Спипаха търговец на гласове във Враца

Полицаите намерили списъци с имена и ЕГН-та на стотици хора
2 май 2013 13:28,
66
Спипаха търговец на гласове във Враца
Снимка: архив, Булфото

Търговец на гласове за предстоящите парламентарни избори беше арестуван във Враца, съобщиха от полицията.

По непотвърдена информация това е Веселин Методиев, който има постоянно местожителство в ж.к. Дъбника в областния град. Мъжът е криминално проявен и е лежал в затвора за кражби, предаде БНТ.

Според анонимни източници при ареста у Методиев са намерени списъци с имена и ЕГН-та на стотици хора. Имало и 7 свидетели, които потвърдили незаконната търговия с гласове.

От полицията не изнасят никакви данни за арестувания, но уточняват, че през април той е предлагал на други лица във Враца и околни села материална облага с цел да ги склони да гласуват в полза на определена политическа партия.

Вчера Районната прокуратура е образувала досъдебно производсто. На арестувания е наложена мярка „задържане под стража" за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
32
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Електората на ГЕРБ не се състои от безпомощни старци мечтаещи за държавна хранилка. Зад ГЕРБ са младите и образовани хора. Прогнозните резултати в ДИР-бг сигурно не са представителни, но са показател за настроенията между ползващите интернет хора. Те разбира се не са старци или хора от затънтените краища на страната, а млади и образовани българи, владеещи чужди езици и гледащи по съвсем друг начин на събитията. Може ГЕРБ да не са идеални, но са по-малкото зло в сравнение с крадливата БСП.
21
7
 
15
 
! Отговори
абсолютно! преди 11 години
Другарят Борисов: Подкрепям Веселин Методиев абсолютно!
20
6
 
35
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Вечна Слава На Великия Вожд, Слънцето На Нацията, Любимия Ръководител Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Мъж, Футболист, Художник, Дизайнер, Балетист, Гайдар и Оперен Певец Номер Едно На Годината!
19
17
 
15
 
! Отговори
toni преди 11 години
Защо не кажат нещо за новия им музикален идол недоразумението мишо шамара който вчера на митинг концерта в града ми псуваше от сцената като хамалин Бойко и всички симпатизанти на ГЕРБ това ли е новото лице на комунистите и ако е това много жалко за вас мислех че ще ни веселите още някоя и друга година! Но вие си оставате терористична организация която взривява черкви, мандри и извършва геноцит над собствения си народ с лагерите на смърта изселването от домовете и т.н. не напразно сте в съюз с др
18
4
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Минчо, преиграваш баце. Опитваш се праиш на врачанец, *** ти се не отдава.
17
9
 
25
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Прав си, обаче на театрото в подкрепа на ГЕРБ имаше много ***-напъхали им скъпи байряци в ръцето, и онзи ден в Стара Загора пред Общината беше същото...
16
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** подкрепят ГЕРБ . Да видяхте на протестите през февруари и март ***? Те ток не плащат, всичко си го крадат от българите.Затова *** подкрепят ГЕРБ, защото ги остави да крадат на воля!
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еми то се вижда кой е сигурен че ше спечели и преди гласуването, откъде може да е толкова сигурен ?
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za koi e kopuval glasove i tazi partia raz4ita na edin zatvornik
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От ГЕРБ или БСП е купувачът?Това са партии с пари, които купуват гласове!
12
4
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 11 години
Ако не знаеш кратуно сега разбери, че В.Методиев от ДСБ има постоянно местожителство на пъпа на София - бул. Левски, а не в ж.к. Дъбника във Враца!Гласове купуват *** партии в БГ - ГЕРБ и БСП!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде кажете за коя партия е купувал гласове де. Тоя PR че ги ловят такива търговци е хитър. Подлъгвате хората, че ще има честни избори. Кажете поне коя партия е търговската в случая, да знаят овчиците да не гласуват за нея.
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видях какви докараха от селата във Варна на митинга на ГЕРБ и ми стана ясно на кого разчита тая партия. НА ***!И тоя е купувал гласове точно за тиквуняците.И друго. Говорят, че някъде давали по 200 лв. за глас. А в ромските къщи понякога живеят по 4 -5 души на възраст за гласуване и са безработни. Как няма да се продадат? Все едно на мен, дъщерята и зетя да ни броят 600лв. Аз за толкова бачкам на месец. Вземам ги и си гласувам както си знам. Ама на мен никой не предлага.
9
3
 
18
 
! Отговори
Минчо преди 11 години
Тоа ми е градски . И сакам да ви кажа на сите че и на мене предложи да гласувам за ГЕРБ. Ама я си го пратих където требва. Седнал он да ми говори за кого да гласувам! Айде не на мене тея!
8
1
 
7
 
! Отговори
Геро преди 11 години
До анонимен 5Преди малко написах на един умник,кати Вас, да не ни прави на *** и да ни сваля на неговото ниво. Пиша и го на Вас. Значе герберите арестуват свой човек,купуващ гласове за тях,но след това крият,че е техен за да пазят партията?!?!?!?! Интересна мисъл или по-скоро липса на такава.
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а защо да не е БСП - гейзарджия, като всичките Ви хора в БСП започващи от СерГЕЙ !
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
излезе информация по сайтовете че партията за която е купувал е БСп
5
8
 
19
 
! Отговори
сульо преди 11 години
Сто процента гербаджия,! Щом е и чпандизчия няма грешка,всички бандити са в герб,такива са и вождовете им!,
4
0
 
15
 
! Отговори
аха преди 11 години
А сега като му треснат една "пробация' направо здравето ще му вземат :)
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те добре са го спипали, ама лошото е, че нямат доказателства и ще го пуснат безнаказано!