Ревнивецът Урко остава в ареста

28-годишният Румен Димитров имал няколко криминални регистрации
Обновена: 4 апр 2013 19:27 | 4 апр 2013 19:15,
53
Ревнивецът Урко остава в ареста
Снимка: Булфото

Румен Димитров, по прякор Урко, който намушка с нож приятелката си и тя почина, остава в ареста.

Решението беше взето от Варненския окръжен съд, пред който мъжът разказа какво го е накарало да посегне на любимата си.

По думите на 28-годишния Румен двамата с 18-годишната Надежда се събрали да живеят заедно преди 5 месеца. Първо отишли в дома на неговите родители, а след това се преместили при бабата на момичето.

Румен обаче започнал да настоява отново да се върнат при неговите родители, но приятелката му отказала. В деня преди да я намушка, на 1-и април, те спорили и се карали часове наред. 

Още по темата

Вечерта отишли на гости при нейния брат, където се почерпили. Като се прибрали, отново се спречкали. Около 3 часа през нощта в спалнята им Надежда му признала, че обича друг мъж и му предложила да я намушка със стоящия наблизо нож. Румен се опитал да уталожи напрежението, но не успял.

По едно време Надежда станала от леглото и започнала да си събира багажа. След това отново си легнала, а той взел ножа и го забил в шията й. След стореното избягал.

В съдебната зала мъжът обясни, че не е искал да убива любимата си, а само да я нарани, за да остане тя при него. Според събраните до момента доказателства мъжът е използвал голяма сила, тъй като 7,5 см от 11,5-сантиметровото острие на ножа са проникнали в шията на жертвата.

В съдебната зала стана ясно още, Румен е с няколко криминални регистрации и неприключени производства. За престъплението той може да получи 10 или 20 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ ЖДРОЛЬО,АЙДЕ ДА НЕ ОБИЖДАШ УШЕВИТЕ А...
25
3
 
10
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
По-спокойно! Да не си "ушев" и ти, че се засегна? Много добре знам какво значи "ушев". Всичко що работи в тази система е прогнило, общото им название е уместно!Именит шампион по самбо ще да е този вляво на снимката... да този с двойната гуша и овчата мутра! Другия, който се е обърнал пък е световен шампион по карате, но умишлено е с наднорено тегло за да го подценват, нали? Със сигурност си Нобелов лауреат, но "твориш" в днес.бг ей така... за разнообразие, нали? УШЕВ :)
24
1
 
23
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
И сега 10-20г. ще трябва да го храним от наще данъци!Но пък от друга страна е по добре да го храним, ако не беше убил ромката тя щеше да народи 7-8 чаавета че и нея и Урко и *** да храним.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от неграмотници като този с 25. Няма си и представа какво вижда на снимката, но нали си е хейтър и е много компетентен трябва да блесне. ***, това не са "ушеви", ако имаш предвид служители на МВР. Утре и на кондуктора ще кажеш "ушев". А освен това от къде знаеш дали някой не е с медали от джудо например - все много знаете.
22
4
 
9
 
! Отговори
.!. преди 11 години
На снимката се вижда как "ушевите" до един са тлъсти и охранени шопари, които 100% не могат да си покрият нормативите по Физическа Подготовка... трагедия!
21
0
 
4
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Справедливост за адаша!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
rom преди 11 години
До Норге a kak se palite vie
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
18
1
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
До KilluminatiИ как смяташ да те изберем точно теб за премиер? Май нищо не правиш по въпроса, а само чакаш някой да дойде у вас и направо да те води към Министерския съвет.
17
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Да намушкаш най-хладнокръвно нож в шията на човек и да получиш 10 затвор!!!!!???? Смешно и абсурдно!!!!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kolkoto pove4e naraniava6 - tolkova pove4e ostavat pri teb ?
15
0
 
15
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО!!! преди 11 години
Днес.бг споменават в статия точните имена, че и прякора на циганит!!!Явно горкото момче не се ползва ни с протекциите на Евророма, нито на ДПС?!
14
0
 
28
 
! Отговори
Норге преди 11 години
..... признала, че обича друг мъж и му предложила да я намушка със стоящия наблизо нож....ХАхахахахха ,прдставяте ли си я ,***: НАръгай *** Урко,с чикията *** наръгай в сърцето,Урко!!!!...ХАХАХхахахахахаах
13
0
 
7
 
! Отговори
Norge преди 11 години
E тая новина ,направо ми оправи деня :)))) А след коментара на Румяна,още се превивам от смях...ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХ
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"" само да я нарани, за да остане тя при него."" ?!!??? .....................................................................................eto tova e logikata na bulgarskia selianin ...
11
4
 
8
 
! Отговори
Румяна преди 11 години
Браво Урко! Точно така трябва да се действа срещу уруспиите - с нож! Малко и е било на тази, трябваше да я насечеш парче по парче! И аз искам пич като този, който да държи на честноста на една жена, а не както сега правим - ние си го слагаме наляво надясно, а приятелите ни бистрят политика по форумите в нета. Урко премиер!!
10
0
 
15
 
! Отговори
Убиеца Урко преди 11 години
Убиец , защо го наричате ревнивец ?
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пуснете го бре да вземе да коли наред.Урко и другите маймуни от планетата на *** или ще стават хора или да си стягат куфарите за Индия.
8
1
 
15
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Ако бъда избран за премиер, обещавам със специален закон всички ама абсолютно всичко мангусто да бъдат изселенио от България към Западна Европа на пожизнен курс/обучение по интеграция!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НО ЧАК СЕГА ПИШЕ 28, А БЕШЕ 8///ПО ДОЛУ КОМЕНТАРИТЕ ПОКАЗВАТ ТОВА