Тежка катастрофа край Владая, четирима са пострадали

По щастлива случайност наблизо се оказала пернишка лекарка
3 апр 2013 16:07,
64
Тежка катастрофа край Владая, четирима са пострадали
Снимка: мРепортер

Тежка катастрофа е станала малко преди бензиностанция "Лукойл" до Владая.

Черно "БМВ" с кюстендилска регистрация се е ударило в бетонната стена на опасния завой преди "Лукойл" в посока София. Най-вероятно колата е управлявана с несъобразена скорост по мократа пътна настилка, съобщава "За Перник".

Пострадали са 3-ма мъже и 1 жена, които са били пътници в катастрофиралото БМВ. В най-тежко състояние е била жената.

По щастлива случайност в автомобила пред БМВ-то се е движела доктор Вяра Церовска, която е шефка на болницата в Перник.

Д-р Церовска е оказала първа помощ на пострадалите хора. Един мъж е предложил на пострадала жена да бъде транспортирана до София с лек автомобил, но шефката на пернишката болница била категорична, че трябва да се изчака линейка.

По разказа на доктор Церовска БМВ-то се е завъртяло няколко пъти на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Владаякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
4
 
! Отговори
rom преди 11 години
ei ako taka prodaljavate 6te iz4eznete kato nacia
55
0
 
2
 
! Отговори
ivo преди 11 години
beden rechnik
54
0
 
3
 
! Отговори
мария преди 11 години
всъщност прочетох и умни неща но малко ,но лошото е -прави впечатление че по голямата част от хората са много не мислещи или бих казала като овцете ,за да не се изразявам с по грозни епитети ама то си е за яд ..
53
0
 
3
 
! Отговори
мария преди 11 години
От повечето коментари напоследък без значение по коя тема разбрах че хората коментират едни и същи неща за всичко от до ......или *** или беемвета или за Бойко, друго не прочетох така нещо по конкретно или некви по смислени изводи ..
52
0
 
0
 
! Отговори
уекарката преди 11 години
ме изкефи :))))
51
5
 
2
 
! Отговори
DJIGIT преди 11 години
До Анонимен-BALGARI= SAMOUBIICI I UBIICI ,DREVNI DIVI ORDI NA HANA ASPARUHA KADETO SA MINALI TREVA POSLE NE NIKNE,V DNE6NO VREME BI4A BOJI I NAKAZANIE ZA EVROPA I SVETA ,DARJAVATA NARE4ENA BALGARIA ,SMRAD I OTVRAT ,KO4INA OT VSIAKADE .6EPA NAROD OSKOTIAL,OPROSTIAL OT ZLOBA,ZAVIST I KOMPLEKSARSTVO =ANATEMA.
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До гост-52И тромби, които да свирят непрекъснато за да може нормалните участници в движението да виждат и чуват *** и да се пазят от тях.....На българина не му ли дойде нещо лошо да тъпата кратуна, никога не можеш да обясниш какво лошо може да му се случи. Той е велик, безсмъртен и най-вече безотговорен за собствения си живот, камо ли за този на останалите. Минавам хиляди километри месечно и съм виждал какво ли не. Като забележа *** пускам десен мигач и ако трябва намалявам да минава.
49
6
 
8
 
! Отговори
гост преди 11 години
Много интересна работа ,уж със запалени фарове се кара,а пак има катастрофи . Би следвало нашите пишман умници и ид..ти този път да обнародват наредба на всеки автомобил да се монтират прожектори от локомотив.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Участъка си е идеален ако спазваш правилата за движение.
47
1
 
15
 
! Отговори
Дарвин , Чарз Дарвин преди 11 години
Естествен подбор ръзбиишли, нормално е да се трепят *** в каруците
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли БМВ?!
45
4
 
4
 
! Отговори
zzz преди 11 години
Точно там се обърнах през таван три пъти в канавката... Преди две години... Участъка е много лош, но никой не прави нищо по въпроса... Накрая оживяваш по чудо, а катаджията пише в протокола : "... поради несъобразена скорост водачът е самокатастрофирал..." ?!?!?!
44
5
 
4
 
! Отговори
исо преди 11 години
ех тва задно на мокър път.....
43
2
 
33
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Редовно пътувам по този маршрут и още на тръгване от Кюстендил към София (или от София към Кюстендил) се моля и на Господ, и на всички светци, които познавам, да ме отърве и да не ме среща с подобни *** на пътя. Поне засега не съм умряла и дано не се случва, но и не пропускам да ги виждам как "летят"... Докато българинът не започне да пътува с главата си и да ползва колата по предназначение, втасал я е
42
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да бяха умрели по добре .Тия *** следващият път могат да се ударят и в мен ,понякога и господ ги пази
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А след бензиностанцията, кой ****т е сътворил онези три прореза на асфалта, имащи за цел да те убият,а не да намалят скороста ти?
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БМВ често е нападано заради мнгото пътни инциденти.Ако питате германците е перфектна ,но истината е ,че е трудна за управление с много кофти баланс на свръхзавиване.Подобни са първите поршета и Ауди ТТ на които наглярите от ФВ след куп сакътлъци лепнаха един споилер и казаха ,че по добре отзад отколкото на шофъора на гърба да е това крило.
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този завой е много коварен и понеже е в Пернишка община никой не го интересува да направи нещо. Сигурно искат някой да се изписти централно в бензиностанцията. Не може да боцнеш един знак за двойно ограничение на скоростта и да се обясняваш, че карали с "несъобразена" скорост. Толкова ли е трудно да се направи нормален участък без да има няколко врътки и три-четри обратни виражи?
38
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този завой стават много, ама много катастрофи. Лично съм виждал поне 5-6 размазани коли на това място. Въпреки, че преди този завой има ограничение 60 никой не го спазва /даже и аз го нарушавам почти редовно, но не с повече от 20км./. Едва ли и *** с БМВ-то се е движил с 60 или поне с 80км/ч. За съжаление законите на физиката не се съобразяват с мнението на "ГОЛЕМИТЕ ШОФьОРИ", които се мислят за безсмъртни. ДОбре е все пак, че *** се е праснал в стената, а не в друг автомобил.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия олита ....никога не ползват колани на задните седалки.....