Градски автобус смаза "Ауди" в столицата

Вероятна причина за удара е неспазване на предимство
28 фев 2013 21:20,
20
Градски автобус смаза "Ауди" в столицата
Снимка: Булфото

Автобус, движещ се по линия 76 на столичния градски транспорт, блъсна странично лек автомобил "Ауди" на пазара "Иван Вазов", предаде Булфото. 

Няма данни за здравословното състояние на пътниците в автобуса и за това на водача на колата.

Инцидентът е станал малко след 16 часа на булевард „Петко Тодоров“.

Вероятна причина за удара е неспазване на предимство от страна на шофьора на "Ауди"-то.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: ударинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
а3 преди 11 години
Дали на дедо ми аудито не е каралало в насрещното :)
17
0
 
3
 
! Отговори
бус преди 11 години
Малка грешка - водача на аудито е сбъркал автобуса с лада
16
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
Абе, не разбрахте ли вече,че отминаха 90-те години,когато ако имаш западна кола си гъзар и всеки те гледа със страх,злоба,завист и възхищение.Сега в лъскави коли има всякакви смешници и ***,които си мислят,че всеки бачка за тях...да,ама не! В нормалните държави няма значение с каква кола си,там никой не го интересува кой си и т.н.Нямат хората комплекси.Кога и тук ще стане така?Законите и правилата са за всички.....
15
0
 
11
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Подкрепям шофирането с включени фарове целогодишно. Преди беше ужас, особено в дъждовно време беше пълно с джигити с изключени фарове.
14
0
 
13
 
! Отговори
Загрижен преди 11 години
ДО АНОНИМЕН 14Мило ми идиотче, фаровете през деня не са за да ти светят на теб, а за да могат нормалните шофьори да се пазят от *** като ги виждат отдалече!!!!И спрете с този тип *** коментари за фаровете - колко ти се увеличава разхода за китайски лампи? с 2 лв? А, разбирам ти си купуваш от онези "ксенони" дето струват по 3лв и това е вече 50% по-висока цена...Казах!
13
7
 
0
 
! Отговори
. преди 11 години
а който е оставил - е очевидно че се вози на скапаните софийски рейсове и/или мрази ауди ифвл.... докато си слушам вероничката в А3-то и гледам ехидно смешковците в "мерцедеса"/любимата ми марка по принцип/ ако някое мишле има да казва нещо - 0026 HX мие е държавния контролен номер... да заповяда : )
12
1
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
както и си пррав до изведстна степен, така и не си.. ВАГ от тия години, че и до ден днешен, слагат еднакви двигатели на всичките си марки- пример- skoda octavia 1.8 5v 125 ks; audi a6 1.8 8v 125 k.s/bazov model/. golf 4 1.8 8 v 125 k.s .. tka beshe 2000ta a sega- audi a3 2.0 tdi/sreedno po cena/ audi a6 2.0 tdi- bazovak, skoda octcavia 2.0 tdi- mn hubava kola, a i za paite nova ne moje po luksonza se zeme. tqi ,koito sa mi ostavili -, sa fenove na gtsofia - koito ne znae- fenove na g t
11
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A3 какво Ауди е? Никакво! А6, А8 - това е Ауди. И имат мощни двигатели и системи за стабилност и могат да избягат с газ от ситуацията от която този полу-голф не е могъл.
10
10
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Не е ясно дали шофьора на автобуса е спазил правилата, но това никога няма да се докаже. Билл съм свидетел на три пъти, кохгато пред мен автобуси не спазваха правилата и удряха леки коли, но всички пътници в автобустите, твърдяха, че леката кола ги била засекла, а не беше така. Нищо чудно и сега да е така.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала на турците ,като гледам рейса е само за кит и боя
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че са с АУДИ , та са живи! Ако бяха с БМВ, майко мила.....
7
2
 
17
 
! Отговори
bb преди 11 години
самонадеяни ***!!...напълнихте гробищата,,пред кого се фукате ?? нима не виждате,че всеки има кола и костюм....на кого мислите,че правите впечатление?? аз ще ви кажа !! на никого !!!! само будете съжаление и погнуса от овчия ви мозък, кой ще бъде следващия *** на катафалката за гробищата?? помислете си !!
6
4
 
20
 
! Отговори
Катаджия преди 11 години
До пострадал - И да ме утрепаш не сханах смисъла на тия писаници...Ти да не очакваш от Градския да те заведат у некой шоурум и да ти подменят трошката с нова?!
5
12
 
7
 
! Отговори
Няма Поука преди 11 години
Гледам на снимката две непресечени линиии,автобуса си е в неговата лента,но за съжаление не е нацепил аудито така че да събират мозъка на шофьора му от асфалта със шпатули.
4
2
 
8
 
! Отговори
пострадал преди 11 години
Преди няколко месеца 111 размаза една градска кола,която беше управлявана от моя дядо!Извинение и това беше всичко!!!За мое успокоение нямяше пострадали.
3
4
 
41
 
! Отговори
Катаджия преди 11 години
За "Столичаните в повече" ще обясня, че освен Аудита, Беемвета и Гоуфове по пътищата на гр.София се движат и по-големи автомобили, като например автобуси, тролейбуси и дори...да не повярваш...трамваи, които като те ударят, ти правят дупка и в челото ако си много самонадеян левак. Някога, някой бе измислил едни правила за движение по пътищата, но на българина акъл му не требе - пари му дай, той акъл си има.
2
4
 
13
 
! Отговори
хак преди 11 години
До .ами гледай руски сайтове и ще разбереш кой е прав!
1
13
 
4
 
! Отговори
. преди 11 години
jalko za hubavata a3-chica