Колата на Сертов е преминала границата с Гърция

Три технически средства са потвърдили това, заяви Вучков
Обновена: 14 дек 2014 12:01 | 14 дек 2014 10:27, Александър Попов
79
Колата на Сертов е преминала границата с Гърция
Снимка: Булфото

С много висока степен на сигурност мога да кажа, че автомобилът на Петко Сертов е напуснал територията на България в посока Гърция. Това заяви вътрешният министър Веселин Вучков в ефира на bTV. Той се позова на информацията, събрана и обобщена от специален щаб.

Той уточни, че информацията е потвърдена най-малко от три технически средства и други, проверени от разследващите органи факти.

Министърът призна, че все още няма сериозен мотив, който да послужи като основа за цялостно разследване.

„По тази причина вероятно и прокуратурата все още не е образувала досъдебно производство. Вярвам, че МВР може да установи истината за това къде се намира Петко Сертов“, заяви Вучков.

Бившият председател на ДАНС Петко Сертов бе издирван в района на Петрич. По думите на главният секретар на МВР Светлозар Лазаров имало сигнал, че автомобилът - сив "Опел", с който се движил Сертов, бил видян в петък, 5 декември, около 18.00 ч. в града.

Лазаров посочи още, че не било тайна, че Сертов е имал служебни ангажименти в Гърция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
3
 
! Отговори
Опел преди 9 години
От казаното от МВР разбирам, че колата е стигала до границата с Гърция, поколнила се е 3 пъти и си е дала малкото талонче на органите. После без водач е отпрашила нататък.Абе тия за какви ни имат от службите?Прочети още на: dnes.bg/crime/2014/12/14/kolata-na-sertov-preminala-v-gyrciia-no-bil-li-e-toi-v-neia.248415
59
2
 
2
 
! Отговори
biko преди 9 години
ей стига сте говорили само глупости и през главите си, а ми си кажете че сте си го очистили човечеца. Минала кола в гърция минала в на м.....ви п....та ша ви е....а м...........та
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това му се вика истински министър на мутрата.Всеки ден различна информация,колата е преминала може би,а той дали е преминал е друга тема!
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отишъл е на гости на братя Галеви
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КАСКАTe гърците щото ни казаха и братя Галеви къде са, затова ли?
55
2
 
15
 
! Отговори
КАСКА преди 9 години
СЛЕД КАТО Е В ГЪРЦИЯ ЗАЩО ТОГАВА ГО ТЪРСИХА ДО ВЧЕРА С ХЕЛИКОПТЕРИ В БГ? ИЛИ ПРОСТО ИСКАХА ДА НАВЪРТЯТ ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСОВЕ НАПРАЗНО? СТИГА ДА ОБЪРНАТ КЪМ ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪДЕ СЕ НАМИРА ПЕТКО, ИВАН, ДРАГАН ИЛИ СТОЯН.
54
0
 
6
 
! Отговори
Перничанин преди 9 години
Коуеги, молуа Внимавайте при избора на пуофесия, може да изчезнете безслуедно
53
0
 
5
 
! Отговори
Колата на ХанАспарух преди 9 години
Нали онзи ден четохме пак тук при вас, че колата и телефоните му били у тях, заедно с разходеното му куче и отчаяната му съпруга, а той отишъл за ментови цирари до будката на блока и се изгубил.
52
0
 
7
 
! Отговори
dzivko преди 9 години
Aбе те колата ли търсят,то въпроса е той ли е шофирал ...
51
1
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
Всичко това ми напомня за детските ми години - когато "изчезваха" тирове с все шофьорите , Белите брези , 11-те войници и куп други "X Files "
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тоя Сертов бе!Сега като изтропа всичко,което знае на някое братско разузнаване,пак ще ни болят главите и ще се чудим що ни управляват още мутри и комунисти!
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след толкова дни .... такова прозрение
48
1
 
10
 
! Отговори
DUBLIN преди 9 години
Ох,като ви знам техническите средства,направо може да ви се вярва със сигурност......
47
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Миличкия Петко свърши черната работа. Помогна за фалита на КГБ. и сега въпроса е бяга ли, за да се спаси или отива да си живее с неговия дял, или просто вече го няма??? Така или иначе, такива хора, които допринасят за крайната бедност на българския народ, рано или късно ще получат каквото заслужават.
46
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
петко пари пере, през пет банки препира, пери петко пари, през пет банки препирай
45
0
 
4
 
! Отговори
Ivancho преди 9 години
ama zasto ni zanimavat s tozi Sertov??!!! Choveka si e otishal v Gartzia i ne iska da se obazhda na zhena si. tova prestaplenie li e??!!! Niama prestaplenie. TO ako tragnat sled vseki izbiagal ot zhena si chovek da prastat armia ot sledotarsachi - kade ste mu izlezne kraia.. Razhozhdal se bil spokoino v Pirin parka... Iavno ne e bil ubit ili varzan.. Prastal bil SMS na zhena si 12 chasa sled "izchezvaneto" mu - che bil dobre i niamalo da pishe... Karal si kolata spokoino prez granitzata...
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ихааа,бравос.А кой е шофирал колата -Сертов или някой друг ,а той се е возел в багажника.Засипват ни с глупости докато хората забравят ,че въобще е е имало някой си Сертов.Това най-хитрия начин да се отървеш от някой-скриваш го така ,че никой и никога да не може да го намери и понеже няма труп се води безследно изчезнал и уж се издирва.А така вече чухме 20 версии е се загубихме в тях.Но те на това ги обучават хората специалисти по скриването
43
1
 
9
 
! Отговори
За 54... преди 9 години
....ТО ПЪК , КВО ЛИ РАБОТИ У ТАЯ ДЪРЖАВА----САМО АЛТАВИТЕ И МОЗЪЧНИТЕ ИНВАЛИДИ!
42
0
 
26
 
! Отговори
ЕГАТИ ДАНС-а.... преди 9 години
ЕГАТИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МЕНТЕТА И ОТГОВОРНИ *** НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА!НИКЪДЕ ГО НЕМА ТОВА ЧУДО-----ДА ТИ ИЗБЕГА ШЕФА НА РАЗУЗНАВАНЕТО ...ХА,ХА,ХАААААА...ТОВА СА ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ и *** НА ЗАПЛАТА!ОСТАВКА ,БЕ ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
41
0
 
23
 
! Отговори
Турбо МВР преди 9 години
Мале,мале,малеее... Що ли плащаме данъци бре?