Шофьор с 4,89 промила спипаха полицаи

Мъжът е приет в болница с алкохолно отравяне
38
Шофьор с 4,89 промила спипаха полицаи
Снимка: Булфото, архив

Полицаи засякоха в Русе шофьор с 4,89 промила алкохол, съобщиха от полицията.

М.Д., на 50 години, шофирал "Форд" в нощта срещу понеделник, когато бил спрян за проверка на ул. "Битоля" в Русе.

Дрегерът отчел 3,31 промила в издишания въздух, а при изследването на кръвната проба е отчетена стойност от 4,89 промила.

От русенската болница съобщиха, че същият мъж е бил приет вчера следобед в спешното отделение в безсъзнание, като причината е алкохолно отравяне.

След тричасово лечение и наблюдение в шоковата зала на отделението състоянието на М.Д. било стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: шофьорРусе89 промила
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
С П О К О ! Въпросът ще се реши перфектно и веднъж за винаги само в случай, че бъде утрепан на пътя от "фиркач", някой много близък, на някой "силен" в държавната машина. Иначе ще се избиваме и ще ни избиват, а патрициите ще се любуват от високо и палците на ръцете им ще сочат винаги надолу!!!!!!!!
31
0
 
5
 
! Отговори
петър преди 10 години
кога ще бъде датата на разстрела-доброволец съм,а на съдийката която ще го награди с условна -дано да и се случи да го срещне на пътя
30
0
 
2
 
! Отговори
висок преди 10 години
Преди доста години, във Франция един министър на вътр. работи предложи и парламента/на Франция/ прие закон за конфискация на автомобила/независимо от собственоста/ при употреба на алкохол над 1,2 промила, при над 1,8 промила затвор 3 м. и глоби хиляди евра, при над 2,2 промила затвор над година. При всички нарушения- конфискация. За 1 година смъртните случаи по шосетата от 16 000 намаляха на 3-4 000. Този министър се казваше Саркози!! стана президент след това. Ако в БГ се въведе конфискация
29
0
 
3
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
Затвор за такива уруди, да им се отнемат книжките завинаги, обществено полезен труд в изрезвителното и да почиствт местопроизшествията след пътни инциденти особено на такива причинени след употреба на алкохол! Колите им да се изземват в полза на държавата да се продават и с парите от тях да се закупят и оборудват нови линейки!
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гуньодрегера помни до 50 000 проби, сутрин се проверява та какво ще каже катаджията на шефовете къде са актовете на пияните-така че лъжеш
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
cnerveni snampioni
26
6
 
8
 
! Отговори
готин преди 10 години
ее тоя е супер пич бе евала му правя,само така брато
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задължително е при челун удар с 200 фаровете да светят, иначе не се брои!
24
4
 
5
 
! Отговори
ДАНИЕЛ преди 10 години
Вместо да се чешат тия *** в народното събрание да съставят закон, който бъде хванат с над 0.5 промила алкохол в кръвта или колкото и да било промила директно книжката се взима и този човек никога повече да не види шофиране
23
1
 
22
 
! Отговори
Гуньо преди 10 години
Веднъж на сбирка с приятели се почерпихме доста,а бяхме подхванали темата за "не карай пил" , промилите с които може безопасно да се шофира и т.н. и т.н. Та, един от компанията се обади на свой съсед полицай, който се оказа на работа и след малко се появи с Дрегер и, разбира се всички "духахме" от любопитство. На никого не показа повече от 1,5 промила, макар че бяхме бая почерпени. Та, чудя се какво ли е с над 4 промила!!! Вероятно въпросният е бил в несвяст.
22
1
 
13
 
! Отговори
пиянде преди 10 години
Сигурно е пил, само 3 менти!
21
0
 
19
 
! Отговори
ъъъъъъ...... преди 10 години
Евала брат..къде събра тва пиене!!!!!
20
1
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
Подкрепям! Ама и безумните пешеходци, пресичащи, където им скимне, да ги чака същото.
19
4
 
24
 
! Отговори
галактика преди 10 години
Каква болница?! Болницата е за болни!
18
5
 
30
 
! Отговори
Стефанов преди 10 години
Не е трябвало да го свестяват, ами да го оставят ***! Това си е опит за убийство, *** разбира само от затвор! И то не за месец ами да го тикнат за 10 години! Бързо ще намалеят пияниците-шофьори, само да се разчуе за 2-3 в зандана!
17
2
 
24
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Когато хванат водач употребил алкохол с колкото промила е установен да се умножи но 10дни и да отива да копа кукуруза и книжката на портрет да я гледа.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
както за таксиметровия шофьор, така и за този - разлика няма - всички са шофьори на пътя - без значение на професията - без книжка до живот, голяма глоба и нещата ще се оправят, браво че няма жертви
15
6
 
8
 
! Отговори
Бразил преди 10 години
Интересно ми е колко промила кръв има в алкохола на този шофьор?А в Бразилия и др.страни към бензина се прибавя етанол и ако отиде там да живее в кръвта му редовно ще установяват и бензин - става като "ГОРИВО В КРЪВТА" - нов епизод!
14
1
 
27
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
*** като този трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство! Късмет е, че не е убил някого докато го хванат. Сигурен съм, че ако сега го вкарат в затвора за ще спасят поне няколко човешки живота.
13
4
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 9Критичната стойност е много относително понятие. Има хора които на 4 промила може и да пукнат, но има и хора които да са пияни само на толкова. Сещам се за един габровец дето го хванаха ченгетата в няква Мазда с 8.58 промила в кръвта- това е рекорд за България. И оня нито са го лекували, нито са го водили в изтрезвителя.