Въоръжен грабеж на фармацевтична фирма в София

Нападателите са били петима, откраднали са оборотни пари
Обновена: 30 ное 2013 07:41 | 29 ное 2013 19:41, Красимир Ангелов
32

Снимка: Булфото

Въоръжен грабеж е извършен този следобед в обект на фармацевтична фирма на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщиха от МВР.

Около 17,30 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал, че в офис на булеварда, намиращ се в близост до "Околовръстен път", се извършва грабеж.

Минути по-късно на посочения адрес пристигнали екипи на СДВР. Междувременно обаче извършителите са успели да се оттеглят с автомобил в неизвестна посока.

В момента се извършва оглед на място. Заедно със собствениците на фирмата се уточнява дали и какво е откраднато от складовото помещение, отчитат от МВР.

Полицията работи за издирването и задържането на извършителите. При инцидента няма пострадали хора, допълват от полицията.

По информация на БНР нападателите са били петима души, като само един от тях е носил автомат. Около 17.30 часа петимата мъже влизат в офиса на фармацевтичната фирма и карат всички служители да легнат на земята.

Според разкази на свидетели за няколко минути въоръжените мъже са претарашили склада, където е подготвяна продукцията за експедиция и са се оттеглили от мястото.

Нападателите са обрали само оборотните пари в офиса, като нито една от касите, които се намират в офиса, не е била разбита, твърди националното радио, позовавайки се на полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
14
 
! Отговори
готин преди 10 години
Е много хора са и ще ги гепят,и не ми се мисли после
27
0
 
22
 
! Отговори
batmario преди 10 години
Друго са взели.Парите не са им трябвали.Мисля че някакво преразпределение на наркотиците се извършва.Предполагам че са взели документи някакви за да може някой без бой да излезе от пазара.В Бургас вече има нови хора които продават много качество,много грам за малко пари...с една дума зарибяват...Но по-важно е че го правят демонстративно,с коли за по 100 000лева показват класа и белите астри бягат като ги видят...Чувам че и по София нещо се случва---много качество за малко пари...
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може и апартамента на Овчев-тестото да тупнете там няма никой. той е на границата заедно със цялата полиция за да ни пазят иначе волен-ефенди ще си използва средното пръстче ..ОСТАВКА ***!!
25
1
 
24
 
! Отговори
ехааа преди 10 години
28ми направо кефи. Четири пъти чета и препрочитам...
24
11
 
23
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Като почне някой да се изказва, като много знаещ и ми става зле... Нямало при Бойко обири... Те неговите хора крадяха по малко по друг начин, а такива дребни риби не можеха да мръднат, защото всичко се ръководеше от него... Обири е имало, има и ще продължава да има под различна форма....
23
4
 
19
 
! Отговори
aptekar преди 10 години
Tryabva da si mnogo, ama mnogo typ I nagyl, za da oberesh sklad na Mareshki. Tezi do ponedelnik sa ili na dynoto na Iskyr ili obeseni nyakyde v Sakar. To biva da si typ, ama da si pliuesh na jivota za edni 10 - 20 000 I da kradesh ot choveka, za kogoto raboti cialoto zdraveopazvane, mnogo sa typi tiya. Mnogo.
22
6
 
26
 
! Отговори
тараш преди 10 години
Бързи пари за черни дни. Така се прави малък бизнес по комунистическо управление. Давайте следващите
21
6
 
41
 
! Отговори
МВР преди 10 години
НИЕ ОХРАНЯВАМЕ БОРОВЕЦ ЗАЩОТО БОСТАН ЕФЕНДИ И ГЕЯ И ЗЛОДЕЯ ЩЕ ХАПНАТ ПИЙНАТ МОЖЕ И ДА НАПРАВЯТ ТРОЙКА
20
5
 
30
 
! Отговори
не син преди 10 години
Така е като няма полиция ! Няма не защото е малко,а защото "охранява" по протестите ! Повече са от стачкуващите,за тяхно добро !Над два милиона допълнително заплащане,а и да се разкършат като понабият някой възмутен човек ! А бандитите не са тяхна грижа !
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 12не си в час, Либра е на такова място, че може да се тръгне единствено в дясно по Околовръстното. Не знам под сградата на Либра в посока Ст.град дали имаше черен път, може там да са избягали.
18
13
 
23
 
! Отговори
16 преди 10 години
16, Някои пък казват, че Боко организира тези обири за да клати властта? Също е възможно нали? Особенно с минало като неговото?
17
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дойдоха долните комуни и почнаха обирите.
16
6
 
26
 
! Отговори
onzi преди 10 години
барем да им беха палнали и зградата на теаи кожодери
15
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откак ХУНТАТА завзе властта с преврат и страха от ГЕРБ изчезна, бандюгите всеки ден правят удари съвсем спокойно, без страх, така да се каже :))))
14
5
 
35
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
Ами като им спряха европейските пари, хванаха автоматите и отново започнаха с пладнешките обири, то с честен труд комунист не може да живее.
13
2
 
41
 
! Отговори
Гойко преди 10 години
Партизаните започнаха да обират "мандрите":))) Дръжте фронта , другари! :))))
12
1
 
22
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Според мен се касае за нещо по различно от обикновен обир. Рискът на който се подлагат четирима невъоръжени и само един с оръжие е огромен, а и както споменават тук това е само офис а не магазин. Ако са били с автомобил то посоката трябва да е известна...не дестинацията, а посоката...посоките на самото шосе са само две очевидно.Гнила работа.
11
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСелянино, първо се пише фармацеВтична, второ от околовръстното може да се тръгне в 2 посоки и оттам - в безброй. Трето - това е търговец на едро, който не определя цени на лекарства а ги препродава за надценка под 10%. Четвърто - понякога е по-добре да мълчиш и да те мислят за ***, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш.Айде със здраве!
10
7
 
45
 
! Отговори
Брaво преди 10 години
Брaво нa момчетaтa , тези компaнии ни свaлят по две кожи от гърбa, сегa дa видят хубaво ли е.Въобще зa бaнки и други грaбителски фирми и учреждения не ми е жaл, некa ги опрaвят.
9
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП си изпълняват перфектно програмата, освободиха хората от страха (става въпрос за бандитите от редиците на столетницата) и те вече се движат в групи по пет човека начело с един автоматчик.