Полиция дири третокласници из Видин

Четири часа полицията е на крак, откриват ги край бар
13 май 2015 11:30,
8
Полиция дири третокласници из Видин
Снимка: архив, Булфото

Полицаи от Видин издирваха повече от четири часа двама третокласници, обявени за изчезнали от родителите си.

От 18.30 до 23.10 часа вчера, видинските полицаи издирвали момиче и момче, напуснали училището, в което учат, без да уведомят, съобщиха от МВР.

За изчезването им е сигнализирала майката на момчето.

Автопатрули, полицейски наряди, дежурни полицаи и криминалисти са участвали в издирването на децата, които са открити малко след 23.00 часа невредими в близост до заведение във видинския к-с "Гео Милев".

Децата са предадени на родителите. Образувано е дознание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
валя преди 8 години
Хора, децата са намерени в БЛИЗОСТ ДО ЗАВЕДЕНИЕ. От града съм и знам, че до това заведение име детска площадка. Явно децата са били на нея, а не в заведението. Много бързо вадите изводи.
4
1
 
4
 
! Отговори
Аз пък днес не съм преди 8 години
на работа. Позволих си, след като напазарувах, да седна в едно кокетно квартално кафене в центъра на София, за да се видя с приятелка, която отскоро е в отпуска по майчинство.Не сме седели в заведението повече от час. През това време три или четири пъти в сладкарницата влезе едно и също ромче на около 10 г., което обикаляше по масите, за да иска пари. Всеки път сервитьорките го гонеха с думите "Казах ли ти повече да не влизаш?"То явно е не е в училище, но майка му взима детски надбавки!
3
1
 
8
 
! Отговори
8 преди 8 години
СЕГА РОДИТЕЛИТЕ ДА ПЛАТЯТ РАЗНОСКИТЕ ПО ИЗДИРВАНЕТО ИМ!НО НЕ -ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЩАСТЛИВА,ЧЕ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ПАК СА ДЕЦА,НЯМА НУЖДА ДА СМЕ ЗЛОБНИ ДА КАРАМЕ РОДСИТЕЛИТЕ ДА ПЛАЩАТ!А КАКВО ТЪРСЯТ ПО НОЩИТИ ПРЕД БАРОВЕТЕ,КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА?!
2
3
 
10
 
! Отговори
СЕЛЯНДУР преди 8 години
На 19 ще се изпоженят или омъжат ще родят в 12 клас ще си останат в малкия град или в чужбина мъжо да праща пари а мама със комшията, на 25 ще се разведат и ще казват че мъжете са им виновни към 30 пак ще се оженят ама с някой солиден чичко с пари, импотентен но с S class (от новите ) ще има любовник защото чичката не може да я задоволи на 40 вече ще е *** и дъщеря й лека жена :)
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 9 годишни по баровете! Браво! Какво ли ще правят на 19? По-добре да не знаем!