Автомобилна гонка в Пловдив завърши с двама ранени полицаи

Те дори са стреляли в гумите на колата, за да я спрат, но без резултат
Обновена: 19 окт 2014 17:41 | 19 окт 2014 13:40,
106
Автомобилна гонка в Пловдив завърши с двама ранени полицаи
Снимка: Dnes.bg

Автомобилна гонка със стрелба и сирени в Пловдив завърши с двама ранени полицаи. Шофьор от града подлуди полицията в неделя по обед, но след преследване беше заловен.

В продължение на 15 минути полицаи преследват автомобил „Мерцедес” из целия град с включени сирени. Гонката е започнала квартал „Капана”, след като шофьорът не е спрял на спот-палката на унифорените.

Преследването преминава през целия град, два пъти колите минават през Тунела, а полицаите дори са стреляли в гумите на колата, за да се отклони и спре, но без резултат.

Преследват се през различни големи булеварди, когато излизат на бул.”Христо Ботев”, карат от Военна болница към Сточна гара.

Според очевидци, Мерцедесът блъска патрулката, тя се отклонява в насрещното и се удря в „Рено” със софийска регистрация.

Мерцедесът се отклонява надясно по друга улица и се удря в други две коли, след което се забива в дърво.

Шофьорът от ромски произход е слязал и започнал да бяга.

В района на училище „Душо Хаджидеков” го настига полицай и го залавя. Той е откаран в четвърто районно управление.

„Беше страшен удар, всичко беше като в холивудски екшън”, разказа пред Dnes.bg очевидец на случилото.

Полицията отказва коментар по случая на този етап.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук в БГ. всичко е възможно ,,Имат ли право да преследват ? Имат ли право да стрелят на посоки ? Стоп палка не означава нищо ,, по номера и ГЛОБА И ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКА Какви екшани си правят полицаите некадърни и злобни мародери...
16
3
 
32
 
! Отговори
разбирача преди 9 години
сега да го спукат от бой и е*ане 10 години нон стоп. А и да плати патрулката.
15
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха ха В еврогейската *** става много интересно.Сега като ни спрат и газта,ще караме помака да ни топли,тоест,да ни сънира.....
14
2
 
43
 
! Отговори
112 преди 9 години
Момчета,гледам обичате да си ланкате ей така просто за спама,но във всяка западна държава и особено в САЩ,ако не спреш на полицай,имат пълното право да стрелят по теб и да те гръмнат дори,така,че хайде малко без глупави и неподготвени изказвания,плийс?Другото което е ,винетки случайно някой може и да няма,но са рядксот,както при цивилното население някои нямат,всеки си носи кръстта,но гражданска има всеки,просто е,защото ако те ударят,няма мама няма тати,застрахователите ще те издоят докрай.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До безА като ставаше въпрос за МУТРА ( избеГАлевите примерно) - зелен семафор за безпрепятствено бягство към ЮАР.
12
4
 
6
 
! Отговори
Onz преди 9 години
и да бяга и да не бяга, зимата потен като спре газта ше види той мерцедес и полиция...
11
6
 
52
 
! Отговори
без преди 9 години
Моля ви, става дума за РОМ. Значи да се разберем - да не сте му посегнали. Бонбони , коняк... Извинете се, че сте го притеснили и по живо по здраво. Малцинствата трябва да се уважават. Полицаите дедо са го гонили да се разжалват.Бат Сали премиер!
10
2
 
26
 
! Отговори
LOKOmotivo преди 9 години
Нека да стрелят малко по-неточно към гумите и да уцелят няколко пъти колата и гада ще спре а после като бяга ако получи куршум в задните части или по-високо няма да му е много комфортно.
9
11
 
36
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 13Частните коли на полицаите на 80 % няма нито винетки, нито гражданска. Има лесно- да се въведе системата с камерите - записва те камерата на входа на града..тоест записва ти регистрационния номер на *** ти и веднага от компютъра изкача информация дали тази кола е с гражданска отговорност, винетка и годишен преглед. Ако нямаш- бам глобата и така!Само че не им е угодно на мнооого хора от властта. Нали карат гратис!
8
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колите на МВР имат ли гражданска отговорност ?
7
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бой,бой,бой,да го претрепят в ареста,убеден съм че е ял мощни шутове в *** и по кокалчетата,тряа са го напикали, дано мангата не се окаже роднина на ***
6
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какаъв произход е ромският?
5
13
 
83
 
! Отговори
:( преди 9 години
"Шофьорът от ромски произход е слязал и започнал да бяга."След 10 години това няма да е новина, а ежедневие. Ако не гласувате за националисти, ще изчезнем като нация. Това е истината. Според "европейските" ценности, ние българите трябва да търпим всякакви издевателства от малцинствата. Това трябва да бъде спряно ВЕДНАГА !
4
7
 
38
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Веднага *** от "Бояна"да привикат господарите си от Холивуд за да избарат филмова продукция по действителни събития от България.
3
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно е психопат, пиян, бандит или и трите едновременно. Ако не е категорично невмением заслужава и куршум, гнусника!
2
15
 
58
 
! Отговори
dan преди 9 години
До 1 - искаш да кажеш "евроатлантическите ценности" Не съм чул някой от Азия да защитава ***, но от Европа и САЩ - защитници колкото искаш!
1
19
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свиквайте с евразийските "ценности".Това поискахте - получавате си го !