Набиха иракчанин в центъра на София

Той си го върнал на мъж, приличал му на един от нападателите
Обновена: 12 ное 2013 23:17 | 12 ное 2013 23:16, Камелия Цветанова
125
Набиха иракчанин в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Иракски гражданин е бил нападнат тази вечер в София, предаде БНР.

мъжът има постоянен адрес в София.

Около 21.00 часа на мола на бул. "Ал. Стамболийски", бил нападнат от група от трима мъже.

Мъжете са пребили иракския гражданин, той е откаран в "Пирогов", прегледан е, оказана му е медицинска помощ, и е освободен.

По-късно на друго място в столицата, иракчанинът забелязва мъж, който му прилича на един от нападателите и, със свои познати, пребиват този младеж.

Няма задържани, продължава разследването по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: разследванеиракчанин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
13
 
! Отговори
лекия преди 10 години
ми правилно са направили нашите... те при тях не ги искат тая *** а ние ги подслоняваме...
61
23
 
6
 
! Отговори
s преди 10 години
Ами благодарение на БЕЗМОЗЪЧНИТЕ брънати фашизоидни ***, по улиците тепърва ще се случват такива гадости. Скинарчета, псевдопатриотини и темподобни обществени ИЗЛИШЪЦИ, трябва да бъдат арестувани наред. Като се правят на големите родолюбци, да отидат и да бият политиците, защото те докараха бежанския проблем, и те носят отговорност! Ама гладката глава отгоре, е идеално отражение на това отвътре!
60
6
 
51
 
! Отговори
Пиротска преди 10 години
По Пиротска е пълно с арабюхи, гледащи накриво. Пълно е и с училища и деца. А черните чувам почнали да пласират дрога. Затова подкрепям с две ръце и два крака всички тези патриоти, които ги бият. Да си заминават тези ислямисти!
59
6
 
3
 
! Отговори
marsian преди 10 години
До varg vikernes А ти си *** като тапир .
58
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имаме си "група роми" вече ще имаме "група араби" и "група ***". Какво даруго да очакваме от правителството на комунисти , турци и ***
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do kolkoto razbiram nashite skinari sa bili tarseni ot irakchanite , i sled tova sa hvanali edin ot skinarite i sa go nabili , i sled tova skinarcheto kalitko si e priznal che e bil hvanat ot pretarpevshiq irakchanin i e bil nabit ! Abe ohliov kat nemojesh da se zashtitish sled tova za kvo skachash na boi ?
56
2
 
32
 
! Отговори
KOKO преди 10 години
ЩОМ НЯМА ДЪРЖАВА ХОРАТА ВЗЕМАЪ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ.ТАЯ АЗИАТСКА *** НЕ НИ ТРЯБВА,ИМАМЕ СИ ПРЕ ДОСТАТЪЧНО ***. УПРАВЛЯВАЩИ,НЯМА ДА ДОПУСНЕМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ МЮСУЛМАНСКА ДЪРЖАВА.ЩЕ ИЗМЕТЕМ И ВАС И ЕМИГРАНТИТЕ.
55
1
 
66
 
! Отговори
a,сега... преди 10 години
Добре,от написаното става ясно,че се знае кой е иракчанина,а нападателите му не са ясни.Обаче тоя същият познат иракчанин напада българин,пребива го и накрая няма арестувани по случая.Нещо не ми се е ясно,да не би на тая *** да е разрешено бой и клане? Или ще чакаме пак Гърция,страна със светлини години пред нас във всяко отношение,да ни лови престъпниците.Доста съм объркан!
54
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скапаните ченгета ги бият, така си избиват комплексите и създават смут.
53
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма задържани?!?!? Значи полицията просто е констатирала, че е бил човека, и си е тръгнала поживо - посдраво?
52
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама и "горкия" иракчанин просто си го върнал на първия срещнат, който му приличал, вместо да потърси полиция, значи си е заслужил боя та и малко му е било, черни ***, всички заслужават бой и тепърва ще става по-озлобен българина и е нормално зеащото ни се подиграват със всичко.
51
11
 
19
 
! Отговори
keles преди 10 години
Насилието ражда насилие! Биеш ли - *** си! Без никакви условности!
50
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do mravka Taka ne stava , nemoje cql jivot skinari da predizvikvat na boi kogoto si iskat sashto taka da terorizirat obshtesveniq red primerno kato grackata partiq zora i nashenskata partiq ataka koito izlagaha pochti cqla Balgariq zaradi eskurzi alkohol i pichki !
49
6
 
28
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Вчера пътувах до Разград.Много са нагли тия турци.Ти му говориш той те гледа като теле.
48
1
 
47
 
! Отговори
рязаните да си ходят преди 10 години
*** да си ходят и даже да не се допускат въобще в бг, даже и като туристи. нагли зомбита. никой не ги е канил, че да се чувствувам виновен. не ги харесвам, това е моята държава точка. 500 години са достатъчни. християни от европа и особено от ЕС са добре дошли. какво общо имам аз с тия неумити, ***, кафяви, нагли ***. алах бил велик пък *** като мухи от глад и мизерия. *** демокрацията, ще ми налагат кого да харесвам. да ги обичам ли още трябва. че тва и в комунизма го няма Сигнализирахте за неуместен коментар
47
2
 
17
 
! Отговори
Гецата преди 10 години
Поздравления, Мравка !!! Явно това ще е пътя ! ЗА СВЯТАТА НИ РОДИНА !
46
1
 
10
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ ДНЕС БГ преди 10 години
Показателен е лозунга издигнат на сградата на най-авторитетното българско учебно заведение, Софийският университет, "Ние не искаме да бъдем просяци с дипломи."- завършва изданието.Сблъсъците на демонстранти и полиция около сградата на българския парламент в София продължиха през целия вчерашен ден, предава Радио-телевизия Войводина".Няколко ранени белязаха сблъсъците на полиция и демонстранти в центъра на София, предава Националната телевизия на Сърбия - "РТС".Арестувани са няколко демонстранти.Телевизията разказва за хода на протестите пред Народното събрание през днешния ден, в
45
0
 
43
 
! Отговори
ined преди 10 години
Как така няма задързани бе? Иракчанина и приятелите му да не невинни за пребиването на човека?
44
31
 
8
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 10 години
Оплакваме се , че на запад , европейците ни мразели, че се като чуят за българин и им става лошо, че не ни искат...... Не забелязвате ли сходната картинка между Европа- България и България - бежанците ....... С тази разлика, че те не ни бият....Ах колко долен народ сме.....
43
2
 
31
 
! Отговори
brb преди 10 години
Хм някои от вас не помнят но някога имаше подобен проблем с виетнамците в София.Положението толкова се изостри че в 3 то РПУ за вечер имаше поне 5 *** пребити виетнамци и да ошамариш някой се беше превърнало в национален спорт на местно равнище. Принудиха се и ги екстрадираха за 2 седмици тъй като София бе заприличала на боен клуб. Ако чакат още малко ще стане същотото че и по зле тъй като хората бяха доста по беззлобни тогава.