Пиян шофьор уби на място велосипедистка в Перник

След инцидента е избягал, но после е хванат от полицията
Обновена: 27 апр 2013 13:07 | 27 апр 2013 13:07,
70
Пиян шофьор уби на място велосипедистка в Перник
Снимка: архив, Булфото

Пиян шофьор е убил на място 17-годишна велосипедистка в Перник. Това съобщи пред "Фокус" говорителят на ОДМВР – Перник Венцислав Алексов.

Инцидентът е станал в 20.17 минути снощи на вътрешноградската магистрала в посока Перник, малко преди влизане в квартал „Иван Пашов”.

17-годишно момиче на велосипед е блъснато и загива на място. 28-годишният шофьор е бил с „Фолксваген голф” и след инцидента напуска местопроизшествието.

Полицията веднага е блокирала целия град, започва издирване и 20 минути след инцидента е установен недалеч от произшествието.

Мъжът е задържан, при изпробването му с дрегер за алкохол уредът е отчел 2.12 промила.

Шофьорът е задържан за 24 часа и разследването по случая продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Перниквелосипедистка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
10
 
! Отговори
студент преди 11 години
До 32. Съгласен съм с теб но само частично.Виждал съм пияни велосипедисти и да някой наистина могат да са опасни за движението но в случаите които аз съм виждал те рядко изминават повече от 30м. без да паднат и накрая се отказват.Колкото до некадърните и пияни шофьори просто използвай търсачката на този сайт и виж статии за ПТП-та и такива за блъснати велосипедисти.В БГ човек когато пресича трябва да е бърз като леопард иначе почват да бибипкат и да псуват.
31
3
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Ид*ота отдолу се е нагледал на простотии на пътя и вече много малко неща могат да го трогнат. Ако беше чел внимателно двта последователни поста, щеше да разбереш, че точно това имах в предвид... Но яно студентския живот нещо не ти влияе благотворно върху мисленето... Пътят е за всички и всички,които го ползват са длъжни да спазват установените правила. Ако нещо не ти е ясно хвани някой да ти го обясни достъпно.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да пишеш минуси на очевадната истина - това вече е притеснително
29
3
 
12
 
! Отговори
До идиота отдолу преди 11 години
пътя е на всички, не само за автомобили, а толерантността със закон не се вменява!
28
3
 
22
 
! Отговори
още до студента преди 11 години
Предполагам си чувал за кампанията "Пази моториста"? Как да пазиш някой,който сам не може да се пази,а и не пази другите? От светофар до светофар на пълна газ до 130км/Ч в града и после олеле не можах да спра!!! Или как летят покрай нас като спрели сякаш сме в градски условия,а в задръстванията,лавирайки между колите току счупят някое огледало на кола...Ами за пешеходците? Да, те имат права, но не спазват ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ...Всички до тук изброени са УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО със задължения от ЗДвП
27
7
 
15
 
! Отговори
до студента преди 11 години
Извинявай, но не може да се говори за толерантност и равнопоставеност на пътя след като закона за движение по пътищата се прилага с цялата си строгост тенденциозно само и единствено към шофьорите на автомобили! Чул ли си някога за състравен акт за употреба на алкохол на велосипедист? Не си нали? Ама иначе си карат пили по пътя и се пречкат навсякъде. Чул ли си за съставен акт на каруцар,че не му е оборудвана със светлоотразители каруцата? Ама вечер като го омахат шофьора е виновен...Още примери?
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се обеси ***!
25
2
 
30
 
! Отговори
студент преди 11 години
Това не е изолиран случай.В БГ няма никаква толерантност към велосипедистите.Много от нас сме принудени да караме по тротоарите поради страх да не ни блъснат въпреки че се движим според правилника за движение.Мен лично 2 пъти щяха да ме отнесат във Варна въпреки че подадох сигнал за завой.*** даже не знаели как се подава сигнал с ръка.
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИЯ ОТ ТАМ НЕ СА ХОРА, А ***
23
1
 
33
 
! Отговори
Ъ преди 11 години
Не мислите ли, че делата срещу Ставийски дадоха отличен пример, че може да те оправдаят за убийство на човек и то след употреба на алкохол? А после същия съд опита втора гавра, че уж с нашите дарения сме платили лечението на Мануела и затова Ставийски пак опитаха да го скатаят и от финансова отговорност? Злото е в съда, а убийци и бандити се възползват от това.
22
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според информация от очевидци, колата е летяла със скорост от над 100 км/ч., при това в участък с ЖП-мост, завой и отбивка за бензиностанция в рамките на 200-тина метра. Това е пълна лудост, просто нямам думи...
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na besiloto vednaga...
20
2
 
47
 
! Отговори
judgment day преди 11 години
Такива *** във Филипините или Венецуела примерно тълпата ги разбива от камъни на площада и после ги палят живи! Викат му mob justice
19
1
 
70
 
! Отговори
Милла преди 11 години
Най-тежкото наказание- веднага!!! За смърт се заплаща със смърт- това е истинският закон! Много жалко за детето, пази Боже от толкова страшни случки. Не трябва да му се разминава на този *** и без значение дали е Перник, София, Пловдив- утре може да са нашите деца.
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Ела да ти намачкам тъпата глава.Как може да си толкова *** бе? Такива като теб,дето се подиграват трябва да ги линчуват.
17
27
 
7
 
! Отговори
rom преди 11 години
skapan blgarin
16
2
 
50
 
! Отговори
един скот преди 11 години
Разтрел на площада!!!!!! Моментално!!!
15
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за детето !
14
2
 
24
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
Смърт за *ето!
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Бг ,няма ценности ,само ---интереси!