Борислав Манджуков застрелян с 2 куршума

Полицията извърши втори оглед на мястото на убийството
Обновена: 25 мар 2014 14:12 | 25 мар 2014 12:08, Красимир Ангелов
114
Борислав Манджуков застрелян с 2 куршума
Снимка: Булфото

Застреляният в понеделник вечер Борислав Манджуков е улучен с два куршума, сочи заключението на съдебния лекар след огледа на тялото на убития снощи бизнесмен, съобщава БНР.

Според появилите се по-рано информации Манджуков е намушкан и с нож, но това твърдение не се потвърждава на този етап от съдебните лекари. Тялото на мъжа е намерено във входа на комплекса на столичния булевард "България", където живее.

Тази сутрин започна втори оглед на мястото на инцидента. Полицията разглежда отново записи от камери на съседните сгради, които може да са заснели убийците.

Още по темата
Полицията работи по различни версии за убийството.

Името на Манджуков нашумя през лятото на 2012 година, когато той бе арестуван при акция "Цигараджиите". Тогава общо седем души бяха задържани по време на акцията срещу незаконен трафик на цигари.

През 2004 година приятелката на Манджуков беше отвлечена, докато се прибираше с автомобила си в семейната им къща в местността "Траката" край Варна. Дни по-късно тя беше освободена срещу солиден откуп.

Борислав Манджуков е осъден за незаконно придобити доходи от Върховния административен съд през 2011 година. Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, налага запор върху негов дял в една от десетките му фирми, припомня националното радио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
киро преди 10 години
бе ти хубаво работиш,но с тези изводи и акъл не пречи да се замесиш някъде дето си вреш носа и не ти е работа
65
0
 
1
 
! Отговори
ели преди 10 години
Най-после си е намерил майстора! Колко ли хора са загубили жилищата си, колко ли сълзи са проляти, докато той е забогатявал"законно"?Защо мен не дойдат да ме гръмнат?Защото работя 30 год. за жалки пари и никога никой с нищо не съм ощетила. И спя спокойно, понякога гладна, но на никой не дължа пари. Харесва ми поговорката - "Кой каквото си надроби - да си сърба"!
64
0
 
0
 
! Отговори
еми преди 10 години
Борисов и Цветелинка на 2-3 пъти ги взривяваха - не е ясно дали само заради Боко, но по-вероятно щото и двамата са едни и същи ***!
63
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Още се чудя как на Боцко му се размина... *** никак не обичат като назначат някой да им върши работа, после той да си навири муцината и да забрави коя ръка го храни. Тези дето не са в политиката явно са по- на течение... Някой дърт генерал е вдигнал пръст и е казал "Борко ми разби сърцето" и работата е била решена.
62
0
 
0
 
! Отговори
тони преди 10 години
БСП, както и останалите демокрадични партии, заложиха на бандитски кадри. Пример Борисов или кмета на Тетевен.. По подобие на "Кръстника". Естествено, пълна трагедия за народа...
61
0
 
0
 
! Отговори
ицо преди 10 години
да се готви Любо Ганев !
60
0
 
1
 
! Отговори
12321 преди 10 години
До кога ще ви повтаряме да си оправите съдебната система!? Не само се излагате, но излагате и нас. Много поздрави от нас на вас - ние.
59
1
 
0
 
! Отговори
куби преди 10 години
жалко за детенцето му, ще расне без баща нищо че този сигурно го е осигурил до девето коляно, за такива хора не ми е жал , повечето си отиват млади, но който как си постели тъй си ляга
58
0
 
2
 
! Отговори
киро преди 10 години
Ловния сезон е открит... достатъчно показни убийства, от които се вижда, че хората са взели правосъдието в свои ръце.Извода от тук е: Не ни трябва и без това неработеща съдебна система, както и неработеща по прдназначение полиция. Спокойно може да се сведат до минимум, но се залага капан от бум на престъпност при следващите управляващи.
57
0
 
1
 
! Отговори
ели преди 10 години
Единият Бизнесмен е отишъл вече на кино, другият Люпчу е щял да гледа с първия филма Кръсника но поради сакътлъка е пропуснал прожекцията на филма:
56
0
 
2
 
! Отговори
еми преди 10 години
Гадове, кой знае колко души е изгорил, не трябва да се съжалява за такива, затова всички завършиха по подобен начин.
55
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Случилото се е отвратително, а много от коментарите още повече. Има хора между нас по-зле и от животните. Как ще гръмнеш ти човека във входа му?! Няма ли камери, няма ли следователи, няма ли детективи в тази "държава". Иначе после много се гордеем да се наречем българи няма що. И богат да си и беден все си зле тук. Ако си добре ще те гръмнат от завист. А клюкарите дето иначе всичко виждат интересно къде се скатават в такива случаи.
54
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Който бизнесмен у нас се е замесил с партиите и е бил покровителстван от тях - след време не е оцелял !
53
1
 
5
 
! Отговори
АУ преди 10 години
ПАРТИЕН СПОНСОР НА МАФИОТСКОТО БСП БИЛ УБИТ БРЕЙ
52
2
 
9
 
! Отговори
народ преди 10 години
Всички партии са свързани и покровителстват престъпници които безнаказано източват държавата , затова сме с пенсии 160 лева и заплати 330 лева.
51
0
 
18
 
! Отговори
тя преди 10 години
Супер милионер- супер престъпник. Има ли в ограбена България милионер , който да не е престъпник? Въпрос с предизвестен отговор.
50
2
 
5
 
! Отговори
иво преди 10 години
четох че първо е бил изнасилен а после убит
49
0
 
16
 
! Отговори
Манолски преди 10 години
чета и нещо не ми става тъжно, не знам защо
48
0
 
13
 
! Отговори
???? преди 10 години
В сутрешния обзор на новините по БТВ съобщиха: "Виден варненски бизнесмен с богато криминално минало..." ! Защо ли като чуя думата "бизнесмен" асоциацията ми е МАФИОТ ?
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
na jivia sa ,vseki po reda si ,i kogato my doide vremeto ,izkyil e greha si ,ostanalite ako ne go izkypit sega shte otide na decata im ili vnycite takav e reda taka che tva e normalno za sveta i nee novina.