуалния извършител на този етап е несериозно.

„Трябва да излязат и резултатите от аутопсията, за да може и на база на нараняванията, които са получени по телата, колегите да сглобят по-пълна картина освен това, което е установено“, каза още старши комисар Валери Йорданов. 

Информацията е актуализирана в 9.05 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: гоце делчевСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
logika преди 11 години
Да при това правителство с увеличението на цените на стоките и царствата на монополистите в скоро време няма да остане жив човек. Семерджиев първи трябваше да се самогръмне с новото увеличение на цената на тока. Борисов само лъже че прави нещо но всъщност провежда много яка анти народна политика. Като че ли иска да ликвидира българите в България. С ниските доходи и високите цени, правителството на ГЕРБ, накараха хората да превъртят. Вместо да превъртат и да се самоубиват българите да се хванат и
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утрепайте и дъртия да не превърти и да направи някоя беля.
124
0
 
0
 
! Отговори
до 156 преди 11 години
Ахм, и на има - няма 1 км оттам убиха и адв. Надежда Георгиева ж кв. Стрелбище през 2000г.
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това са виновни американците.
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
95% от българският народ изперка.
121
0
 
0
 
! Отговори
Истината за случая преди 11 години
Като видите кои са майката и таткото трябва да ви светне какво би могло да бъде! Много,от знаещите, изчистиха напоследък Нашите.А туй че синът бил психично болен ама не се знаело дали бил освидетелстван - и изтрепал всички с пищов, а накрая се пробол една дузина пъти с нож е от бисерите-вицове на Цецо и Оцеола.:):):)
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четири гилзи - пет трупа ? Никой не е чул четири изстрела в жилищен блок, при положение, че новогодишната канонада спря ? Колко хора в състояние на афект или душевно болни ликвидират 4 души подред само с по един изстрел? Има нещо гнило в тази история или просто не е подадена умишлено достоверна информация от разследващите. Друг е проблема, че нивото на журналистите е под всякаква критика и не умеят дори да преразкажат обективно малкото факти.
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистите са виновни!!!!!
118
0
 
2
 
! Отговори
Хехе преди 11 години
Бащата военен ,колко да е военен? Бил е обикновен складовик при военните. Много ми е смешно като кажат "военен" ,пък той готвач да кажем. Майката е работили в системата и тя така. И да са имали отклонения ,те не са били видими. Явно не само много лудия син ,но и всички не са си взимали хапчетата. Част са се водили на отчет в психиатрията.Какво търсите някакви криминални или политически елементи в битова трагедия? За мин вината е на държавата ,изоставила психичноболните на самотек!
117
0
 
0
 
! Отговори
dan преди 11 години
Прочетете в "Труд" статията "Скандални промени....." и коментирайте
116
0
 
0
 
! Отговори
Опиц преди 11 години
Влезнали в жилището на наследника и той си е защитавал наследството .
115
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе веднага го измислихте тука и конспирациите разкрихте и всичко. Трябва да се закрие следствието, а като има престъпление да се пуска тука и капацитетите от форума ще го разкриват, след което ще произнасят и присъда, щото и в това са много компетентни. Смешковци малки сладки.
114
0
 
2
 
! Отговори
габиша преди 11 години
Аз само се чудя защо трябва да има оръжие в дома на който и да е?Особено като знаят, че имат психично разстроен човек.Аз съм на мнение ,че дори и ловците не трябва да имат оръжие в домовете си-много от тях не спазват изискването за личен сейф.Няма военни няма полицаи-има си място на работата да си го държат ...после го оставят там и се прибират
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 134 - под номер 142Невероятно си прав. Когато в тези институции се забележи, че някой проявява собствено мислене и разбиране на нещата, то незабавно му се "намира цаката" и го освобождават от длъжност, поради непригодност. Явно по-пригодни за служба са послушковците и ку.осмуците, които гледат личната си изгода. ВСЕ ПАК - ИМА ГОСПОД!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Малииии .... съвсем изперка народа!
111
0
 
1
 
! Отговори
Живи и здрави преди 11 години
Забелязвате ли как от Днес.вг ни цъкат минусчета на постовете :)))
110
0
 
0
 
! Отговори
KOMUNAR преди 11 години
POZORAVI DO PRESCENTARA DNES bg ot CK na BKP. BRAVO DRUGARI NIE SME S VAS. S KOMUNISTI4ESKI PRIVET I OT DRUGARITE OT MOSKVA.KATO POBEDITE TUK OPITA DA PREDADETE I NA DRUGI BRATSKI NAM STRANI
109
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При Станишев такива неща не се случваха!!!
108
0
 
0
 
! Отговори
психиатър преди 11 години
Не се притеснявайте. С новите промени в здравния закон, все по често ще чуваме такива новини
107
0
 
1
 
! Отговори
134 преди 11 години
Информирани ли сте за статистиката, че всеки 7-ми българин никога не си е купувал книга!Някой смее ли да твърди, че милиционерската ни школа не е една застаряла и лишена от смисъл система?Знаете ли защо милиционерите ходят по трима?Единият пише, другият чете, а на последният просто му е приятно да движи в културна компания.Понякога във вицовете има повече смисъл.Психическите разстройства са фина материя, която изисква висока цивилизованост и разбиране!Ситуацията е класическа!