Полицията откри още един труп в езерото край Долни Пасарел

Там беше намерено тялото на 5-годишния Никита
Обновена: 8 май 2015 21:58 | 8 май 2015 21:11, Анисия Иванова
18
Полицията откри още един труп в езерото край Долни Пасарел
Снимка, архив Булфото

Полицията е намерила още един труп в езерото край село Долни Пасарел, съобщи Нова телевизия. Той е в напреднал стадий на разлагане и поради тази причина не може да бъде установен дори полът.

Разследващите са се натъкнали на трупа, след като са отишли в района да събират още доказателства за убийството на 5-годишния Никита Леонтиев, който бе намерен в куфар на 10 февруари отново в този район.

Още по темата

Припомняме, че днес стана ясно, че убиецът на детето е руснакът Герман Костин, който твърдеше, че по време на престъплението е бил в Русия. Това потвърждава ДНК материал, открит по кърпата, с която е било увито момченцето.

Освен биологични следи Костин е хванат и чрез камери, които проследили пътя му. Има записи на АПИ, които са го заснели как се придвижва към мястото на извършване на престъплението, като той е засечен и по мобилния си телефон.

По-късно се разбра, че разчленен труп на млада жена, открит край Приморско, всъщност е на майката на Никита - Ана. Загадка засега остават мотивите за убийството на детето. От прокуратурата продължават разследването, като не се изключва и версията Костин да е имал съучастник.

Работата по новата следа продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо прокуратурата пусна поредния убиец след като беше единствения заподозрян?! Корупцияяяяя! Закривайййй!
7
1
 
17
 
! Отговори
до Tulski преди 9 години
То само елементарен оглед на таза от специалист ще реши загадката. По-скоро при първоначалния оглед не е установен пола, вероятно поради непълно разложение, ама журналята са бързали да публикуват сензацията.
6
3
 
19
 
! Отговори
игошибанадълбоко преди 9 години
Да не би да е некой умрел китаец?Че до сега не съм чул за умрел китаец или за китайско погребение,а тука у софето е пълно с китайци.
5
7
 
25
 
! Отговори
Ispolin4eto преди 9 години
В тази статия има доста неясни неща... Но пък обяснява защо повечето столичани са леко психически нестабилни - не се знае колко трупа са изпили!
4
34
 
35
 
! Отговори
Убийци! преди 9 години
Кой -знае , колко още руски престъпници има в България ....!Азиатската им жестокост и извратеност е пословична!Мразя тая примитивна ***!
3
4
 
27
 
! Отговори
Тук убит там заклан преди 9 години
Престъпността Расте с всеки изминал ден!!! Колко хора бяха убити от началото на годината? Сигурно вече са 1000-2000 души Но всичко трае и медии и влас..... Гадост...
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой знае колко трупа сме изпили от язовир Искър.
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия неква колекция ли си правят там или просто хранят рибките?