Мъж се хвърли от втория етаж на жилищна кооперация

Настанен е в болница, той е контактен, но неадекватен
Обновена: 14 мар 2013 15:35 | 14 мар 2013 14:49,
20
Мъж се хвърли от втория етаж на жилищна кооперация
Снимка: Булфото, архив

23-годишен мъж се е хвърлил тази сутрин от втория етаж на жилищната кооперация, където живее, в кв. „Кайсиева градина“ във Варна, съобщава д-р Антоанета Касабова от Спешна помощ - Варна, цитирана от "Фокус".

Сигнал за инцидента бил подаден на тел. 112 около 8.00 часа сутринта. Когато екип на Спешния център отишъл на място, заварил мъжа в тежко състояние, но жив. Той говорел несвързано.

В момента се намира в болницата „Св. Анна“. Той е с множество фрактури и съмнения за увреждания на вътрешните органи, резултат от височинната травма.

Д-р Касабова потвърди, че мъжът е контактен, но неадекватен. За сега не се знаят точните причини за решението му да скочи от втория етаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: варнахвърливтори етаж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е виновен за всичките ни тегоби през тез 23 години?!Има виновни! ТЕ ДВИЖАТ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА,БАНКИТЕ и ВСИЧКО,КОЕТО е ЖИЗНЕНО ВАЖНО!!!ПОМИСЛЕТЕ!!!
16
3
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Ай стига вече,Повече недейте писа за таквиз "***" стига толкова след няколко дена още никой няма да иска да следи новините.Който ще се самоубива да се самоубива , всеки си има глава на раменете.ОСТАВЕТЕ НОРМАЛНИТЕ хора да си живеят живота,то кат ни дойде времето всички ще си заминем.Ка кого му е розов живата.Някои хорица се задоволяват с "малкото"други мечтаят да глътнат света
15
1
 
0
 
! Отговори
Cvetcheto преди 11 години
MAMBU, taka me razsmja! Blagodarja ti. Makar che povodat nikak ne e vesel, a mnogo tajen...Trjabvat poveche hora s chuvstvo za humor kato tvoeto v tova bezmilostno vreme! :D
14
1
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Ужас
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 13 сти..прав си..никой нормален не би го направил..но тия хора са превартели и са го направили..дошло им е времето..ти не би го направил..защото ти е рано..но ако ти дойде и на теб времето..никой няма да може да те спре..та викай пази боже ..и не приказвай много много..че живота е голяма въртележка да знаеш..никога нищо нито се знае..нито пък е сигурно уви..
12
1
 
5
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Брях, брях човек не смее да погледне новините то бива може ама
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ние го можем!да ви накараме да се самоизбивате!Гарантирано от Гроб!
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как така не се знаят причините?Много са си ясни даже причините.... този живот ще ни умори!На всеки втори българин му е минавало през ума за самоубийство, лошото е, че някои се решават на тази стъпка. А за да се реши човек да сложи край на живота си, едва ли той е изпълнен със щастие и спокойствие. Въпреки, че това не е решение на проблемите, хората вече не намират друг начин и прибягват до тези мерки .... ами такава ни е била съдбата!
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП и ЗАТЕГНАТАТА ПРИМКА ОТ РОЖБИТЕ НА БСП/МОНОПОЛИ,БАНКИ,МАФИОТИ,НАЗНАЧЕНИТЕ "РАБОТОДАТЕЛИ МИЛИОНЕРИ/СЪДИИ ПРОКУРОРИ И ЦЯЛАТА ПАСМИНА ДЕТО ,ако РАБОТИШ или ПОЛУЧАВАШ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,ИЛИ СЪЩИТЕ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПОЛУЧАВАШ НЯКОЙ ПЪТ !СЕГА ДОБРИТЕ ЧЕРВЕНОДУПЦИ ПЛАЧАТ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ НАД СВОЙТЕ ЖЕРТВИ ! ПОДЛЕТЦИ!НЯМАТЕ СРАМ ОТ ХОРАТА,НЯМАТЕ БОЯЗЪН ОТ ГОСПОДыСЪДИЛИЩАТА СА ВАШИ,БЪЛГАРИЯ Е ВАША И ПО НОТАРИАЛЕН АКТ!ВСИЧКО ЗАГРАБИХТЕ-МОРЕ,БАЛКАНИ,МИНЕРАЛНИ ИЗВОРИ БАНКИ,ЗАВОДИ,ЛЕТИЩА,ПРИСТАНИЩА!
8
5
 
4
 
! Отговори
MAMБУ преди 11 години
Саму БСП-то! Никуй друк! Фсички други в зътворъ! Айде наще!Ай на - почнаха да ги пускат вечи наще хора от затворити. Ощи малку и ша стани рабутата!
7
2
 
6
 
! Отговори
притеснен преди 11 години
Е тея, наистина ще изгонят туристите!
6
6
 
8
 
! Отговори
RAMBO преди 11 години
всички тези опити за самоубииство са резултат от управлението на герб,сдс и рзс който подложиха на сигурна смърт българския народ.затвор и конфискация на имущтеството на всички от герб искам да ги виедя в раирани пижами с изглед от затвора.тази неграмотна пастмина от престъпници и корумпирани политици плачат за затвор и конфискация.днес е поредната жертва на управлението на герб,сдс,рзс кариеристи милионери подложили народа си на геноцид и гладна смърт.ЗАТВОР ЗА ГЕРБ,СДС,РЗС БЕЗ МИЛОСТ-ЦЯЛАТА ИС
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горко на тебе Българиьо, че те управляват Буди и Мошета, евреи и масони, циности недни
4
1
 
20
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Варна полудя! Напълно! Спрете да се хвърляте, палите и прочее, бе! като толкова искате да свършите нещо, елате тук пред парламента!
3
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много горящи и летящи се навъдиха. Да идва по-бързо Станишев, по негово време поне не ставаха такива неща!
2
1
 
11
 
! Отговори
съседа преди 11 години
Амфети+алкохол
1
1
 
16
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Ще ме извинявате днес.бг ама пак сте копирали непотвърдена информация. Момчето го видях лично сутринта в 8:25 когато доиде линейката и ви гарантирам че е скочило от апартамента в които живее с брат си и майка си на 5-тия етаж. От втория най-много да счупи някой крак