22-годишна туркиня е жертвата при сблъсъка в Хасковско

Миниван е предприел неправилно изпреварване
30 авг 2013 20:08,
46
22-годишна туркиня е жертвата при сблъсъка в Хасковско
Инцидентът е станал при изпреварване. Снимка: Булфото
22-годишна турска гражданка е починала при катастрофата между пътен възел „Узунджово” и пътен възел „Стамболийски”, съобщиха от полицията в Хасково „Фокус”. Жената е пътувала на седалката в ляво отпред. Колата е била с дясно управление.
 
Жертвата живее във Великобритания, но е от Турция. Мъжът, който е управлявал колата, е на 50 години. Сблъскал се е с товарен автомобил „Мерцедес” с пловдивска регистрация, управляван от мъж на 36 години от село Ковачево.
 
Миниванът е предприел маневра изпреварване в територия, в която е забранено изпреварването и се сблъскал насрещно в ТИР-а. В резултат на това жената е починала, няма други пострадали. Образувано е досъдебно производство.
 
Както Dnes.bg вече писа, жена почина при катастрофа в Хасковско. Заради инцидента се наложи временно да се реорганизира движението в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
22
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Не са били с включени светлини....затова е станала катастрофата!!!!
11
1
 
16
 
! Отговори
/// преди 10 години
Кола с десен волан се кара толкова лесно колкото и кола с ляв волан, но не и в страни където движението е в дясната лента именно заради момента с изпреварването на други автомобили
10
4
 
42
 
! Отговори
super pi` преди 10 години
кофти е с десен волан аз карах един бус и се катерех все по бордюрите,майка му стара
9
15
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
А ти от къде си? Ходи си там където принадлежиш.
8
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСИЧКИ КАТАСТРОФИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СА В РЕЗУЛТАТ НА НЕ ВКЛЮЧЕНИ ПРОЖЕКТОРИ КАКТО ОТПРЕД ТАКА И ОТЗАД. ЗАТОВА НА МОЙТА КОЛА СЪМ СИ МОНТИРАЛ И ЗАДНИ ПРОЖЕКТОРИ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПРЕДПАЗВАМ ОТ КАТАСТРОФИ. ДО ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ. МОНТИРАЙТЕ СИ И ЗАДНИ ПРОЖЕКТОРИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДНИ ДА ГРЕЕТЕ ПО СИЛНО ОТ СЛЪНЦЕТО. САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИТЕ ОТ КАТАСТРОФИ.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
katastrofite ne stavat zaradi volanite, a zaradi upravlqvashtite
6
27
 
47
 
! Отговори
ksk преди 10 години
ако умре някой ваш близак и някой пише такива коментари от рода.супер.кеф.такива боклу..цисте.вие българите сте такава подла нация.освен да мразите и да завиждате нищо не знаете за това сте обречени да изчезнете като нация.никой няма да ви избива поробва или превзема .вие сами ще се изядете с вашта злоба.никаде няма такава поговорка като вашата. не е важно аз да съм добре. важното е комшиета да е зле
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
georgi.ishkitiev така сте турбо газарите. Нямате пари ама трябва да се изфукате нали.
4
39
 
17
 
! Отговори
Обрязан преди 10 години
халее чок етърва ханъм баялдъ сакатлък беля!!
3
20
 
30
 
! Отговори
dsdas преди 10 години
Туркиня, живееща в Англия, защо се обяснявате за десните волани не мога да разбера.....с ляв волан ли да кара в Англия?!
2
33
 
24
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
аз карам 4та година кола с десен волан :-). Първо една джипка, сега и лека кола.Наистина си е малко опасно по междуградските пътища, особенно зад тировете. Но човек като внимава и не бърза няма проблеми.
1
12
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради тия десни волани доста хора си заминават ! Аз за мен трябва да не се допускат регистрации на коли с десни волани , само транзитни .