Брат на победител в игра на "Шоуто на Слави" нападнал Доган

Информацията все още не е официално потвърдена
Обновена: 19 яну 2013 15:15 | 19 яну 2013 14:32,
105
Брат на победител в игра на "Шоуто на Слави" нападнал Доган
Метин Енимехмедов. Снимка: архив Булфото

Нападателят на лидера на ДПС Октай Енимехмедов е брат на Метин, който спечели лек автомобил "Ферари" от Шоуто на Славиу научи БТА от източник от полицията.

Информацията обаче отказа да потвърди директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров, посочвайки, че разследването се води в София.

По време на днешната Осма конференция на партията, докато лидерът й изнасяше доклада си, Октай Енимехмедов излезе с пистолет и се опита да стреля по Доган. По първоначална информация оръжието е засякло. Доган успя пръв да се защити като удари нападателя си, а секунди по-късно охраната повали младежа.

25-годишният Октай е известен на полицията с кражби, хулиганство и разпространение на наркотици. Проявите му започват от 2000 година насам. Двамата братя живеят с родителите си в бургаския комплекс "Славейков".

Метин Енимехмедов участва и в конкурса "България търси талант". На 31 август 2008 година Метин, заедно с брат си Октай Енимехмедов и още един младеж пребиха двама мъже пред кафе "Малибу" в Бургас.

На 24 юли 2011 г. около 2.10 часа във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване в района на "Буда бар", разположен на улица "Стефан Стамбалов". Отзовалите се на сигнала полицейски служители забелязали група младежи, гонещи човек от охраната на заведението, които след застигането му започнали да го бият.

Тогава бяха задържани четирима мъже, сред които Окай и Метин Енимехмедови.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
BELOV преди 11 години
TATA TAKA ! TURSKITE SAITOVE DA PLIUQT VARHO TQH !NE ZNA4I 4E KATO SE BIE6 SI VINOVEN
81
0
 
0
 
! Отговори
експерт преди 11 години
Сега президентът ако е мъж,нека разпусне парламента и забрани всички политически партии.Ако е *** и тои го разбирам.През 1396г.ситуацията е била подобна,оскотял пиян народ.Самозабравили се боляри и царе.Какви демокраци кви 5 лева.
80
0
 
0
 
! Отговори
kaicho преди 11 години
Neka se nameri niakoi koito da prebie i drugia brat , za boga bratia aide da gi eliminirame...
79
0
 
0
 
! Отговори
STATA преди 11 години
i DWAMATA BRATIA SA TEMERUTI I TAPANARI::::SHTE GO DUHAT SERIOZNO ZANAPRED DOKATO NE SE OPRAWIAT....
78
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Krastavata mursha Slavi Trifonov e vreden za bulgarskite nacionalni interesi.Tova idiotsko 4algadjiisko otvrashtenie trebva da bude izolirano.
77
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
От цялата патаклама разбрах, че братята Енимехмедови са големи каръци: на единия ферарито не запали, на другия газовия пистолет не стреля.
76
0
 
2
 
! Отговори
курталан преди 11 години
СПОРЕД ЗАПОЗНАТИ ОПИТА ЗА ПОКУшЕНИЕ Е СТАНАЛ ПОРАДИ СПОР ЗА ВИБРАТОР ТИП "МУТУАЛ ПЕНЕТРЕЙШЪН 2 ПЕРСОНС" ИЗПОЛЗВАН И ОТ ДВАМАТА ПОНЕЖЕ ДОГАН Е "ЛИДЕРА" Е ВЗЕЛ ПРОТИВОЗАКОННО ВИБРАТОРА ОТ ДРУГИЯ *** И ОНЯ ОТ МЪКА ПО УСТРОЙСТВОТО ЗА САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ Е ПОСЕГНАЛ С ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БАШ ГЬОТФИРЕНЪ НА РИПУБЛИКАТА
75
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
dobre be hora dogan krade a boyko kvo pravi dane izgrajda darjava
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако преди три години Боко бе натиснал Доган и ДПС за безобразията и престъпленията при режима на Тройната коалиция днешните църкове нямаше да ги има.Ама и до днес Тиквуняка ни обяснява как Доган бил най-големият български политик. Затуй сега ДПС се *** с ГЕРБ!Българските политици се издигат и слизат един след друг, а Доган остава дори когато казва, че се оттегля.
73
0
 
0
 
! Отговори
мартина преди 11 години
Ясно е , че това е режисирано мероприятие от "умните "глави на ДПС.Тези хора се целят по- далеч. Ще се опитат да създадът етническо напражение и вероятно да използват този театър да поискат самостоятеност в областите в които живеят турци.Нещо , като Косово.Ще има последствия , сигурна съм.Готвят се да разпарчалосат България.
72
0
 
0
 
! Отговори
KARAK преди 11 години
BRAT MU DOBRE SE PREDSTAVI V 6OUTO NA SLAVI , TVA MOM4E SE PROVALI O6TE NA PARVIA KRAG . NO NI6TO , POJELAVAME MU V SLEDVA6TI U4ASTIA USPEH .PISTOLETA DA NE MU E PRAZEN I DA NE ZASI4A USPEH
71
0
 
2
 
! Отговори
ДК преди 11 години
Най-подходящото заглавие за вестниците "Доган оцеля при опит за убийство с гумен меч"
70
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
че момчето се занимава с ММА. А след това представителите на ДПС - депутати, общински съветници и др. го пребиха като турска потеря българин преди 200г. В момента всички национални телевизии излъчват на живо и напълно безплатно конгрес на гадните помаци
69
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
това е на-наглата и груба и зле скалъпена предизборна пропаганда от страна на ДПС.В света не съществува такъв атентатор,който отива да убива с газов пистолет. ДПС отново показа, че са царе на "активните мероприятия" преди изборите. След като се разпадна Атака и вече "няма заплаха за турският гласоподавател" беше жизненоважно да се намери нов такъв. На последните избори загубиха много позиции и е много важно да спасят предстоящите избори. Доган го свали момчето на земята с едно бутане, въпреки, ч
68
0
 
4
 
! Отговори
bahura преди 11 години
И на брат му ферарито не запали от първия път!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** сапунка
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турчин иска да застеля турчин с турски газеняк:)))) Мнооого зле скалъпено:))
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Турски Етнос:Какви турци сте вие бе, нали живееш или си роден в някое родопско село, където в повечето случай и ток нямате. На баща ти му викалу "Пумака" ти викаш турчин съм. Вие сте една *** която няма история. Вие освен да пасете овцете за нищо друго не ставате. Не обеснявай кои е робски народ защото такива като тебе и роднините ти са предали тази държава. Не ние българите си сменихме вярата, като си такъв турчин що не заминеш за Турция да живееш там или и там не ви броят за хора.....
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Za malko,iazak
63
0
 
1
 
! Отговори
НСО кой пази и как?! преди 11 години
Изглажда, че всеки превъртял може да застреля когото си поиска, а НСО ще гледат безучастно. Боже, боже... Баси!