Стрелецът от "Д. Миленков" не бил военен

МО няма данни Калмуков да е част от структурите на отбраната
19 мар 2013 17:52,
110
Стрелецът от "Д. Миленков" не бил военен
Мястото на стрелбата. Снимка: Булфото

До момента няма данни Иван Калмуков да е служил в Българската армия и в структурите на Министерството на отбраната, съобщиха от пресцентъра на МО.

Още по темата
Ведомството е направило проверка, след като вчера се появи информация, че Калмуков, който уби трима души и се самоуби вчера в столичния квартал “Димитър Миленков“, е бивш военен.

Иван Калмуков влезе вчера в двора на съседите си и на място уби 26-годишен мъж. Малко по-късно в болница почина и 28-годишната му сестра. Днес сутринта издъхна и Калмуков, който се самопростреля в главата, а часове след него – 56-годишната майка на другите двама загинали.

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове.

Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
г-н Винету преди 1 година
Паметник трябва да му издигнат на този герой!
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам, че не се стърпях и се намесвам в дискусията на грамотни и не до там грамотни люде.Там ври и кипи от години. Пристрояват се незаконни постройки, гледат се животни - смрадта се усеща на 50-100 метра пред къщата. Помията и мръсотията от *** се разлива по целия двор - за мръсотията в къщата изобщо да не говорим.И какво му е било на човека за да превърти - само той си знае.Има и български семейства които живеят по този начин.Кой е виновен?
74
1
 
6
 
! Отговори
илчев преди 11 години
...до сулейман...да наречеш някого ***,е все едно,да наречеш мюсулманин ,,***,,
73
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а аз предлагам този истински психопат да бъде осъден посмъртно
72
4
 
1
 
! Отговори
SULTAN SULEIMAN преди 11 години
До без DRUGI PAK STE DOIDAT S AMERIKANSKO NATOVSKO ORAJIE OT ARABSKIA SVIAT I VELIKA TURCIA ,KOITO VADI NOJ OT NOJ UMIRA ,OKO ZA OKO ZAB ZA ZAB -ALLAHU AKBAR
71
6
 
1
 
! Отговори
SULTAN SULEIMAN преди 11 години
До Българин SUS BE GIAVUR ,TE ZATOVA NACIONALNITE VI GEROI SA VSE IZMISLENI KATO TOZI GASTHNIK DETO STE GORI V ADA,VSI4KI SA BILI HAIMANI,PIANICI ,KRADCI I RAZBOINICI ,KRADETE NA MAKEDONCI I RUMANCI NACIONALNITE GEROI I ISTORIA,VSI4KI STE BOLNI V TAIA SVINSKA KO4INA BULGARISTAN ,SKORO STE VI POMOGNEM DA SE SAMOZAPALITE,BARABAR SKO4INATA ZA DA SE DIZIFENKCIRA VSI4KO OT KOREN.
70
0
 
5
 
! Отговори
Самобич преди 11 години
Човека се е самоубил това показва до къде му е дошло жалко че е нямал АК .....
69
0
 
5
 
! Отговори
Крум преди 11 години
На всеки ром чип(на престъпниците също),след 3-то дете стерилизация,без основно образоване-да не може да се гласува.Грубо ,но ще е от полза и за самите роми. Трудови лагери за бездомниците където сами да си одглеждат храната,който не работи в изолатора на речна вода само....
68
0
 
12
 
! Отговори
коко преди 11 години
до 77По-неграмотен от теб не видях *** .................
67
12
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
prochetoh vsichki komentari i se uverih 4e v4ki vav foruma sa tolkova negramotni i tolkova jalki che po dobre da se gramnat 4e ot tjah hair njama zastitavat obiec i to chak i pametnik da mu se vdigne.vie ste pozor za rodinata.glavnite vinivnichi ne sa *** v tazi darjava a samata politika v Balgaria.SRAM I POZOR ZA BALGARIA
66
0
 
26
 
! Отговори
A преди 11 години
Орден Стара Планина посмъртно за този Български ГЕРОЙ
65
1
 
30
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Има ли значение дали е бил военен или не?Важното е, че е Човек! Човек който вече не е желал да търпи *** произвол!
64
1
 
18
 
! Отговори
без преди 11 години
Следващият път с АКМ и повече патрони!
63
2
 
30
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Предлагам този истински българин да бъде обявен за национален герой.........
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето за това в България скоро ще останат само *** и с референдум ще решат да сменят името и на Мангалия. Докога в България *** ще имат само права а българите само задължения? Кой им плаща тока, водата, здравните осигуровки, помощите, данъците? А те работят много превърнали са еб.нето в професия, въдят се като бълхи докато ние изнемогваме за да плащаме всичко което потребяват. Този човек е за медал, че е отвъртал държавата от няколко паразита!
61
2
 
1
 
! Отговори
закон преди 11 години
Парламента да приеме закон за отнемане на българско гражданство на лица и семействата им с противообществени прояви и екстрадирането им в други държави срещу обезщетение. Бъдете разумни няма смисъл да се пролива кръв ако може по дипломатичен начин да се решат проблемите. Където и да идем сме създавали държави. Все ще се намерят пари за обезщетение.
60
1
 
14
 
! Отговори
Усмивката преди 11 години
Не вярвам само и единствено заради запалените гуми, Иван да посегне към оръжието.Налице, според мене е дълго търпени провокации от страна на ***, забележката за запалените гуми е станала причина сина на Василка и приятелят му да го набият и тогава, афектиран, Иван отива до дома си, взема д-р Макаров и започва да "лекува" сина на Василка и приятеля му. Василка и сестра му са се развикали, опитали са се да му попречат и Иван е "очистил" и тях. Това е моето мнение. Човекът е "изтрещял".
59
1
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
държавата да осигури на желаещите младежи материално техническа база и средства да преминат през курс на военно обучение за 3-6 месеца. Да се запознаят с видовете войски, боравене с оръжия, носене на военната служба, средства за защита на населението от химическо, бактериално, психотронно и атомно оръжие. Методика ни стратегия а водене на съвременни бойни действия.
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22 годишен с 40 регистрации в полицията!Всички *** плачат за бой!А политиците им се кланят.Герберестан.
57
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
За да не се стига до кръвополития държавата спешно трябва да покаже че съществува.1-да се прибират всички по буйни и да им се направи инструктаж с психолог2-да се приемат глоби от 5хил лева за палеж на гуми3-полицията да глобява веднага хората които горят гуми-при липса на пари да ги арестува и да рзботят обществен труд докато си изплатят глобата.4-полицията да реагира на всеки сигнал за насилие и да взема превантивни меркиинструктажи-ако трябва да се създадат цивилни сътрудници.