Деца мъстят за слаби оценки - трошат прозорците на школото

Родителите им са поели ангажимент да заплатят щетите
21 мар 2013 14:07,
11
Деца мъстят за слаби оценки - трошат прозорците на школото
Снимка: Булфото, архив

Двама 15-годишни и един 14-годишен са потрошили 30 стъкла на прозорци на основно училище в Кърджали, съобщават от местната полиция.

По първоначални данни става ясно, че децата са бивши ученици и предприели наказателната акция, за да си отмъстят за слаби бележки.

След като са били установени от полицията, родителите поели ангажимент да възстановят щетите. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
ОТ ШКОЛОТО преди 11 години
Я ТИЯ РАПОНИ ОТ ВЕСТНИКА ПАК ТРИЯТ. ТРИЯТ ЧЕ ДЕЦАТА СА *** И СА СЧУПИЛИ СТЪКЛАТА НЕ ЗАРАДИ НИСКИ ОЦЕНКИ А ЗАРАДИ МНОГО ОТЦЪСТВИЯ И СА ИМ СПРЯЛИ ПОМОЩИТЕ! ЕТО КАК ВИ ПОДНАСЯТ НЕВЕРНА И ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ ТИЯ ЛЪЖЛИВИ НЕУКИ ЖУРНАЛИСТИ!
6
0
 
3
 
! Отговори
Иг Натов преди 11 години
Страшно става дами и господа,страшно! Няма ли един разумен политик,който да види ,че тази формула за формиране на бюджетите на училищата не работи,и че нищо добро не ни очаква в образователната сфера ако продължаваме така!!!
5
0
 
11
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Делигираните бюджети превърнаха българските училища в цирк. Директорите не искат да губят нито един ученик независимо колко е лош. Учениците го усещат и си правят каквото си искат.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То е ясно откъде родителите ще вземат пари за ремонта, идват избори, Цвинокио ще им брои в кеш за всяка електорална единица.
3
2
 
4
 
! Отговори
danakoplatec преди 11 години
"Насила хубост не става" го е казал народа,пълна простотия е задължителното школо, да плаща държавата Да , но на който иска да учи останалите вън затворите чакат
2
1
 
7
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 11 години
Иначе нямат пари ***, ама май само акъл нямат, да вземат да се запалят, че такива фенове не ми трябват.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***...