Зверска катастрофа на пътя Русе-Бяла, трима загинаха

Двама души са с опасност за живота след удар на кола в дърво
Обновена: 30 окт 2014 14:14 | 30 окт 2014 09:13,
38
Зверска катастрофа на пътя Русе-Бяла, трима загинаха
В Русенско се осъществява засилен контрол върху скоростта на движение на моторни-превозни средства. Снимка: БТА

Трима души загинаха в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла, а други двама младежи са в болница с опасност за живота. Инцидентът е станал вчера на права отсечка, в дъждовно време, като най-вероятната причина е превишена скорост, съобщава bTV.

Малко след 20.00 часа на около 2 км от разклона за село Екзарх Йосиф лек автомобил "Пежо 305" с ловешка регистрация се е движил от Русе в посока Бяла. На прав участък колата е излязла от пътя и се е ударила в крайпътно дърво.

На място са загинали шофьорът, седящият до него пътник на предната седалка и един от пътниците отзад. Извиканите две линейки на „Спешна помощ” от Две могили и Бяла са откарали в русенската болница другите двама пътници – младежи на 20 и 24 години от град Троян.

И двамата са с множество травми и с опасност за живота. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Катастрофата стана точно в деня, когато се провежда специализираната полицейска операция за контрол на скоростта „Сигурни пътища“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: катастрофаРусе-Бяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
Бог да ги прости преди 9 години
Но, на българина му дайте стара кола, чалга , алкохол и т. н. Той сам ще се затрие. Е, като нямаме съзнание. Все бързаме, занякъде и доникъде не стигаме. Жалко за този народ.
9
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До8 брaтле мен ме учихa в Бългaрия ти нещо дaнеси врязaл в някое дърво по този път
8
0
 
26
 
! Отговори
йхгллкгх преди 9 години
И да допълня, че променения закон, чрез който държавата само ни прибира парите от глобите за превишена скорост не струва пет пари. По-добре е, водачите да се лишават от правоуправление за N-брой месеца, а не да се толерират баровците със скъпите возила, които превишават ограниченията и им дреме на оная работа, че са ги глобили със 100 лева. Дай да ти вземат книжката и после ако караш без такава и те набарат - в пандиза! Тогава да видим дали водачите няма да се респектират от ЗАКОНА!
7
0
 
20
 
! Отговори
До №4 преди 9 години
Къде са те учили на правопис, братле? Как успя на 1 ред 10 грешки да допуснеш?
6
2
 
34
 
! Отговори
йхгллкгх преди 9 години
Натоварен път... Много TIR-ове, много нещо... Посока Русе-Бяла, на спускането към гр. Бяла има ограничение 50 км/ч, което никой не спазва, а тираджиите ти светкат с фарове да настъпиш и караш по-бързо... Т.е. и те не спазват ограничението. А дано никому не се случи да кара срещу 2 изпреварващи се камиона (на път с 2 ленти)... Та, ако спазваме ограниченията и се съобразяваме с метеорологичната обстановка, няма да има произшествия, но уви... Нямаме култура на пътя... Жалко за децата...
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо му няма на пътя, но наистина прави впечатление, че много катастрофи се случват там. Наскоро минавах от там- пълно е с некролози покрай пътя, а да не говорим за моста на разклона за Бяла! Там какво чудо е... Перипетите извити, а на кръговото посредата на могилката тъкмо беше кацнал един колега, пак с пежо. Странно...
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбрах какво й е зверското? Някой на силс ли ги е карал да целят дървото?
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пътят супер широк със ясни тaбели без дупки но великите шофйори се прaвят нa чумaхер зa товa
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой информиран ще каже ли, какво е специфичното на този път? Доста катастрофи се случват. Разбит ли е? Тесен ли е? Прекалено натоварено е движението ли?
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този път могат да го кръстят гробището а търските титове може да си слагат графити за Halloween