След експлозиите: Евакуират спешно три села!

В избухналия склад нямало втора смяна работници
Обновена: 21 мар 2015 22:46 | 21 мар 2015 20:51,
56
След експлозиите: Евакуират спешно три села!
Снимка: архив Булфото

„Няма данни за жертви на този етап. Добрата новина е, че е нямало втора смяна работници в склада”, съобщиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Евакуират се спешно селата Иганово, Анево и Каравелово.

Още по темата
„Изселваме хората, изселваме ги”, съобщи кметът на Анево.

„Окажете пълно съдействие, изпратете всички линейки, защото положението е зле”, това разпоредил по телефона военния министър Николай Ненчев, който присъства на празника на Велико Търново тази вечер.

Както Dnes.bg  съобщи взрив избухна в складове за боеприпаси на ВМЗ -Сопот.

Засечени са няколко последователни експлозии в района на Иганово. На този етап няма информация за жертви или ранени. Експлозиите продължават, виждат се пламъци и дим.

Към района пътуват линейки и пожарни.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: взривВМЗ-Сопот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
След толкова сакътлъци и нещастия изникват въпросите ИМА ЛИ ДЪРЖАВА, ИМА ЛИ РЕД И ДО КОГА ? Ами некадърните ни и многобройни "политици" и "ръководители" да бягат, кой в Брюксел, кой на Бахамите ида я взривят тая т.н. държава и да рахатясаме : ние взвривените и те богатите щастливци !
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25-годишния геноцид продължава,усъвършенства и ускорява!Фашистката политическа *** унищожава българския народ вече четвърт век ! В държавата има огромни проблеми и огромни маси безработни специалисти,способни,но неорганизирани за решаването им,а партийните и държавни ръководители ни обясняват,че нямали "хартийки"-т.е. пари!Интересно-какво ли са правили хората,преди да бъдат измислени парите?И кои са приоритет,кой на кого трябва да служи-хората на парите или парите на хората?
28
1
 
6
 
! Отговори
зрител преди 9 години
НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!! Не правете истерии!!! Щети по домовете в село Иганово няма, хората не бяха евакуирани, може би около час след започването на гърмежите. Събираха се пред домовете си и коментираха помежду си, нищо повече. Част от населението, което е около 250 души, предимно възрасти хора, дори не са разбрали за случващото се. Сега нека всички лешояди журналист да нахълтат да информират истерично! Иначе, да ни пази Бог от нещо по-страшно!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Asnovidkata mai kaza che vigda mnogo voda
26
1
 
7
 
! Отговори
555 преди 9 години
Има ли Главнокомандващ? Трябва ни Закон за оползотворяване на политически отпадъци, и всички от Главния надолу да се оползотворят и обезопасят, а държавата да се обезпаразити!
25
2
 
6
 
! Отговори
az преди 9 години
ama Nato gi pusnaha v Balgaria grobadgiite ne zabravaite
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спомнете си какво каза ясновидката/как и беше името и /преди десетина дена-"виждам огън и много хора да бягат,на 21 март се молете за България",май ще излезе права.
23
4
 
6
 
! Отговори
ss преди 9 години
A be zacho za vsichko obvinavate BSP az ne gi haresvam sacho ama ne te ligat na USA ...grob ni vodat kam nacionalna katastrofa....bade balgari a ne partiici
22
3
 
7
 
! Отговори
Ехооо преди 9 години
Що не спрете да говорите глупости, когато става въпрос за сериозни неща?!!!?
21
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нападението е съгласувано с Москва! Днес гурото на левите другаря Станишев официално обяви, че БСП поема курс към въоръжена борба за сваляне на правителството на ГЕРБ! Да видим сега ДАНС дали ще оправдаят големите си заплати?!
20
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 9 години
До АнонименДо 34 Той пълния член си го е поел отзад. Ама ще ме изтрият сигурно. :)
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев само преди часове даде нареждане за въоръжена борба срещу ГЕРБ!
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И вероятно готвят приватизацията, която не се случи преди 2-3 години ... Така съсипаха предприятия .... Схемата продължава да работи, и последното държавно предприятие трябва да бъде купено за 1 лв. ..... Оставка!
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...разпоредил по телефона военния министър..." - Кой е този Илиян Велков? Бъдещ министър?Илиянчо, пълен член, моето момче - военниЯТ министър!
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ ВЗРИВИ БУЛГАРИЯ !
15
2
 
19
 
! Отговори
Фен преди 9 години
За какви оставки говорите .В Родопите измряха хора няма нито оставки нито ден на траур .Отвратен съм от безочието и лицемерието на цялата ни политическа върхушка .ОСТАВКА на всички 240 *** наречени народни представители .Импийчмънт на този деградирал, ***,*** и дупедавец президент .Съжалявам всички добри и нормални хора на които им се налага да живеят в тази страна наречена Абсурдистан.
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ РАЗПУСКА, И ТО ВЕДНАГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
13
1
 
21
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
Няма жертви, ама министъра иска линейки ! Чудно....
12
0
 
6
 
! Отговори
Minka преди 9 години
dano da se nameriat dobri i otzivchivi bulgari i bulgarki i da pomognat na postradalite hora s kakvoto mogat barzichko i navreme!
11
9
 
2
 
! Отговори
Поздрави от Иганово преди 9 години
На маса съм в събота вечер чух някакви леки гърмежи все едно на комшито лапетата изгърмяват останали им от новата година пиратки.Сега ми звънят хора от страната да ме питат жив ли си,и то като четат тези глупости нормално да ме питат.Ай че ракията ми се стопли.Ако искат да ме евакуират да ме фанат за оная ми работа