Намериха тялото на изчезналото момиче

То е открито във водите на Янтра от рибар
Обновена: 3 мар 2015 20:10 | 3 мар 2015 14:50, Елка Василева
377
Намериха тялото на изчезналото момиче
Снимка: Facebook

Изчезналата във Велико Търново студентка Вероника Здравкова беше намерена удавена във водите на река Янтра, съобщиха БНР и „24 часа“.

Водолази се включиха в издирването в реката на 23-годишното момиче, което е в неизвестност от събота вечерта. То е родом от Никопол, но живее, учи и работи във Велико Търново.

Вероника, която учи магистратура във Великотърновския университет, е видяна за последно в събота в 19.00 часа в района на железопътната гара, след като си тръгнала от работа в мебелен магазин.

Още по темата

По сигнал на родителите полицията започнала издирването в неделя, като в обходите са използвани и следови кучета.

Тялото на изчезналата Вероника Здравкова е било намерено от 70-годишен рибар. Той отишъл да хвърля въдици и забелязал в реката нещо, което първоначално помислил за кукла. После видял, че това е трупът на момичето.

Полицията е отцепила района и извършва следствени действия. По първоначални данни момичето е било по бельо, от което може да се предположи, че е била изнасилена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Вероника Здравкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
9
 
6
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
Е то си има транспорт до 21.00 часа мисля, че беше, таксита пак има на гарата до 20.00, или пък лесно може да си викне едно такси 3 лева ще и вземат до центъра явно е решила, че ще е по-лесно да мине през релсите и сигурно или може да са я следяли коя е и навиците й , или пък да е чакала автобуса и да е нямало таксита
119
15
 
3
 
! Отговори
Симеон преди 9 години
До 118 и 120. Тук едвали е сайт за съболезнования, а е място за израз на мнение . Вероятно за разлика от вас , имам 2 деца които ''загубих'' след развод. И ако сте на моето място, ще разберете какво означава това. Колкото и да не ви се нрави моята позиция, все още не е доказано, че е убита и вероятно ако е прпституирала, може само да гадаем какво се е случило.
118
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на такива мета трябва да ходи полицията. а не да е разхождат по центъра и си пият кафета.началника на полицията да си тръгва веднага.как ще спите днес господин началник?
117
2
 
47
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Моите съболезнования на близките. Много тъжна новина. Много.... Нямам думи просто.
116
1
 
65
 
! Отговори
баща преди 9 години
Плаках заедно с бащата на момичето, когато говореше по телевизията и плачеше! Не плачи повече друже, приготви се за отмъщение! Трябва да отмъстиш в името на всички българи!
115
3
 
12
 
! Отговори
ee преди 9 години
tam e pilno s narkomani ot tam kak se mines pesa to v samiq grad e opasno vecer
114
1
 
24
 
! Отговори
изровено от нет-а преди 9 години
Do 165...koмпанията на Митио пищова и сина му юлиян малкия пищов, занимаващи се с дрогиране (специални наркотици, които те вкарват в състояние на хипноза и правиш каквото ти кажат, после не помниш) на млади момичета с цел разработване за ***. И всички сутениори могат да бъдат обект на интерес от страна на органите и родителите. Много години продължава това вече, много хора го знаят. Време е да бъде прекратенo...
113
2
 
40
 
! Отговори
боко преди 9 години
НАЧАЛНИКЪТ НА ПОЛИЦИЯТА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН.
112
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не става само в България това. Днес например четох за случай на изчезнала тинейджърка в Англия. В последствие намират тялото и на части в къща в Бристол.
111
2
 
24
 
! Отговори
СЕЛЯНДУР преди 9 години
ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА СМЕЛ ЗА ДА СЕ ДВИЖИШ САМИЧЪК В РАЙОНА НА ГАРАТА, БИЛО ТО И ЗА ЯК МЪЖ, ОСВЕН АКО НЯМАШ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ , СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ГАРАТА НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ПОЛИЦЕЙСКИ УЧАСТЪК НА САМАТА ГАРА !
110
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срам. Болно ми е за момичето, за родителите му. Горките хора. А мен ме е срам, че нищо не мога да направя, стоя и само гледам как родната ми страна умира. Какво да направя бе, хора?
109
3
 
15
 
! Отговори
xyz преди 9 години
CHESTITA "SVOBODNA" BULGARIA ! Eto zashto 3 miliona balgari sa napusnali Rodinata si edva li ot "lyubov" kam "gurbeta" ! Az byah ot tyah dopredi nyakolko godini i plakah prez cyaloto vreme za Rodinata si ! Sega otnovo se zamislyam za napuskane s pojelanie Bog da e na pomosht na Bulgaia i balgarskiya narod! Umorih se da se pazya ot prestapnost/tova vav Varna -"prekrasen grad"na teoriya/, bukvalno se dorazbolyah , kolkoto umora se beshe natrupala ot "gurbeta"! Hora nyama da ostanat tuk-ZAPOMNETE !
108
0
 
26
 
! Отговори
Х преди 9 години
И тука ще стане като при сестрите Белнеиски.За да извършиш това злодейство трябва да имаш гръб.На края ще обвинят някои наркоман който няма нищо със случая.Във Варна се вдигнаха студентите и само за това осъдиха синът на партиен функционер.Случая е в ръцете на студентите.От тях зависи да ли искат да живеят в такава ако въобще може да се нарече държава.
107
0
 
53
 
! Отговори
Бабаб ви преди 9 години
До АнонименНе съм казала нищо подобно. Момичето е жертва на престъпник/ци. Предполагам, че е нямала алтернатива за прибиране от работа. Но нали сме роби и на работодателя не му пука, че служителите трабва да се прибират през гората по тъмно. Явно е било свястно момиче, което е учило и работело и това я е убило. Тази държава вече толерира само ***, престъпници и безделници.Съболезнование на близките.
106
11
 
2
 
! Отговори
mliknete преди 9 години
mliknete papagali tipi
105
0
 
20
 
! Отговори
Баба ви преди 9 години
Чак пък на 5 мин от полицията не е. Гарата на В. Търново на практика е извън града. Там винаги си е било опасно. Не обвинявам момичето за нищо, а се чудя на куража и. 18 години живях в Търново и никога не съм си позволявала да минавам там по тъмно. Също така не съм си позволявала да минавам нощем през парк Марно поле, който е точно до полицията. За съжаление лоши и злонамерени хора е имало, има и ще има.
104
1
 
7
 
! Отговори
aha преди 9 години
До от В.ТЪРНОВО Би трябвало полицията да ви разпита Ако не го направи,ясно е ,че дори и напън нямат да решат случая Което ми напомня ,изобщо за къв *** ни е тая полиция ???????? Да раздадат на всеки по патлак и да станем като дивия запад и който оцелее оцелее
103
45
 
3
 
! Отговори
Трътла от Враца преди 9 години
Какво ревете? Не видях някъде да пише, че момичето е убито (заклано, удушено или застреляно). Изчетох информацията по всички сайтове - все едно и също, оскъдна информация. Може да се е удавила сама. нещастна любов.
102
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде си, Левски, да ни видиш...гледай за какво умря.
101
17
 
12
 
! Отговори
истина преди 9 години
Убииците на това момиче са полицаи .... Полицаите се единствените хора извършващи убииства в България..