Майка хвърли 7-месечното си бебе от втория етаж

Детето е настанено в сливенската болница с опасност за живота
Обновена: 23 авг 2013 14:23 | 23 авг 2013 09:12, Красимир Ангелов
89
Майка хвърли 7-месечното си бебе от втория етаж
Снимка: Булфото, архив

Седеммесечно бебе е настанено в болницата в Сливен с фрактура на черепа, след като майка му го хвърлила от втория етаж на социално заведение в града, съобщиха от здравното заведение.

Детето е паднало от шест метра височина. Транспортирано е в болницата около 14 часа на 22 август.

Веднага му е била направена черепно-мозъчна операция. По думите на лекарите операцията е преминала успешно, но има опасност за живота на момиченцето.

От полицията уточняват причините

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Сливендете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
27
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
38 - то всички *** които днес ни грабят, тероризират и убиват възрастните ни родители по селата, са били такива "невинни малки същества". Сега за това долно *** ще похарчат десетки хиляди от нашите осигуровки... а ако Българче се разболее и се нуждае от скъпо лечение, родителите му, макар здравноосигурени, като просяци трябва да се молят в Интернет и по медиите, за да съберат пари и да му спасят живота !!!А това, ако оживее, още на 12 ще започне да ражда нови и нови *** *** !!!!
49
1
 
13
 
! Отговори
соловей содев преди 10 години
не са виновни манговците ами политиците ни защото те са избирателна сила която лесно се маниплира тва е
48
0
 
15
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Поздравявам за написаното и изразеното ясно БЪЛГАРСКО мнение господата НИКОЛОВ и Жоро от малко по надолу !!!!! :)))
47
3
 
12
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Никъде не писано дали е българка,дали е ***,детето вина няма.Но тази жена е ходила на прегледи,на консултации,тя има близки.Ако има отклонения защо никой не е взел мерки предварително,било в къщи ,било в заведенията ,където все някой я е забелязал,че нещо не е наред.Не съм съдник на никого,но с пасивността си всички ние помагаме да се случват подобни неща.
46
1
 
15
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
е това изречение кърти:Време е май Аушвиц и Майданек отновогостоприемно да отворят врати.;-)
45
2
 
6
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 45 - Значи "имам известни основания.... но НЕ достатъчни ?!?!"..... Така ли?!?! Няма смисъл да се правиш на голяма хуманистка или голям хуманист и да защитаваш и без това вече превишаващата ни вероятно като численост но НЕ и като интелектуален потенциал *** общност! Тях има кой да ги "дундурка" и да ги "защитава" вече !!! Продажните политичета ! Но теб кой ще те ЗАЩИТИ от тях когато трябва , а?!?! Да ти кажа ли ? НИКОЙ !!!.... НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙ , ЗАЩОТО ТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ!!! :(
44
10
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
До коментар 32:"Е какво толкова ...едно ром по малко" ... Те повечето българи са по-големи *** от ромите. Българките не могат даже да гледат деца. Камо ли да правят и раждат... Забравили са какво е това. Тях ги учат само на сатанизъм.. как да развалят бракове.. как да черпят лесно капитал...
43
17
 
5
 
! Отговори
ЦИГАНИН преди 10 години
Аве гражданче-карбовче или нека кажем коментар 41. Мога да кажа, че съм повече бълтарин от самият тебе изобщо ако се смяташ за част от тази страна, колкото и малка и безлюдна поради простотии, които не забелязваме, поради това че вишисти и критисти, както и разни расисти са склонни да се отдадат на емоциите, които също са заложени инстинктивно и са се развили уродливо благодарение на манипулациите от стана на държавните управници! По-вероятно е аз да ти плащам издръжките, отколкото ти на мене!
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГражданинътКарбовскиМакар, че за съжаление имаш известни основания - недостатъчни, за твърденията ти, мисля, че си човек, в немалка степен с демонична обладаност, след като правиш с лека ръка такива обобщения!... Не знам дали си Карбовски или не, но и да не си - и двамата имате подчертана степен на вид специфична ДОЛНОПРОБНОСТ в стила!
41
2
 
1
 
! Отговори
Яна Д преди 10 години
Браво....едно дете се бори за живота си,ти едва ли не се радваш...
40
10
 
4
 
! Отговори
ЦИГАНИН преди 10 години
Аве 'жоро... или 35 и 37 ли да те наричам? А ти как можеш да си сиггурен кой съм аз и дали се къпя или си плащам данъците? Та ти дори не знаеш самият ти кой си! Нека не ззабравяме 500-тях години чужда власт и нека си дадем сметката, че в същност през тия 500 години кой с кого си е легнал се не знае! А ако си мислиш, че имаш повече стаж от мене ела и го кажи на шапката ми. Аман от расисти! Аман и от разбирачи с промити мозъци!
39
2
 
15
 
! Отговори
Извинявайте много преди 10 години
Извинявайте много, но вярвате ли си на това, което пишете? Аз съм българка, майка на две деца, работещана трудов договор, плащаща данъци /не малки/, със собствено жилище. По принцип и аз се възмущавам от дълбоко погрешната социална политика на това правителство, от компроментираната здравна и пенсионна система, от ухажването на ромите от властимащите. Тук обаче се касае за невинно дете, което се е родило не по собствено желание/ както и всички ние, впрочем/, не от родители, които то е избрало..
38
2
 
9
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 33 - *** - Ти верно ли си *** ?!?! Много ме съмнява !!! ;) 1. Рядко се намира *** , който може да пише изобщо пък камо ли правилно като теб ! 2. Рядко се намира и ***,който да изкаже някакво що годе "умно мнение" като теб ;) в главите им по принцип има само три неща - крадене,лъжи и е_ _не!!! ;) .... Така че ти или си някой представител на смехотворния БГ Хелзингски комитет или си някоя лелка,която е тъпче *** с гоУем _й и на нея и е кеф "на душата" :))).....
37
4
 
7
 
! Отговори
мария преди 10 години
редакторите, защо не казвате от кой етнос е майката. та трябва да гадаем тука
36
0
 
7
 
! Отговори
жоро преди 10 години
И пиши на кирилица, *** BALGARKA.
35
4
 
14
 
! Отговори
Яна Д преди 10 години
Хора,с тая злоба сте за никъде....ТОВА Е 7 МЕСЕЧНО ДЕТЕ!!!! и да е ромче,какво от това? То да не е виновно? това е едно невинно малко същество,а вие го нападате преди да е проходило.... и се чудите защо сме зле...
34
3
 
9
 
! Отговори
жоро преди 10 години
Яко. Отиде у чужбинско и плесна *** в тавана. С хляб и сол и искат да те посрещат, бе мърло?
33
13
 
3
 
! Отговори
BALGARKA преди 10 години
Jiveia v chujbina. Tuk, dali si balgarin ili *** niama znachenie. Vsichkite ot BG ni gledat pod lupa i s rezerv. Vseki jivot e cenen, shte go razberat rasistite kato popadnat na drugo miasto, ne v svoite vodi. Jalko i za maikata i za deteto. Koi znae kolko neshtastni e bila jenata. Nedeite da ia sadite, ima koi da go napravi vmesto vas.
32
2
 
28
 
! Отговори
жоро преди 10 години
***, аз не съм расист. Просто мразя да раждате като на конвейр заради социални помощи. Мразя да нямате един ден трудов стаж и да мрънкате, че нямате пари. Мразя ви липсата на каквато и да е хигиена. Мразя, че ме спира някакво 12-13 годишно ЖЕНА с *** и ми иска стотинки, че го е родила, сякаш аз съм бащата. Гледам, че можеш да пишеш на кмапутара... Депутат ли да те правим? Научи какво е баня първо и тогава си пиши житеската история на камапапотутъерa. И за *** не ставате.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Бразилка грешно е разбрала да даде висок старт на детето...