Зверска катастрофа на пътя Русе-Бяла, трима загинаха

Двама души са с опасност за живота след удар на кола в дърво
Обновена: 30 окт 2014 14:14 | 30 окт 2014 09:13,
38
Зверска катастрофа на пътя Русе-Бяла, трима загинаха
В Русенско се осъществява засилен контрол върху скоростта на движение на моторни-превозни средства. Снимка: БТА

Трима души загинаха в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла, а други двама младежи са в болница с опасност за живота. Инцидентът е станал вчера на права отсечка, в дъждовно време, като най-вероятната причина е превишена скорост, съобщава bTV.

Малко след 20.00 часа на около 2 км от разклона за село Екзарх Йосиф лек автомобил "Пежо 305" с ловешка регистрация се е движил от Русе в посока Бяла. На прав участък колата е излязла от пътя и се е ударила в крайпътно дърво.

На място са загинали шофьорът, седящият до него пътник на предната седалка и един от пътниците отзад. Извиканите две линейки на „Спешна помощ” от Две могили и Бяла са откарали в русенската болница другите двама пътници – младежи на 20 и 24 години от град Троян.

И двамата са с множество травми и с опасност за живота. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Катастрофата стана точно в деня, когато се провежда специализираната полицейска операция за контрол на скоростта „Сигурни пътища“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: катастрофаРусе-Бяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
didi преди 9 години
Neka da po4ivat v mir.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Георги (24 г.), Ивайло (18 г.) и Минко (21 г.) загинали на място, Цветомир (24 г.) и Стефан (20 г.) са настанени в МБАЛ - Русе и петимата са от гр.Троян.
28
1
 
3
 
! Отговори
badkiki преди 9 години
Почивайте в мир!А Вие всичките разбирачи във форума, предполагам всяко човешко същество навършило 10 години може да си направи интелигентните заключения които ръсите тук. Айде по спокойно и оставете хората на мира. Тях вече ги няма.
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Peugeout305 kva e teja kola
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da pochivat v mir
25
10
 
5
 
! Отговори
сельо преди 9 години
НЕ СА БИЛИ С ПРАВИЛНАТА КОЛА, МЕРЦЕДЕС ИМАТ НАЙ-ЗДРАВАТА ЛАМАРИНА, ТАКА ЩЕ СА ЖИВИ
24
1
 
3
 
! Отговори
Никола преди 9 години
"Прос народ и това е,всеки божи ден се говори едно и също,и никой не си взема поука от това,всички се мислят за безсмъртни."Вярно е, прости сме. Всеки ден едно и също се тръби навсякъде и на другия ден сякаш всички вече са забравили какво е било. Всеки ден предупреждения да не караме пили и със съобразена скорост - и всеки ден катастрофи заради пияници и състезатели.Телефонните измами - всеки ден преупреждения и всеки ден по някой излъган.Наводненията - всяка година едно и също.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Шофьор...можем да си помогнем с нови гуми , нова(сигурна) кола , съобразена скорост и спазване на дистанция.По принцип си прав, но у нас се забелязва и обратния ефект. Масата си мисли, че като смени гумите и се качи на по-нова кола и става безсмъртен. А пък ако е и джипка (сигурна), вече и закона движение по пътищата не важи!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако хората имат акъл в главите, пътят няма никакво значение. Натоварен, ненатоварен, иска се МИСЪЛ. Ама не, всеки се е забързал нанякъде, а не прави сметка, че може да иде там, където не му се иска. И да ви кажа, като чета такива новини искрено съжалявам, че не живея на запад. Там поне не се избиват сами себе си. П.П. Да почиват в мир младежите...
21
2
 
5
 
! Отговори
ivza преди 9 години
До 15-Не да се разширява,трябва да се изрине,да му се направят нови дупки за да може *** да карат бавно.Бог да прости загиналите,няма да се върнат.Ние трябва да си правим изводите и да внимаваме.Крайно време е в България да се осъществи идеята за обществен контрол.Ако заснемеш нарушение-пиши във Фейсбук,прати до телевизия,да се излъчи,но с целите имена на нарушителя,не с инициали.След това оповести има ли наказание и т.н.Трябва да спрем джигитите по пътищата,да не страдат невинни.
20
0
 
17
 
! Отговори
цъкнат фар на дълги преди 9 години
Нали знаете, че от шестдесет екипа пътни полицаи, само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност.
19
3
 
10
 
! Отговори
**** преди 9 години
Прос народ и това е,всеки божи ден се говори едно и също,и никой не си взема поука от това,всички се мислят за безсмъртни.
18
0
 
24
 
! Отговори
kkk преди 9 години
пътищата зле, колите стари - ама газта до дупка... е тва е проблема... намалете скоростта и всичко ще е ОК .. тая отсечка е 50 км! 50 км не можеш да караш с 50 - 90 км/ч ?! като те сърби десния крак - ето ти резултата; хубавото в тая история, ако изобщо има такова, е че не са претрепали и някой в насрещното - невинен... Писнало ми е да скачам на спирачките с 2 крака, щото някой в насрещното прави изпреварването на живота си... избивайте се, малоунмници, това са вашите 5 минути слава
17
2
 
8
 
! Отговори
Шофьор преди 9 години
Дори и срещу нас да кара луд младеж като този , който е причинил катастрофата , можем да си помогнем с нови гуми , нова(сигурна) кола , съобразена скорост и спазване на дистанция. Така шансът да ни убие такъв водач намалява значително. Също така трябва да избягваме да се качваме въобще при такива шофьори, защото рискът е много голям.Който е решил да се убива , нито полиция , нито глоби ще го спрат , дори и пиян с отнената книжка , пак ще се качи и ще направи белята.
16
2
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
пак държавата ви крива, айде земете се изпотрепете накрая тия дето все държавата ви е крива, че да си живеем спокойно останалите.
15
1
 
14
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Като се има предвид, че отсечката Русе-Бяла е част от пътя Русе (респективно и Дунавмост)- В. Търново, Габрово, Плевен, София, сръбска граница и т.н., може да си представи човек какъв е трафикът по него. За голямо малоумие свидетелства фактът, че този път точно не е обезопасен максимално.
14
1
 
23
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Язък за младежите! И тях са ги чакали да се приберат... Дано поне двете оцелели момчета се оправят. На загиналите - да почиват в мир! От своя страна аз бих задължила всички шофьори да посетят напр. Швейцария, да видят какво е култура на движението по пътищата, пък дано се засрамят от себе си. Но и това не би се отразило на по-скоро истанбулския принцип на шофиране на много от българите.
13
0
 
23
 
! Отговори
Кети преди 9 години
Тоя път Русе-Бяла отдавна трябваше да бъде разширен,защото е много натоварен.Тировете карат с много голяма скорост,по няколко един след друг,немогат да се изпреварят. Но те строят магистрали само в южна България,да могат да ходят до морето.Скапани управници,нямам думи просто.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът е, че пътят е много натоварен с тирове, а теренът в същото време криволичи. Има завои, спускания и изкачвания и почти няма места за изпреварване. Говорим за 50 км отсечка. Така че всяко едно изпреварване е риск за живота.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква била причината? Има то е ясна - високата скорост. Най-вероятно са летели, за да загинат 3-*** на място, а другите 2-*** с опасност за живота. Не са карали с 80-90км/ч със сигурност. По-вероятно със 120км/ч и нагоре. Тази акция за скоростта трябва да не е 2дни, а цяла година. Казва го човек, който преди 2 месеца караше със 120км/ч при ограничение 60км/ч и за малко да изгоря - бяха спряли друга кола. Не карам така по принцип. Такова нещо ми се случва 1 път за 10 години, но оставах без книжка