Тежка катастрофа с каруца е станала на пътя Русе-Разград

Пострадало е британско семейство
1 сеп 2014 07:56, Анисия Иванова
73
Тежка катастрофа с каруца е станала на пътя Русе-Разград
Снимка, архив Булфото

Тежка катастрофа е станала тази нощ на пътя Русе-Разград, съобщи bTV. Пострадало е британско семейство, като жената е настанена в болница. Няма опасност за живота й.

Инцидентът е станал малко преди 23 часа в участъка между Цар Калоян и село Писанец. Лек автомобил с разградска регистрация се е блъснал в каруца, необозначена със светлоотразителни знаци. По неясни все още причини каруцата се е отклонила и е навлязла в насрещното платно. При сблъсъка е загинал конят, а съпругата на британския гражданин Найджъл Уайт, който е шофирал автомобила, е била ранена.

Собственикът на каруцата се е връщал в село Писанец от панаир в Цар Калоян. Тепърва ще се установи дали е бил под влиянието на алкохол. Той не успя да обясни защо превозното му средство няма светлоотразители.

На мястото на катастрофата са били изпратени екипи на „Спешна помощ", полиция и пожарна. Линейката е откарала пострадалата жена в разградската болница с леки наранявания. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
17
 
! Отговори
. преди 9 години
Абе чета го тва и си мисля тия съвсем изтрщяха ...информационния вакуум съвсем е взел връх и почнаха да пишат и за каруците какви инциденти са станали , а то британско семейство имало затова целия шум ...също като специалния репортаж по Нова за изгубилия се немец на Златни Пясъци ...нашите изчезнали деца и родители майната им !
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коня е бил без фарове и то през нощта, явно не е и пил защото щяха да му светят очите.
3
2
 
20
 
! Отговори
До Сидни преди 9 години
Мойто момче не знам какво се опитваш да кажеш на испански обаче единственото което ти разбрах беше на "panchito". А сега като си живял в Испания знаеш ли какво е panchito?Нека ти подскажа - латино-американски испански, който ти най вероятно си копирал от някоя страница за да го paste-неш тук... ***.
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха - вчера до Каспичан имаше каруца и на магистралата, а до Девня един *** караше в аварийната лента обратно на движението...БГ действителност...
1
0
 
95
 
! Отговори
Стига с тези каруци! преди 9 години
Правят всевъзможни отстъпки на някои, защото били малограмотни, нямали професии, не искали да работят за малки заплати, но в замяна на това пък имали много деца! Та затова да им се разреши да се мотаят навсякъде с каруците си!По тесните улички на София редовно има проблеми - прави завой с каруцата си, закача паркираните автомобили, псува, спира движението. А от каруцата стърчат железа, *** или е натоварил 7-8 на 6-15 г. Миналия ноември питат един защо децата не са на у-ще, той псува!