122 бежанци са задържани на границите ни за три дни

МВР полага усилия за извеждане на чужденците от страната
29 сеп 2014 14:38, Анисия Иванова
14
122 бежанци са задържани на границите ни за три дни
Архив: Булфото

122 бежанци са задържани на границите ни за три дни, съобщиха от МВР. От 6.00 часа на 26 септември до 6 часа тази сутрин гранични полицаи са задържали 59 нелегално преминаващи на българо-гръцката зелена граница, 45 на зелената граница и 28 на ГКПП на българо-турската граница.

От МВР уточняват, че с цел спиране на незаконното преминаване на границата ни дирекция „Миграция“ е съсредоточила усилията си процедурите по връщането на бежанците. Дирекцията отчита увеличаване на броя на изведените в изпълнение на принудителни административни мерки чужденци.

Командированите служители с цел усилване охраната на държавната граница продължават да подпомагат охраната, да съпровождат задържани лица, да обработват документите и полицейската регистрация.

От полицията припомнят, че дарение може да се направи онлайн на сайта на БЧК, екипи от медицински специалисти извършват медицинското обслужване в пунктовете за първичен прием на бежанци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: МВРбежанцизадържани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
КАТО СЛЕД ПРИСТИГАНЕ В БГ ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ 6 МЕСЕЦА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ СТРЕСА В СПА ХОТЕЛИТЕ НА БЕЗПЛАТНИ НАЧАЛА..ДОКАТО СЕ ПОСТРОЯТ НА ВСЕКИ 5 ТАРАМБУКИ ПО ЕДНА ДЖАМИЯ..РАЗНОСКИТЕ ЩЕ СЕ ЗАПЛАТЯТ ОТ ОБЛАГАНЕТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ С ДАНЪК БРОЙ ГОДИНИ СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕТО УМНОЖЕН ПО 5 В ПРОЦЕНТИ ВЪРХУ ОГРОМНИТЕ ИМ ДОХОДИ..А НА РАБОТЕЩИТЕ С ДАНЪК БЪЛГАРИН В РАЗМЕР 50% ОТ ДОХОДИТЕ И СТОЙНОСТТА НА ИМОТИТЕ..НА КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ СЕ НАЛАГА ГЛОБА С ОТНЕМАНЕ НА БЪБРЕК ЗА ДОНОРСТВО В ИЗРАЕЛ
8
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
БЕЖАНЦИТЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДА НЕ СЕ ИЗГУБЯТ ОКОЛО БРАЗДАТА..СЛЕД КАТО СА НАХРАНЕНИ И РЕГИСТРИРАНИ НИЩО ЧЕ СА БЕЗ ДОКУМЕНТИ СА ПУСНАТИ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ДА ОПЛЯЧКОСВАТ И ИСЛЯМИЗИРАТ СТРАНАТА А КОИТО И ТОВА ГИ МЪРЗИ СА ПРИЮТЕНИ В ЛАГЕРИ НА ХОТЕЛСКИ НАЧАЛА ЗА ДА СЕ ПЛОДЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ И ВОЛЯ..БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪВЕСТНАТА РАБОТА НА НЕКОРУМПИРАНАТА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ..МИСЛЯ ЧЕ Е ПО ЛЕСНО НАПРАВО ДА ГИ ИЗВОЗВАМЕ БЕЗПЛАТНО СЪС САМОЛЕТИ ОТ АВГАНИСТАН АФРИКА СИРИЯ И ДРУГИ ДЕСТИНАЦИИ НА РАЗНОСКИТЕ НА НАРОДА.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доброволци бивши граничари да я охраняват.Поне един черен път по самата граница да се въстанови бившето КСП. Индивидуално според района ще се взима решение- най евтино и целесъобразно.
6
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 9 години
ОГРАДА НА ЦЯЛАТА ГРАНИЦА!Стига заради политика да товарите ,загиващия и потънал в мизерия български народ .Един ден тези от които зависи това ще бъдат съдени за национално предателство!!!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само тази ограда,която построихме е недостатъчна. Трябва ограда по цялата ни граница с Турция, както и една част на границата ни с Гърция. Трябва също така минни полета и стрелба на месо. вече влезлите- в затворени центрове до депортирането им, както и никакви статути. Само така ще спрем нашествието на ***.
4
0
 
15
 
! Отговори
Бивш граничар преди 9 години
Много ми липсва миналото време.
3
0
 
18
 
! Отговори
EU Акбар преди 9 години
Няма ли да е по-евтино да се спазва конституция и всеки който преминава неприкосновената държавна граница да бъде отстрелван!От 122 един ако бъде ранен останалите сами ще се върнат, което ще спести много пари на данъкоплатците?
2
0
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Какво значи"задържани",какво значи "съпровождат и обработват документацията"???Какво означава "дарения на сайта на БЧК,медицински грижи и първичен прием???С хляб и сол ли ги срещат на границата ???Връщайте като в Гърция ,като в Румъния ,връщайте сега,че утре може и да е много късно!Като пламне и нашата черга тогава ли ще мислим и действаме !!! Ще е много,ама много късно !
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Средно 40 на ден х 360 дни = 14 400 - 10% излизащи = 12 900~13 000 годишно хора без работа на фона на цялата държавна "руина".