Баба "изгоря" с 10 бона заради ало измамник

Схемата е добре познатата - пострадал роднина
Обновена: 30 мар 2015 18:52 | 30 мар 2015 18:52, Камелия Цветанова
16
Баба "изгоря" с 10 бона заради ало измамник
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена от Варна е станала жертва на телефонна измама и е загубила 10 000 лева, съобщиха от пресцентъра на полицията в крайморския град.

Жената, която е на 74 години, е измамена по схемата, че синът й е пострадал при автомобилна катастрофа и се нуждае от голяма сума пари за лечение.

Тя предала парите пред дома си на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
18
 
! Отговори
луд преди 9 години
Хахахахах искрено се забавлявам, като чета такива публикаций. Егати умрелия народ
6
1
 
22
 
! Отговори
75 преди 9 години
До 5,*** 7549865907357487548934896 пъти беше казано по ТВ. за тези измами.Ологофренда си,щеше да разбереш. По цял ден кибичат турски сериали,в промеждутъците между тях да си размърдат едната мозъчна клетка и да слушат новините.Прави са колегите по долу: от къде тези пенсионери на момента ги вадят тези хилядарки.И не е ли това БГ манталитетът: трябва да дадеш пари да се оправиш?
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно съм сигурен, че ТОЧНО тази същата баба се пазари за 60 стотинки в супера и си купува най-евтините кремвирши. Ходят със старите си пантофи, стискат се за благотворителни каузи, обаче имат купища кинти под дюшека.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на номер 1,2 ,3 -драги Ганчовци,следващия път когато пискате на шефа си че ви е малка заплатката,или че някой чиновник ви иска подкуп-си повторете ''ех в Бг сме ,така е ,тарикатите са много ,аз съм от балъците'' и се плеснете по челото и се радвайте ,че ви обират
3
3
 
26
 
! Отговори
Безобразие! преди 9 години
Нужни са твърди мерки срещу този тип измами - жестоки наказания,конфискуване на имущество, принудителен труд, докато върнат всичко, което са отнели.Живот обаче не могат да върнат - спомнете си бабичката,която се обеси след подобна измама.Само *** могат да обират старци по този начин - млади, здрави, но мързеливи и безскрупулни.На нещастниците писали по-долу, мога само да пожелая да си спомнят за случаите с тези нещастни старци тогава, когато собствените им деца пораснат и се отделят от тях!
2
2
 
32
 
! Отговори
младен преди 9 години
Чудим се дали и аз да не почна с тия измами - балъци дал господ!!! Няма да ми е съвестно точно за тоя вид измама.
1
2
 
38
 
! Отговори
75 преди 9 години
Имала бол пари,дала е !